Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spelanpassat moderkort från GIGABYTE

Gigabyte G1.Sniper Z87

  Art.nr: 197500
 • ATX formfaktor
 • Socket 1150
 • Byggd för i3,i5 & i7-processorer
 • HDMI
 • Killer™ E2200

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Vexentron 2014-07-23

  Gigabyte G1.Sniper Z87

  Har använt det här kortet i fem månader nu, och det har fungerat bra och felfritt sedan jag köpte det.

  Snyggt och prisvärt kort i övrigt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kmountain 2014-04-09
  Topp 50 skribent

  Utmärkt

  Ett snyggt smidigt moderkort, som har bra plats för det mesta!

  Dock är det lite trångt, men inget farligt.
  Det gröna ljuset går att koppla bort, men är lite fräsigt att ha!
  Utmärkt med en led ruta med koder så att du kan se vad som händer med moderkortet (manualen innehåller kodernas översättning).

  Dock inte många uttag till fläktar, vilket är lite synd!

  Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ruppert 2014-03-13

  ett av dom bästa z87 kortet

  köpte mitt för 2 månader sen och kan inte vara mer en nöjd. kör en intel i7 4770k i 4.9ghz stabilt med vattenkylning med detta kort. riktigt prisvärt kort.

  rekomenderar det för dom som behöver ett bra och prisvärt kort!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DavidO 2014-02-26

  Mina erfarenheter av första databygget

  Köpte detta moderkort till mitt första databygge så jag är inte på något sätt expert inom området. Jag är dock rätt säker på att jag satt in allting rätt eftersom datorn startade (till slut). Jag har dock haft många problem som jag endast kunna spåra till det här moderkortet.

  Först startade inte datorn alls även fast jag såg att det kom ström till moderkortet där det verkade ta stopp. Efter jag löst det och fick signal till skärmen så jag kunde installera OS så verkade allt stämma men efter det så uppkom samma problem som förr efter en omstart. Med lite ytterligare krångel fick jag meddelandet på skärmen att "main bios" var corrupted alltså det som kommer med moderkortet. Det började däremot reparera automatiskt och efter ett tag fick jag igång datorn.

  Med datorn igång har jag lagt märke till några till konstiga buggar. Det mesta har jag lyckats lösa har dock fortfarande problem med ljudkortet till moderkortet som beter sig väldigt underligt.

  Många av de här problemen kan rent av vara mina nybörjarmisstag men så är min erfarenhet av det här moderkortet. Kanske fick jag ett dåligt exemplar som jag då skulle kunna skicka tillbaka då det är grymt med 4 års garanti på kortet. I princip allt funkar nu iaf.

  Det positiva förutom garantin var att alla skruvar fanns med och det var bra instruktioner för mig som nybörjare. Det följde även med en del program som jag för det mesta inte har använt.

  Eftersom nästan allt funkar nu så får det ett OK av mig då jag inte med säkerhet kan säga vart felen ligger. Jag kan dock inte rekommendera kortet med tanke på vad jag gått igenom för att få det att funka.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. G1.Sniper Z87
Tillverkare Gigabyte
Modellbeteckning G1.Sniper Z87
Chipset Intel® Z87
Formfaktor ATX
Processor
Socketkompabilitet Socket 1150
Kompatibla processorer Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i3
64-bit processor Ja
Minne
Minnestyp DDR3
Max minnesmängd 64GB
Minneshastigheter 1333 MHz, 1600 MHz, 1866 MHz, 2133 MHz, 2200 MHz, 2400 MHz, 2500 Mhz, 2600 MHz, 2666 MHz, 2800 MHz, 2933 MHz, 3000 MHz
Data Integrity Check Icke EEC
Egenskaper Tvåkanals minnesarkitektur, AMD Memory Profile (AMP)/ Extreme Memory Profile (XMP)
Expansionsplatser
Processor 1 st
RAM-minne 4 st
PCIe 3.0 x16 1 st
PCIe 2.0 x16 0 st
PCIe 3.0 x8 1 st
PCIe 3.0 x4 0 st
PCIe 2.0 x16 (x4) 0 st
PCIe 3.0 x1 0 st
PCIe 2.0 x1 3 st
PCI 2 st
Övriga expansionsplatser -
Interna anslutningar
USB 2.0 4 st
USB 3.0 2 st
SATA 3Gb/s 0 st
SATA 6Gb/s 6 st
Kontakt CPU-fläkt 1 st
Kontakt chassi-fläkt 3 st
24-pin huvudström 1 st
4-pin ATX 12V 0 st
6-pin ATX 12V 0 st
8-pin ATX 12V 1 st
Övriga interna anslutningar 1x OP AMP, 1x Seriel port header, 1x Clear CMOS button, 1x Power button, 1x reset button, 2x BIOS switches, 1x front panel header, 1x front panel audio header, chassis intrusion header, Clear CMOS jumper
Externa anslutningar
USB 2.0-portar 4 st
USB 3.0-portar 3 st
Nätverksportar 1 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
HDMI-typ Standard
DisplayPort 1 st
Displayport-version 1.2
Displayport Standard
Thunderbolt 0 st
FireWire 400 0 st
FireWire 800 0 st
eSATA-portar 1 st
Optisk digital ljudutgång Ja
Koaxial digital ljudutgång Ja
Hörlursutgång 4 st
Mikrofoningång 1 st
Övriga externa anslutningar USB DAC-UP
Nätverk
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk Nej
Bluetooth Nej
Ljud
Integrerat ljudkort Ja
Ljudkrets Creative CA0132
Ljudkanaler 7.1
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 4 år
Tillverkarsupport 4 års garanti vid registrering - support@gigabyte.se
Övrigt
Medföljande tillbehör SATA-Kabel, Manual, Mjukvara, SLI brygga
Övriga funktioner USB DAC-UP, Uppgraderingsbar AMP-UP, 2-vägs CrossFire, Nichicon High End Audio kondensatorer, Triple-Monitor support, GIGABYTE UEFI DualBIOS™, GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus Technology, Audio Noise Guard med LED-ljus

Produktbeskrivning

Gigabyte G1.Sniper Z87

Ett avancerat moderkort med allt du behöver för att kunna bygga en högpresterande gaming-PC. Moderkortet är försett med avancerad ljudteknik, höghastighet USB 3.0-portar och har dessutom stöd för flera grafikkort via SLI. 

Killer™ E2200

Killer™ E2200-plattformen är byggd för maximal nätverksprestanda i online-spel och högupplöst strömmande media. Med funktioner som automatiskt accelererar spel-trafik framför annan nätverkstrafik för smidigare, lagg-fri spelprestanda. Genom prioritering av nätverkstrafik kan du till fullo utnyttja ditt nätverk utan rädsla för att bli kickad från ett on-linespel på grund av hög ping.

GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus

G1.Sniper Z87 kommer med GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus som erbjuder många funktioner och passar ett stort urval komponenter. Ladda din dator med kraftfulla komponenter medan moderkortet ser till att behålla sval och effektiv drift.

Stöd för 4:e generationens Intel ® Core ™-processorer

G1.Sniper Z87 har stöd för den senaste generationens Intel ® Core ™-processorer vilket erbjuder förbättringar både när det gäller prestanda och strömförbrukning. 

*4 års garanti

Registrerar du ditt köp på GIGABYTEs hemsida förlänger du moderkortets garanti till 4 år.

Gigabyte Gigabyte G1.Sniper Z87 G1.Sniper Z87 Gigabyte G1.Sniper Z87 Ett avancerat moderkort med allt du behöver för att kunna bygga en högpresterande gaming-PC. Moderkortet är försett med avancerad ljudteknik, höghastighet USB 3.0-portar och har dessutom stöd för flera grafikkort via SLI.  Killer™ E2200 Killer™ E2200-plattformen är byggd för maximal nätverksprestanda i online-spel och högupplöst strömmande media. Med funktioner som automatiskt accelererar spel-trafik framför annan nätverkstrafik för smidigare, lagg-fri spelprestanda. Genom prioritering av nätverkstrafik kan du till fullo utnyttja ditt nätverk utan rädsla för att bli kickad från ett on-linespel på grund av hög ping. GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus G1.Sniper Z87 kommer med GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus som erbjuder många funktioner och passar ett stort urval komponenter. Ladda din dator med kraftfulla komponenter medan moderkortet ser till att behålla sval och effektiv drift. Stöd för 4:e generationens Intel ® Core ™-processorer G1.Sniper Z87 har stöd för den senaste generationens Intel ® Core ™-processorer vilket erbjuder förbättringar både när det gäller prestanda och strömförbrukning.  *4 års garanti Registrerar du ditt köp på GIGABYTEs hemsida förlänger du moderkortets garanti till 4 år. Intel Socket 1150 4,2 4 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1150