Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spela in dina spelsessioner med imponerande kvalitét!

AverMedia C985 Live Gamer HD

  Art.nr: 189122
 • Spela in spelsekvenser i Full-HD kvalitét
 • PCI-Express x1 gränssnitt
 • Dela enkelt dina klipp på nätet
 • Streama enkelt din spelsekvens
 • Dedikerad inspelningsknapp
1 390:-

Delbetala från 116:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black
(22 st)
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • CoconutFlake 2016-02-02

  Utmärkt capture card - finns en risk för DOA, beställ då ett nytt!

  Jag använder detta capture card till att streama från mitt PS4 till hemsidan Twitch genom OBS (Open Broadcaster Service). Jag fick AverMedias capture kort, framförallt c985, rekommenderat till mig av flera andra streamers.

  När jag fick kortet och kopplade in det så fungerade det inte. Satt till min stora frustration och meckade med det i 8 timmar och efter att ha provat alla tänkbara lösningar så gav jag upp. Trodde att jag skulle behöva köpa ett annat kort. Kollade runt på massa olika forumsinlägg och hittade till slut en annan person som haft samma problem. Insåg att kortet jag hade fått måste ha varit DOA.

  Lämnade tillbaka kortet och fick ett nytt. Så fort jag kopplade in det nya kortet funkade allting utan problem och har funkat utmärkt sedan dess! Prisvärt och bra för den som inte behöver ett super-avancerat kort. Enkelt att installera och använda (om det inte är DOA vill säga...). Jag hade helt enkelt bara otur. Rekommenderas starkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Usoo1 2015-04-27

  Nja, Funkar men ett smått problem...

  Okej, detta capturecard funkar men jag har ett problem att "Line-in"en brusar något extremt när den är inkopplad i mitt system och bilden är det inte något problem med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JamZam 2014-04-07

  Live Gamer HD - en utmärkt produkt till ett bra pris!

  Jag har använt min AverMedia C985 Live Gamer HD i ungefär 1-2 månader nu, och än så länge funkar den alldeles utmärkt. Jag använder capture-kortet på samma dator som det sitter i, och den inbyggda processorn hanterar videokomprimeringen riktigt bra. Jag kan spela in vilket spel som helst utan något lagg överhuvudtaget, så om du är ute efter att ha möjligheten att spela in spel eller vad som helst annat som du kan tänkas vilja spela in på datorskärmen, eller från någon annan HDMI-källa, utan påverkan på datorns prestanda, så är detta ett av dom bästa valen jag vet om. Och 3,5mm-ljudporten som sitter på kortet är ett enormt plus också, att ha möjlighet att koppla en extern ljudkälla till capturekortet är enormt viktigt om du vill ha ett flexibelt system. Sen måste jag ju lägga till att den stora, lysande, röda knappen man får med är riktigt händig och ser rätt bra ut också!

  Det enda negativa jag har att komma med om den här produkten, som jag har märkt än så länge, är att det är rätt begränsat med vilket filformat man vill spara filmklipp i, men mp4-formatet man kan välja har funkat riktigt bra för mig. En annan negativ punkt är att komprimeringen kortet lägger på inspelade klipp är rätt kraftig, så kvallitén är betydligt sämre än om man spelar in med en mjukvarulösning som t.ex. Fraps, eller ens om man jämför med ett capturekort ur en högre prisklass. Till sist hade jag lite problem med att capturekortets mjukvara hade rätt begränsade ljud-inställningar för inspelningarna. Jag var tvungen att fysiskt koppla utljudet från mitt ljudkort till Live Gamer HD's ljudingång för att få allt att funka som jag ville. Men då bör jag också nämna att jag har ett dyrare, mer avancerat (och externt) studioljudkort som heter PreSonus AudioBox 44VSL, så med mer "vanliga" ljudkort bör detta inte vara ett problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Sweklockers rekommenderar

Fördelar:

 • Inbyggd H.264-kodning ger låg belastning
 • Tillräcklig bildkvalitet för de flesta
 • Lättanvänd mjukvara
 • Bra medföljande tillbehör

Läs Sweklocker:s recension om AverMedia C985 Live Gamer HD här.

Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalité

Live Gamer HD är specifikt dessignad för dig som är ute efter att spela in eller strömma dina spelsessioner för att sedan kunna dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser till vänner och familj.

HD hårdvarukomprimering

Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand.

Dedikerad inspelningsknapp

Live Gamer HD kommer med en dedikerad On/Off knapp för att snabbt och enkelt skall kunna starta inspelning/streaming så att du fånga de mest fantastiska ögonblicken utan någon som helst ansträngning.

Dela dina upplevelser

Live Gamer HD ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll.

Friheten att uttrycka dig

Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång.

3 månader XSPLIT Premium licens medföljer

För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer HD för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken.

Specifikationer:

Anslutningar:

Gränssnitt:

Video ingång:

Ljud ingång:

Video ut:

Audio ut:

Upplösning:

Ingång/genomgång:

Audio Format

Ingångar:

Inspelning

Hårdvara

Användargränssnitt

Dimensioner

System applikationer.

Mjukvara: 

Maximal inspelnings kvalitet: 

Operativsystem: 

Systemkrav: 

I paketet medföljer: 

Komplettera ditt köp

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black
(22 st)
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar

199:-

AverMedia AverMedia C985 Live Gamer HD C985 Sweklockers rekommenderar Fördelar: Inbyggd H.264-kodning ger låg belastning Tillräcklig bildkvalitet för de flesta Lättanvänd mjukvara Bra medföljande tillbehör Läs Sweklocker:s recension om AverMedia C985 Live Gamer HD här. Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalitéLive Gamer HD är specifikt dessignad för dig som är ute efter att spela in eller strömma dina spelsessioner för att sedan kunna dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser till vänner och familj. HD hårdvarukomprimering Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand. Dedikerad inspelningsknapp Live Gamer HD kommer med en dedikerad On/Off knapp för att snabbt och enkelt skall kunna starta inspelning/streaming så att du fånga de mest fantastiska ögonblicken utan någon som helst ansträngning. Dela dina upplevelser Live Gamer HD ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll. Friheten att uttrycka dig Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång. 3 månader XSPLIT Premium licens medföljer För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer HD för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken. Specifikationer:Anslutningar:Gränssnitt:Video ingång:Ljud ingång:Video ut:Audio ut:Upplösning:Ingång/genomgång:Audio FormatIngångar:InspelningHårdvaraAnvändargränssnittDimensionerSystem applikationer.Mjukvara: Maximal inspelnings kvalitet: Operativsystem: Systemkrav: I paketet medföljer:  TV & Inspelningskort 3,7 3 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. TV & Inspelningskort