Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Aktiv 12-tums baslåda med baskontroll

Phoenix Gold Z112AB-V2

  Art.nr: 226107
 • Max uteffekt på 320 Watt
 • Inbyggt A/B-slutsteg
 • Hög- och lågnivå ingång
 • Separat baskontroll
 • Komplett med installationskablar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Akitv 12-tums baslåda med baskontroll

Phoenix Gold Z112ABV2 är en 12-tums baslåda med maximal prestanda för pengarna och levereras dessutom komplett med installationskablar så att du enkelt kan installera den i din bil. Baslådan har ett inbyggt klass A/B-slutsteg med både låg- och högnivå. Och den smarta designen och formen gör att den passar de flesta bilarna.

Den är också utrustad med separat baskontroll. En uppskattad funktion då varje genre av musik kräver olika mängd bas. Här kan du själv justera och hitta den bästa basen för just din bil och musikstil.

För absolut bästa basåtergivning är Gold Z112ABV2 slot-portad.

Komplettera ditt köp

(4 st)
 • 15 meter
 • Ledardiameter: 2x 0.75 mm²
 • Oxygenfria (OFC)

99:-

226107 Phoenix Gold Phoenix Gold Z112AB-V2 Z112ABV2 Akitv 12-tums baslåda med baskontroll Phoenix Gold Z112ABV2 är en 12-tums baslåda med maximal prestanda för pengarna och levereras dessutom komplett med installationskablar så att du enkelt kan installera den i din bil. Baslådan har ett inbyggt klass A/B-slutsteg med både låg- och högnivå. Och den smarta designen och formen gör att den passar de flesta bilarna. Den är också utrustad med separat baskontroll. En uppskattad funktion då varje genre av musik kräver olika mängd bas. Här kan du själv justera och hitta den bästa basen för just din bil och musikstil. För absolut bästa basåtergivning är Gold Z112ABV2 slot-portad. Baslåda 4,9 11 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bilstereo
 3. Baslåda