Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Förvandla din bärbara dator till ett personligt Hi-Fi-centrum

ASUS Xonar U3

  Art.nr: 180583
 • USB-ljudkort
 • 128 olika ljudeffekter
 • VocalFX™
 • Hörlursförstärkare
 • Till fördel för bättre laptop ljud
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • benka1 2015-07-02
  Topp 1000 skribent

  Hörlursförstärkare som ej håller måttet!

  Fick för mig att jag behövde få upp volymen på mina lurar men ljudet blev sämre än mitt realtec hd ljudkort o något lägre fast kanske funkar på laptops ingen aning efter som jag har en stationär dator/benka1

  Eller
  Avbryt
 • Thottez 2014-10-03

  ASUS Xsonar U3

  Ljudet hänger inte med i realtid när man kör karaoke, eko = ljudet fördröjs 3-4 sek.

  Eller
  Avbryt
 • sunesson90 2014-08-31

  Perfekt

  Väldigt bra ljud, mycket bättre än original ljudkort i en hemma dator. Mycket inställningar och smidig programvara. Kvalitets känsla. Ingenting negativt att säga.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • josf 2014-08-13

  Låter inte bra

  Kopplade in den till min dator som är kopplad mot min TV. Datorn använder normalt TV'n som ljudkort via HDMI, men då jag inte vill ha igång tv för att spela ljud från spotify t.ex. så ville jag ha ett separat ljudkort så jag kan spela upp ljud ändå.

  Köpte denna som var lite dyrare då den skulle vara av lite högre kvalitet än de allra billigaste.

  Inkoppling och installation gick galant, lätt att göra men ljudet är en besvikelse. Det låter som en kompressor (ljud-kompressor) som ligger och pumpar i ljudet hela tiden. Oavsett ljudinställning ligger det kvar.

  Kopplade in den via TV -igen och fick mitt kristallklara ljud i mitt hifi-system igen.

  Kan inte rekommendera denna produkt.

  Eller
  Avbryt
 • Alfgand 2014-02-22
  Topp 250 skribent

  stabilt och bra

  Hörlursuttaget på min laptop slutade funka och denna blev en bra lösning för mig. Jag använder den inte för spel så jag kan inte uttala mig om den biten men för att höra på musik så är den väldigt bra tycker jag.

  Jag köpte också en liknande pryl för 60kr som också den ger bra ljud ifrån sig men som krånglar ibland (ljudet går inte att höja och sänka) osv.

  Den här känns mycket mer stabil och eftersom jag DJar så är den värt pengarna för mig att den inte krånglar och dessutom har skydd mot interferenser som ibland kan uppstå om man håller på och laddar laptopen samtidigt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

ASUS Xonar U3

Förvandla din bärbara dator till ett Hi-Fi-center med Xonar U3

- Hörlursförstärkning med extra mycket bas. - Dolby Home Theater - Xonar GX2.5-teknik - Hyper-Grounding; ASUS-unikt multilagerkretskort som ger rentljud av Hi-Fi-klass

Fantastiskt ljud i fickformat Xonar U3 ger din bärbara dator en stor ljuduppgradering i ett litet format. Få klarare ljud när du lyssnar på musik, tittar på film eller röstchattar i spel. Med justerbar hörlursförstärkning kan Xonar U3 driva allt från gamingheadsets till Hi-Fi-lurar. Tillsammans med Xonar U3 får du även Dolby Home Theater som erbjuder många användbara ljudinställningar, så att du ska få den bästa möjliga upplevelsen oavsett i spel eller med film och musik.

Hyper Grounding och GX2.5 ASUS esse är högkvalitativa kretskort. Hyper Grounding-tekniken förhindrar crosstalk och producerar rena ljudsignaler. GX2.5 är ASUS egenutvecklade teknik för ljudeffekter. Med Xonar U3 får du tillgång till 128 olika ljudeffekter och 3D-ljud.

Smidig och portabel Bland tillbehören ingår en adapter för S/PDIF (toslink), USB-förlängningskabel och en nyckelring.

Specialfunktioner

 • Dolby® Technologies : Dolby® Digital Live/Dolby® Headphone /Dolby® Virtual Speaker /Dolby® Pro-Logic II
 • Smart Volume Normalizer™
 • Xear 3D™ Virtual Speaker Shifter
 • Magic Voice™
 • Karaoke-funktioner
 • 10 -band Equalizer
 • 27 effekter
 • VocalFX™
 • Spelljudmotor GX 2.5 - 128 olika ljudeffekter

Medföljer

 • S/PDIF optisk adapter x1
 • CD drivrutiner
 • Snabbstartsguide

Dimensioner

 • 79.5 x 30.6 mm

Medföljer

 • USB-förlängningskabel
ASUS ASUS Xonar U3 90-YAB620B-UAN0BZ ASUS Xonar U3 Förvandla din bärbara dator till ett Hi-Fi-center med Xonar U3 - Hörlursförstärkning med extra mycket bas. - Dolby Home Theater - Xonar GX2.5-teknik - Hyper-Grounding; ASUS-unikt multilagerkretskort som ger rentljud av Hi-Fi-klass Fantastiskt ljud i fickformat Xonar U3 ger din bärbara dator en stor ljuduppgradering i ett litet format. Få klarare ljud när du lyssnar på musik, tittar på film eller röstchattar i spel. Med justerbar hörlursförstärkning kan Xonar U3 driva allt från gamingheadsets till Hi-Fi-lurar. Tillsammans med Xonar U3 får du även Dolby Home Theater som erbjuder många användbara ljudinställningar, så att du ska få den bästa möjliga upplevelsen oavsett i spel eller med film och musik. Hyper Grounding och GX2.5 ASUS esse är högkvalitativa kretskort. Hyper Grounding-tekniken förhindrar crosstalk och producerar rena ljudsignaler. GX2.5 är ASUS egenutvecklade teknik för ljudeffekter. Med Xonar U3 får du tillgång till 128 olika ljudeffekter och 3D-ljud. Smidig och portabel Bland tillbehören ingår en adapter för S/PDIF (toslink), USB-förlängningskabel och en nyckelring. Specialfunktioner Dolby® Technologies : Dolby® Digital Live/Dolby® Headphone /Dolby® Virtual Speaker /Dolby® Pro-Logic II Smart Volume Normalizer™ Xear 3D™ Virtual Speaker Shifter Magic Voice™ Karaoke-funktioner 10 -band Equalizer 27 effekter VocalFX™ Spelljudmotor GX 2.5 - 128 olika ljudeffekter Medföljer S/PDIF optisk adapter x1 CD drivrutiner Snabbstartsguide Dimensioner 79.5 x 30.6 mm Medföljer USB-förlängningskabel Extern 2,8 5 379 SEK 379 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Ljudkort
 3. Extern