Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

8GB RAM-minne med värmespridare i aluminium

Corsair Vengeance Pro Red 8GB 2133MHz

  Art.nr: 203957
 • 8 GB DDR3
 • 2x 4 GB 2133MHz
 • CL 9
 • Konstruerad för överklockning
 • Värmespridare i anodiserat aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Kimpa11 2015-10-29

  Bra

  Fungerar som de ska :) tog lite utrymme för mig på höjden på mitt Msi gaming 970. Men man kan köpa mindre CPU kylare också :P

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • BlitzzRANK 2015-08-14

  Prisvärt. klockren

  Som rubriken lyder...
  Jag tycker att det är ett värt köp, men tänk dock på att dem är inte direkt lågprofil precis, så om ni har tänkt att köra kylare som är bredda så får ni titta på lågprofils minnen men annars no problem... Ps till er alla nybyggare MHz har sin roll vid höga upplösningar m.m.. man behöver inte ha det högsta antalet MHz, och kolla upp så att ditt moderkort stöder MHz:en ;) Jag rekommenderar denna produkt..

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • goldvillage 2015-01-12

  Prestandaminnen

  Mkt snabba minnen, väldigt effektiv men stor kylfläns - tänk dock på att en stor cpu kylare kan omöjliggöra användandet av minnessockeln närmast cpu'n.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ltbo56 2014-10-09
  Topp 100 skribent

  Greppvänliga minnen

  Det var lätt att få dessa snygga minnesmoduler på plats. Dessutom fungerar dom utan anmärkning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • David83 2014-08-26

  Klockrent

  Fungerar precis som de ska! Och till ett förmånligt pris dessutom :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Ashis 2014-11-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, så länge ditt moderkort stödjer DDR3 och ramminnen på en klockhastighet av 2133MHz så ska det inte vara några problem alls.

   SebastianNetOnNet 2014-11-26

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. CMY8GX3M2B2133C9R
Tillverkare Corsair
Modellbeteckning Vengeance Pro Red 8GB
Antal minnen/förp 2st
Prestanda
Minneskapacitet 8,0 GB
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 2133 MHz
Minne
Formfaktor DIMM 240-pin
CAS latens 9
Åtkomsttidstiming 9-11-11-31
Kylning Passiv
Spänning 1,65 V
Plätering Guld
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid -
Tillverkarsupport Livstids garanti http://www.corsair.com/us/support/faq/memory/
Övrigt
Medföljande tillbehör Nej
Övriga funktioner Extreme Memory Profile (XMP)

Produktbeskrivning

Snabbhet och stabilitet. Perfekt för överklockning!

Corsair Vengeance Pro är en ny serie minnesmoduler konstruerade för effektiv överklockning med de senaste 3:e och 4:e generationens Intel ® Core ™-plattformar, med åtta lagers PCB och ICS erbjuds imponerande överklocknings potential.

Corsair Vengeance Pro är utrustade med värmespridare i aluminium, detta erbjuder överlägsen värme avledning, låga temperatur och ett aggressivt utseende passar den perfekt i speldatorn.

Extreme Memory Profile 1,3 (XMP) är en automatisk överklocknings profil som erbjuder en stabil överklockning av RAM-minnet för bästa möjliga prestandan, det har det aldrig varigt enklare att överklocka.                                 

              

Konstruerad för överklockning

Vengeance Pro serien är byggd med en åtta-lagers PCB och högt skärmade kretsar. Den effektiva värmespridaren i aluminium ger effektiv kylning för låga temperaturer och överklockningspotential. Värmespridaren tillåter inte bara effektivkylning utan även en aggressiv och snygg design är  bygd för att visas.

Corsair Corsair Vengeance Pro Red 8GB 2133MHz CMY8GX3M2B2133C9R Snabbhet och stabilitet. Perfekt för överklockning! Corsair Vengeance Pro är en ny serie minnesmoduler konstruerade för effektiv överklockning med de senaste 3:e och 4:e generationens Intel ® Core ™-plattformar, med åtta lagers PCB och ICS erbjuds imponerande överklocknings potential. Corsair Vengeance Pro är utrustade med värmespridare i aluminium, detta erbjuder överlägsen värme avledning, låga temperatur och ett aggressivt utseende passar den perfekt i speldatorn. Extreme Memory Profile 1,3 (XMP) är en automatisk överklocknings profil som erbjuder en stabil överklockning av RAM-minnet för bästa möjliga prestandan, det har det aldrig varigt enklare att överklocka.                                                 Konstruerad för överklockning Vengeance Pro serien är byggd med en åtta-lagers PCB och högt skärmade kretsar. Den effektiva värmespridaren i aluminium ger effektiv kylning för låga temperaturer och överklockningspotential. Värmespridaren tillåter inte bara effektivkylning utan även en aggressiv och snygg design är  bygd för att visas. DDR3 4,7 6 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Internminne
 3. DDR3