Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mångsidigt ljudkort med 124dB signal till brusförhållande!

Creative SoundBlaster ZXR

  Art.nr: 188100
 • 5.1 surroundljud
 • Guldplaterade kontakter
 • SBX Pro Studio ™ teknik
 • 124dB singnal-brus förhållande
 • 600Ohm hörlursförstärkare
1 895:-

Delbetala från 158:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • SoundsNice 2014-01-21

  Bra, men inte optimalt.

  Det här är toppmodellen i Creatives utbud - och det märks. Man har utmärkt ljud, mängder med utgångar och finesser. Dock drar den fullkomligt oanvändbara hörlursdongeln ner betyget med sitt usla ljud.

  Själv saknar jag även möjlighet att stänga av den inte helt högkvalitativa förstärkningen på hörlursutgången.

  Priset är för högt för att det här kortet ska kunna vara prisvärt. Men vill man ha bra ljud till både spel, hemmabio och musik är det här ett av de bästa korten.

  Till sist en varning för att Creative har en tveksam historia när det gäller stödja sina produkter och kunder.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Anima 2014-05-29

   Bra allround kort

   Kan desvärre inte hålla med dig helt .... Ljudet på detta ljudkort är väldigt bra för att vara 1690 om man jämnför med dagens ljudkort på marknaden. Både DAC och hörlursförstärkningen funkar precis som dem ska. Väl balananserat ljud. vill man ändra på ljud karatären så får man byta opa amp

  • XFXMAN 2016-02-22

   Kanske dongeln inte har amp. För dyr pryl, du får bra moderkort med guldplaterade kontakter för mindre peng. Om du vill ha riktigt bra ljud skaffa dig ett kort med balancerade I/O. Ser inte mening med interna ljudkort om vinst är minimal.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Expandera med DBPro

Expandera dina möjligheter med Sound Blaster ZxR medföljande dotterkort DBPro.

DBPro erbjuder möjligheten att utöka din anslutnings möjlighet utöver det vanliga, med optisk utgång för enastående ljudkvalitet, plus professionell klass ADC med RCA Aux-in och med optiska ingångar för studio kvalitets inspelning är användnings möjligheterna oändliga.

SBX Pro Studio ™ teknik

Upplev fantastiska 3D surroundeffekter och oöverträffade nivåer av realism med SBX Pro Studio™.

SBX Pro Studio™ ljud teknologi erbjuder en miljö av exceptionell ljudkvalitet med djupare bas och vassare effekter för en djupare och mer omfamnande upplevelse.

Kristallklar kommunikation

Upplev kristallklar kommunikation med dina lagkamrater tack vare CrystalVoice.

CrystalVoice filtrerar bort ekon och buller och lyfter fram din röst i konversationen. CrystalVoice upprätthåller även din röst om du är nära eller längre bort ifrån mikrofonen.

Avancerad ljudkontroll

Ta kontroll med stil och lätthet med den medföljande ljudkontrollen. Denna ljudkontroll är stilrent designat och står snyggt på skrivbordet med många funktioner och anslutningsmöjligheter.

Ljudkontrollen har en inbyggd strålformad array mikrofon samt dubbel uppsättning av mikrofoningångar och hörlursutgångar med 3,5 mm och 6,3 mm ingångar för mångsidig anslutningsmöjlighet.

124db Singnal-brus förhållande

Njut av oöverträffbar ljudåtergivning med Sound Blaster ZxR.

Sound Blaster ZxR erbjduer en signal till brusförhållande på 124db betyder att ljudet blir 99,99% klarare och 89,1 gånger bättre än ljudet ifrån det inbyggda ljudkortet på moderkortet.

600 Ohm dedicerad hörlurs förstärkare

Sound Blaster ZxR stödjer studio kvalitets hörlurar och headsets med en impedance på upp till 600 ohm. Kristallklar kvalitet för alla lägen!

Avancerad underhållning

Upplev kvalitet som aldrig förr med Sound Blaster ZxR, med guldpläterade kontakter och högtals optimerings teknik är du garanterad den bästa ljudkvaliteten möjlig.

Teknisk specifikation:

Ljudanslutningar på huvudkort (Ljud ut):

Nivå ut:

Ljudanslutningar på huvudkort (Ljud in):

Samplingsfrekvens:

Ljudanslutningar på dotterkort (Ljud ut):

Ljudanslutningar på dotterkort (Ljud in):

Frekvensrespons via 5.1:

Maximal ljudupplösning via stereo:

Maximal frekvens kvalitet:

Singnal-brus förhållande:

Specialfunktioner:

Medföljande tillbehör

Operativsystem som stöds

Creative Creative SoundBlaster ZXR 70SB151000001 Expandera med DBPro Expandera dina möjligheter med Sound Blaster ZxR medföljande dotterkort DBPro. DBPro erbjuder möjligheten att utöka din anslutnings möjlighet utöver det vanliga, med optisk utgång för enastående ljudkvalitet, plus professionell klass ADC med RCA Aux-in och med optiska ingångar för studio kvalitets inspelning är användnings möjligheterna oändliga. SBX Pro Studio ™ teknik Upplev fantastiska 3D surroundeffekter och oöverträffade nivåer av realism med SBX Pro Studio™. SBX Pro Studio™ ljud teknologi erbjuder en miljö av exceptionell ljudkvalitet med djupare bas och vassare effekter för en djupare och mer omfamnande upplevelse. Kristallklar kommunikation Upplev kristallklar kommunikation med dina lagkamrater tack vare CrystalVoice. CrystalVoice filtrerar bort ekon och buller och lyfter fram din röst i konversationen. CrystalVoice upprätthåller även din röst om du är nära eller längre bort ifrån mikrofonen. Avancerad ljudkontroll Ta kontroll med stil och lätthet med den medföljande ljudkontrollen. Denna ljudkontroll är stilrent designat och står snyggt på skrivbordet med många funktioner och anslutningsmöjligheter. Ljudkontrollen har en inbyggd strålformad array mikrofon samt dubbel uppsättning av mikrofoningångar och hörlursutgångar med 3,5 mm och 6,3 mm ingångar för mångsidig anslutningsmöjlighet. 124db Singnal-brus förhållande Njut av oöverträffbar ljudåtergivning med Sound Blaster ZxR. Sound Blaster ZxR erbjduer en signal till brusförhållande på 124db betyder att ljudet blir 99,99% klarare och 89,1 gånger bättre än ljudet ifrån det inbyggda ljudkortet på moderkortet. 600 Ohm dedicerad hörlurs förstärkare Sound Blaster ZxR stödjer studio kvalitets hörlurar och headsets med en impedance på upp till 600 ohm. Kristallklar kvalitet för alla lägen! Avancerad underhållning Upplev kvalitet som aldrig förr med Sound Blaster ZxR, med guldpläterade kontakter och högtals optimerings teknik är du garanterad den bästa ljudkvaliteten möjlig. Teknisk specifikation: Ljudanslutningar på huvudkort (Ljud ut): Nivå ut: Ljudanslutningar på huvudkort (Ljud in): Samplingsfrekvens: Ljudanslutningar på dotterkort (Ljud ut): Ljudanslutningar på dotterkort (Ljud in): Frekvensrespons via 5.1: Maximal ljudupplösning via stereo: Maximal frekvens kvalitet: Singnal-brus förhållande: Specialfunktioner: Medföljande tillbehör Operativsystem som stöds Intern 3 1 1895 SEK 1895 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Ljudkort
 3. Intern