Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fläkthub med stöd för tio fläktar

NZXT Grid

  Art.nr: 195584
NZXT Grid är en fläkthub med stöd för upp till tio fläktar. Låg profil, sluten design och vit LED-belysning.
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Eigel 2016-10-08

  Installera fler fläktar?

  Köp den här om du ska ha fler fläktar än du har uttag. Rekommenderar denna produkt då det gjorde allt väldigt smidigt vid uppgradering.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hamza 2016-03-17

  Kunde ha varit bättre

  Vet inte om det var min exemplar som blev dåligt men att koppla in kablar har aldrig varit så svårt och att ta ut en kabel när den är väl inkopplad är svårare. Allt annat funkar hur bra som helst men det är detta som hindrar mig från att ge den 5/5.

  Eller
  Avbryt
 • Thorin 2015-12-27
  Topp 100 skribent

  Liten, prisvärd lättanvänd.

  Har endast en fläkt inkopplad till, men det fungerar som det ska. Följer med både förlängningskablar och buntband samt fästdynor för att montera den var som helst i chassit. Lätt att koppla in, sladdarna som används är standard och finns i princip i alla datorer.

  Enda nackdelen är att denna inte ger möjlighet att kontrollera fläkthastigheten vilket kan resultera i högre ljudnivåer. Men det är fortfarande ett väldigt bra köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sthlmrebell 2014-01-30
  Topp 100 skribent

  Snygg kabeldragning.

  Köpte denna hubb för att jag ville ha bättre och snyggare dragning av kablarna till fläktar och vattenkylaren mm. Blev riktigt nöjd med resultatet. Rekomenderas.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

När NZXT introducerade sin integrerade fläkthub i sina nya chassin, lyfte den referenserna för hela branschen när det gäller kabelhantering. Nu släpper NZXT äntligt NZXT sin uppmärksammade fläkthub på konsumentmarknaden med sin slanka, strömlinjeformade utseende med vita LED-effekter.

NZXT Grid kan driva tio fläktar samtidigt som kan ger en överlägsen kabelhantering av dessa. Dessa snygga yttre lyfter chassits look samt LED's skapar en fin effekt.

Funktioner

 

 • 10 kanaler med support för upp till tio fläktar
 • Låg profil
 • Helt sluten design
 • Vit LED-belysning

Paketet inkluderar

 

 • 1x fläkthubb
 • 1x 200mm Molex till 3­pin strömadapter
 • 1x 200mm 3­pin hona till hona-adapter
 • 2x 200mm kabelförlängningar
 • 5x svarta buntband
NZXT NZXT Grid AC-GRID-10-M1 När NZXT introducerade sin integrerade fläkthub i sina nya chassin, lyfte den referenserna för hela branschen när det gäller kabelhantering. Nu släpper NZXT äntligt NZXT sin uppmärksammade fläkthub på konsumentmarknaden med sin slanka, strömlinjeformade utseende med vita LED-effekter. NZXT Grid kan driva tio fläktar samtidigt som kan ger en överlägsen kabelhantering av dessa. Dessa snygga yttre lyfter chassits look samt LED's skapar en fin effekt. Funktioner   10 kanaler med support för upp till tio fläktar Låg profil Helt sluten design Vit LED-belysning Paketet inkluderar   1x fläkthubb 1x 200mm Molex till 3­pin strömadapter 1x 200mm 3­pin hona till hona-adapter 2x 200mm kabelförlängningar 5x svarta buntband Fläktstyrning 4,2 4 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Kylning
 3. Fläktstyrning