Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spela in dina spelsessioner på språng i Full-HD kvalitét!

AverMedia C875 Live Gamer Portable

  Art.nr: 188737
 • Spela in spelsessioner i Full-HD kvalitét
 • Playstation, Nintendo, Xbox, PC & Mac
 • Dela enkelt dina klipp på nätet
 • Medföljer mjukvara med redigeringsfunktioner
 • Spela in på SDHC-kort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • MatteK 2014-02-15

  Utmärkt

  Detta var en utmärkt produkt. Jag har själv inga problem med användning av den och de var superlätt att komma igång!

  Rekommenderad! +1

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • randomforum 2014-01-06

  Precis vad jag väntat mig!

  Denna lilla enhet fungerar endast med klass 10 SD kort. Men det gör ju inget, fungerar utmärkt för både streaming på twitch via xsplit eller spara klipp så du laddar dessa till Youtube. .TS filformat. Nackdelen med detta är att du kan inte spara video från tex bluray eller DVD eftersom HDMI anslutning har kopieringsskydd i signalen. (finns sätt att kringå om man kan några knep)

  Du får 3 månader gratis xsplit med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lappis 2013-09-11

  Funkar bra!

  Fungerar bra men det saknas en lättförståelig användarbeskrivning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Jag undrar om den redigeringsfunktionen som finns i denna produkt är tillräckligt bra för att redigera tex en minecraftvideo som skall läggas upp på YouTube? Om inte går det då att redigera inspelningarna i Movimaker? Det är viktigt att både bild och ljud kommer med. MVH Gustav

  GuffGuff 2014-03-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det går bra att redigera filmerna med den medföljande programvaran, men även i andra program. Det viktiga för youtube är att hitta rätt codec samt en balanserat bitrate, så att inte filerna blir för stora, men samtidigt håller bra kvalitet. //Robin

   RobinJ 2014-09-08
 • ludde39 2013-07-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Själva enheten kan spela in helt utan hjälp av dator. Det som involverar dator är när du vill strömma ("streama"), och då är det "strömmningsprogramvaran" som måste stödja Windows 8. Det här är väldigt olika beroende på vilket program du väljer att använda.

   Nirvasher 2013-11-10

Teknisk specifikation

Manualer och dokumentation
Support
Bruksanvisning (engelska)

Produktbeskrivning

Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalité!

Live Gamer Portable är en portabel USB-enhet som ger dig möjligheten att spela in dina spelsessioner upp till Full-HD kvalitet, du har sedan möjligheten att dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser för vänner och familj. Live Gamer Portable ger dig även möjligheten att spela in på ett SDHC-kort för maximerad portabilitet, perfekt ifall du skall iväg till kompisen på ett LAN.

HD hårdvarukomprimering

Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand.

 

Dela dina upplevelser

Live Gamer Portable ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll.

 

Friheten att uttrycka dig

Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång.

 

3 månader XSPLIT Premium licens medföljer

För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer Portable för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken.

 

 

Live Gamer Portable är kompatibel med:

 • Microsoft Xbox One
 • Microsoft Xbox 360.
 • Microsoft Xbox.
 • Nintendo Wii U.
 • Sony PlayStation 4.
 • Sony PlayStation 3.
 • Sony PlayStation 2.
 • PC.
 • Mac.

För att veta hur du ska ansluta din konsol, se guiden här

AverMedia AverMedia C875 Live Gamer Portable C875 Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalité! Live Gamer Portable är en portabel USB-enhet som ger dig möjligheten att spela in dina spelsessioner upp till Full-HD kvalitet, du har sedan möjligheten att dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser för vänner och familj. Live Gamer Portable ger dig även möjligheten att spela in på ett SDHC-kort för maximerad portabilitet, perfekt ifall du skall iväg till kompisen på ett LAN. HD hårdvarukomprimering Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand.   Dela dina upplevelser Live Gamer Portable ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll.   Friheten att uttrycka dig Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång.   3 månader XSPLIT Premium licens medföljer För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer Portable för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken.     Live Gamer Portable är kompatibel med: Microsoft Xbox One Microsoft Xbox 360. Microsoft Xbox. Nintendo Wii U. Sony PlayStation 4. Sony PlayStation 3. Sony PlayStation 2. PC. Mac. För att veta hur du ska ansluta din konsol, se guiden här LED-belysning 4,7 3 1399 SEK 1399 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Installation & Moddning
 3. LED-belysning