Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universal hem- och reseladdare för upp till 4 USB-enheter

Arctic Charger PRO 4 Rev.2

  Art.nr: 185187
 • USB-laddare för hemmet och resan
 • 4 USB-portar
 • 2.5 A
 • Pluggar för EU, USA och Storbritannien
 • Transportväska

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Arctic Cooling Charger PRO 4

Visst känner vi igen problemet att USB-portarna inte räcker till? Likaså vägguttagen när du ska ladda dina portabla prylar? Charger PRO 4 från Arctic Cooling är lösningen på båda de problemen. Det är en kompakt reseladdare med hela fyra usb-portar för att ladda dina usb-enheter, såsom mobiltelefon, kamera, surfplatta, GPS eller bärbar spelkonsol.

Lika bra hemma som på resan

Charger PRO 4 fungerar lika bra i hemmet som på resan, då du får med tre olika kontakter för EU, USA och Storbritannien, vilket gör att den passar i stora delar av världen. Det gör att ni kan ladda till exempel båda era mobiler, kameran och GPS'en samtidigt på hotellet innan ni ger er ut på nästa sightseeingtur!

Fast charge för iPads och iPhones

Denna laddare stöder snabbladdning för iPads och iPhones. Ju mindre tid du spenderar på att ladda dessa enheter, desto mer tid för använding har du med dem.

Säker laddning

Med både kortslutnings- överström- och överspänningsskydd, så du kan lita på att Charge PRO 4 laddar dina USB-prylar säkert och bekymmersfritt.

Smidig förvaring och transport

När du inte har Charge PRO 4 inpluggad i väggen för laddning förvarar du den i den medföljande förvaringspåsen som rymmer både laddaren och de tre olika pluggarna.

Tekniska specifikationer

Input:  AC 100 - 240 V, 50 / 60 Hz
Output:  DC 5 V, 2.5 A
Storlek (L x B x H)  78 x 57 x 29 mm (endast laddare)
Vikt: 0.3 kg

 

Komplettera ditt köp

(6 st)
 • Längd: 1 meter
 • Ladda och synka
 • Apple-certifierad

199:-

Arctic Arctic Charger PRO 4 Rev.2 PSAEQ-AC02201-BL Arctic Cooling Charger PRO 4Visst känner vi igen problemet att USB-portarna inte räcker till? Likaså vägguttagen när du ska ladda dina portabla prylar? Charger PRO 4 från Arctic Cooling är lösningen på båda de problemen. Det är en kompakt reseladdare med hela fyra usb-portar för att ladda dina usb-enheter, såsom mobiltelefon, kamera, surfplatta, GPS eller bärbar spelkonsol.Lika bra hemma som på resanCharger PRO 4 fungerar lika bra i hemmet som på resan, då du får med tre olika kontakter för EU, USA och Storbritannien, vilket gör att den passar i stora delar av världen. Det gör att ni kan ladda till exempel båda era mobiler, kameran och GPS'en samtidigt på hotellet innan ni ger er ut på nästa sightseeingtur!Fast charge för iPads och iPhonesDenna laddare stöder snabbladdning för iPads och iPhones. Ju mindre tid du spenderar på att ladda dessa enheter, desto mer tid för använding har du med dem.Säker laddningMed både kortslutnings- överström- och överspänningsskydd, så du kan lita på att Charge PRO 4 laddar dina USB-prylar säkert och bekymmersfritt.Smidig förvaring och transportNär du inte har Charge PRO 4 inpluggad i väggen för laddning förvarar du den i den medföljande förvaringspåsen som rymmer både laddaren och de tre olika pluggarna.Tekniska specifikationerInput:  AC 100 - 240 V, 50 / 60 HzOutput:  DC 5 V, 2.5 AStorlek (L x B x H)  78 x 57 x 29 mm (endast laddare)Vikt: 0.3 kg  Reseadapter 3,3 10 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Reseadapter