Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Arstatompa 2016-01-29

  Jämförelse onboard audio

  Saknade möjligheten att få extra volym med onboard IDT92HD68E2 i en HP Envy 700-204.
  Xonar U7 ger mer än nödvändigt med risk för distorsion i högtalare och hörselskada som följd.
  Installationen av drivers blev ett bekymmer med den medföljande CD´n.Det gick inte.Efter div sökande på Asus sajt hittades mjukvaran till slut då Xonar U7 inte primärt fanns upptagen i produktlistan.
  Gränssnittet för ljudinställningar är lite besynnerligt.
  Dolby Theater(den värdefullaste) sorterar under ljuduppspelning i systemraden och inte i Xonar Audio Center vars snabbinställningar bara kan göra en speltoksfantast nöjd men lämnar en musikälskare i den bortglömda periferin.

  Xonar U7 ger större tryck till ljudet.Den går förbi onboard Beats Audio på en Hp dator.
  Windows media players ljudinställningar kvarhålls tack och lov och kan i kombination med Xonar´s Dolby Theaters surround ge en suverän musikupplevelse.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag planerar att införskaffa ett qpad qh-90 headset i närmaste framtid och undrar om det är värt att köpa detta ljudkort och att det blir någon märkbar skillnad. Eller är det bara bra för högtalare som alla jag äst om tidigare har använt. Tack på förhand //stekenman

  stekenman 2014-04-27
  Avbryt

  Svar

  • Hej! För att få bäst möjliga ljud skall man i första hand satsa på ett par bra hörlurar eller högtalare. Efter detta är ljudkortet en viktig del för få optimal konvertering från digitalt till analogt ljud. En DAC eller ett externt ljudkort är oftast betydligt bättre än de som sitter på de flesta moderkort. //Robin

   RobinJ 2014-09-08

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ett under av fantastiskt kompakt design!

Xonar U7 passar till datorspelare som vill njuta av kraftfullt och klart ljud via hörlurar och lämpar sig även för att lyssna på musik, då den ger mer effektfullt och detaljerat ljud än inbyggd hårdvara. De kräver ingen egen strömadapter då den ansluts via USB och fungerar omedelbart utan att den behöver ställas in eller öppning av datorlådan.

Egenskaper i korthet

 • Äkta 7.1-kanals, 192 kHz/24-bitars högupplöst ljud från en kompakt USB-driven enhet.
 • Dedicerade mikrofonvolymreglage för omedelbar justering under spelets hetta
 • Integrerad hörlursförstärkare pumpar ut ljuddetaljer
 • 114 dB brusförhållande (SNR) säkerställer rent ljud
 • Dolby® Home Theater v4 ger levande surround

Ett under av fantastiskt kompakt design!

Xonar U7 passar till datorspelare som vill njuta av kraftfullt och klart ljud via hörlurar och lämpar sig även för att lyssna på musik, då den ger mer effektfullt och detaljerat ljud än inbyggd hårdvara. De kräver ingen egen strömadapter då den ansluts via USB och fungerar omedelbart utan att den behöver ställas in eller öppning av datorlådan.

Kraftfullt ljud från en kompakt och portabel enhet

Ingenjörskonsten i Xonar U7 överkommer plats- och strömbegränsningarna hos andra externa USB-baserade ljudenheter och erbjuder exakt och fängslande 7.1-kanals surround. Ljudbehandlingen använder 192 kHz/24-bitars återgivning för äkta högupplöst utljud med konsekvent kvalitet över alla surrondkanaler.

114 dB brusförhållande (SNR)

Upp till 16X bättre klarhet i ljudet jämfört med brusförhållandet hos ett genomsnittligt inbyggt ljud.

Hyper Grounding-teknik

Exklusiv ASUS Hyper Grounding PCB-tillverkning säkerställer kraftig signalisolering för mindre distorsion och störning, även kallat komponentöverhörning.

Digital till analog-konverterare (DAC)

Högkvalitativa Cirrus Logic® CS4398 DAC(digital-till-analog-konverterare) levererar klarhet med exceptionellt brusförhållande (SNR) och lägre harmonisk distorsion (THD)

Integrerad hörlursförstärkare pumpar ut ljuddetaljer

Många spelare väljer att inte störa andra under tiden de spelar och andra insisterar på bästa ljudkvaliteten. Xonar-teamen har integrerat en hörlursförstärkare på Xonar U7 som ger en förbättrad och fängslande hörlursutsignal.

Mikrofon- och huvudvolymsreglage

Dedicerade reglage låter spelare snabbt ändra huvud- och mikrofonvolym utan att avbryta spel eller navigera programmenyer, för avbrottsfri action. Huvudvolymsreglagen fungerar dessutom som en klickbar brytare för att välja mellan hörlursinmatning (frampanelen) och högtalare (bakpanel).

Bekvämt USB

Xonar U7 ansluts till datorn via USB Den tar dessutom sin ström direkt från en USB-port, vilket eliminerar behovet av strömadapter. Kombinerat med dess kompakta dimensioner, så förvandlar detta Xonar U7 till en mycket portabel ljudförbättrare som kan transporteras enkelt och placeras överallt.

ASUS ASUS Xonar U7 Ett under av fantastiskt kompakt design! Xonar U7 passar till datorspelare som vill njuta av kraftfullt och klart ljud via hörlurar och lämpar sig även för att lyssna på musik, då den ger mer effektfullt och detaljerat ljud än inbyggd hårdvara. De kräver ingen egen strömadapter då den ansluts via USB och fungerar omedelbart utan att den behöver ställas in eller öppning av datorlådan. Egenskaper i korthet Äkta 7.1-kanals, 192 kHz/24-bitars högupplöst ljud från en kompakt USB-driven enhet. Dedicerade mikrofonvolymreglage för omedelbar justering under spelets hetta Integrerad hörlursförstärkare pumpar ut ljuddetaljer 114 dB brusförhållande (SNR) säkerställer rent ljud Dolby® Home Theater v4 ger levande surround Ett under av fantastiskt kompakt design! Xonar U7 passar till datorspelare som vill njuta av kraftfullt och klart ljud via hörlurar och lämpar sig även för att lyssna på musik, då den ger mer effektfullt och detaljerat ljud än inbyggd hårdvara. De kräver ingen egen strömadapter då den ansluts via USB och fungerar omedelbart utan att den behöver ställas in eller öppning av datorlådan. Kraftfullt ljud från en kompakt och portabel enhet Ingenjörskonsten i Xonar U7 överkommer plats- och strömbegränsningarna hos andra externa USB-baserade ljudenheter och erbjuder exakt och fängslande 7.1-kanals surround. Ljudbehandlingen använder 192 kHz/24-bitars återgivning för äkta högupplöst utljud med konsekvent kvalitet över alla surrondkanaler. 114 dB brusförhållande (SNR) Upp till 16X bättre klarhet i ljudet jämfört med brusförhållandet hos ett genomsnittligt inbyggt ljud. Hyper Grounding-teknik Exklusiv ASUS Hyper Grounding PCB-tillverkning säkerställer kraftig signalisolering för mindre distorsion och störning, även kallat komponentöverhörning. Digital till analog-konverterare (DAC) Högkvalitativa Cirrus Logic® CS4398 DAC(digital-till-analog-konverterare) levererar klarhet med exceptionellt brusförhållande (SNR) och lägre harmonisk distorsion (THD) Integrerad hörlursförstärkare pumpar ut ljuddetaljer Många spelare väljer att inte störa andra under tiden de spelar och andra insisterar på bästa ljudkvaliteten. Xonar-teamen har integrerat en hörlursförstärkare på Xonar U7 som ger en förbättrad och fängslande hörlursutsignal. Mikrofon- och huvudvolymsreglage Dedicerade reglage låter spelare snabbt ändra huvud- och mikrofonvolym utan att avbryta spel eller navigera programmenyer, för avbrottsfri action. Huvudvolymsreglagen fungerar dessutom som en klickbar brytare för att välja mellan hörlursinmatning (frampanelen) och högtalare (bakpanel). Bekvämt USB Xonar U7 ansluts till datorn via USB Den tar dessutom sin ström direkt från en USB-port, vilket eliminerar behovet av strömadapter. Kombinerat med dess kompakta dimensioner, så förvandlar detta Xonar U7 till en mycket portabel ljudförbättrare som kan transporteras enkelt och placeras överallt. Extern 4 1 890,0000 new InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Ljudkort
 3. Extern