Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd kylare med fantastisk prestanda

Corsair Hydro H80i

  Art.nr: 181340
 • 1150,1155, 1156, 1366 & 2011
 • FM1, FM2, AM2 & AM3
 • 2x 120 mm fläktar
 • 2700 RPM
 • 77 CFM

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • 2015-02-20

  Smält

  hela cpu blocket smälte nästan efter 10 minuter av användning den hade smält bort USB link inputten och hade installerat den perfekt!

  Eller
  Avbryt
 • Njure 2014-12-25

  Riktigt prisvärd och bra vattenkylning

  Är hur nöjd som helst med kylaren, man bör dock installera mjukvaran som tillkommer och ställa om från "normal mode" till "quiet mode" då minskar ljudet riktigt ordentligt utan att värmen stiger alltför mycket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Strumpan 2014-11-18
  Topp 1000 skribent

  Bra kylare till godkänt pris.

  Köpte mig denna för att lyckas få ner temperaturen lite, enda nackdelen var att det var någon skruv som inte gick dit så jag fick göra lite hemmamek med en liten gummidistans.

  I övrigt har det fungerat bra, har dock inte fått till Corsair Link så jag kan styra fläktarna osv, verkar vara något med moderkortet.

  Fläktarna har dock en tendens att leva om en del när man belastar CPUn en del.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JagHeterPer 2014-08-20

  Bra kylare

  Kylaren gör vad den är avsedd att göra och den gör det bra, men den låter VÄLDIGT mycket. Har ett väldigt ljudisolerat chassi men ljudet av kylaren hörs genom både chassi och headset.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TrollFace 2014-03-30
  Topp 500 skribent

  Precis vad jag ville ha!

  En underbar cpu kylare som gör vad den ska. Har överklockat den med MSI Mpower till 4,4 ghz och den överstiger aldrig 40 grader i idle. Jag har inte testat den i full load än (köpte windows 8, fractal design r4 och en 24" samsung skärm igår) då jag väntar på några saker men är säker på att den inte kommer att överstiga 60 grader i full load. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en kraftfull cpu kylare till ett bra pris!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. CW-9060008-WW
Tillverkare Corsair
Modellbeteckning Hydro H80i
CPU-block
Socketkompabilitet Socket 1150, Socket 1155, Socket 1156, Socket 1366, Socket 2011, Socket AM2, Socket AM3, Socket FM1, Socket FM2
Material CPU-block Koppar
Radiator
Material radiator Aluminium
Bredd radiator 120,0 mm
Djup radiator 152,0 mm
Höjd radiator 38,0 mm
Fläkt
Antal fläktar 2 st
Fläktdiameter 120 mm
Fläkthöjd 25 mm
Minimalt luftflöde -
Maximalt luftflöde 77,0 CFM
Minimal rotationshastighet -
Maximal rotationshastighet 2700 RPM
Minimal ljudnivå -
Maximal ljudnivå 37,7 dB
Lufttryck 4,00mm
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 5 år
Tillverkarsupport http://www.corsair.com/en/support/
Övrigt
Medföljande tillbehör Quick start guide, kylpasta, monteringskit, USB-kabel för Corsair Link™ kompabilitet, 2 st SP120L fläktar
Övriga funktioner Inbyggt Corsair Link

Produktbeskrivning

Corsair Hydro H80i

Skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80i levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage.

Corsair Link

Med Corsair Link behövs ingen extra hårdvara, du ansluter enkelt den medföljande Corsair Link-kabeln till ett USB-uttag på moderkortet och laddar in mjukvaran i datorn och får full översikt på din processors temperatur. Dessutom får du möjlighet att direkt justera kyleffekten.

Avancerad fläktdesign

Tack vare den medföljande 120mm fläkten som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå. 

Verktygsfritt monteringskit

Den modulära designen gör installationen enkel, och är kompatibelt med Intel-och AMD-processorer.

Sweclockers testar

Test från sweclockers, läs mer här

Corsair Corsair Hydro H80i CW-9060008-WW Corsair Hydro H80i Skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80i levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage. Corsair Link Med Corsair Link behövs ingen extra hårdvara, du ansluter enkelt den medföljande Corsair Link-kabeln till ett USB-uttag på moderkortet och laddar in mjukvaran i datorn och får full översikt på din processors temperatur. Dessutom får du möjlighet att direkt justera kyleffekten. Avancerad fläktdesign Tack vare den medföljande 120mm fläkten som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå.  Verktygsfritt monteringskit Den modulära designen gör installationen enkel, och är kompatibelt med Intel-och AMD-processorer. Sweclockers testar Test från sweclockers, läs mer här Vattenkylning 4,1 12 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Kylning
 3. Vattenkylning