Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bilstereo med handsfree-stöd speciellt anpassad för Android

Pioneer DEH-S310BT

  Art.nr: 1007649
  • Strömma trådlöst med Bluetooth
  • USB- och AUX-ingång
  • MOSFET-förstärkare ger 4 x 50 Watt
  • Pioneer Smart Sync-teknologi
  • Avtagbar frontpanel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer DEH-S310BT är en bilstereo med handsfree-stöd och speciellt anpassad för Android. Utrustad med en grafisk equalizer med 13 band och en aktiverad 4x 50 Watt MOSFET-förstärkare får du en bilstereo som ger ett härligt ljud under bilresan. DEH-S310BT har mängder av anslutningsmöjligheter - lyssna på musik från din CD-samling, strömma underhållning trådlöst till bilstereon via Bluetooth, anslut en enhet med hjälp av AUX- eller USB-ingången eller lyssna på din favoritradiokanal.  Bilstereon är speciellt anpassad till Android-telefoner och med Pioneer Smart Sync App tar du din mobiltelefon till en helt ny nivå.

DEH-S310BT har en stor LCD-display med gott om plats för visning av användbar information samt en stor Rotary Commander och lättåtkomliga knappar som du kan använda för att exempelvis växla mellan dina förinställda FM radiostationer. 

Bilstereo med handsfree-stöd speciellt anpassad för Android

Bluetooth med handsfree-stöd

Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet.

Lyssna på musik från Spotify

Med Spotify kan du bara ansluta din smartphone och enkelt bläddra bland dina spellistor, album, spår eller favoritartister med hjälp av reglagen på bilstereon.

USB och AUX-ingång

Bilstereon är utrustad med USB- och AUX-ingång vilket gör att du kan ansluta din enhet och spela upp dina filer. Du kan även ladda din smartphone genom att använda USB-ingången och kliva ur bilen med ett fulladdat batteri.

1007649 Pioneer Pioneer DEH-S310BT DEH-S310BT Pioneer DEH-S310BT är en bilstereo med handsfree-stöd och speciellt anpassad för Android. Utrustad med en grafisk equalizer med 13 band och en aktiverad 4x 50 Watt MOSFET-förstärkare får du en bilstereo som ger ett härligt ljud under bilresan. DEH-S310BT har mängder av anslutningsmöjligheter - lyssna på musik från din CD-samling, strömma underhållning trådlöst till bilstereon via Bluetooth, anslut en enhet med hjälp av AUX- eller USB-ingången eller lyssna på din favoritradiokanal.  Bilstereon är speciellt anpassad till Android-telefoner och med Pioneer Smart Sync App tar du din mobiltelefon till en helt ny nivå. DEH-S310BT har en stor LCD-display med gott om plats för visning av användbar information samt en stor Rotary Commander och lättåtkomliga knappar som du kan använda för att exempelvis växla mellan dina förinställda FM radiostationer.  Bluetooth med handsfree-stöd Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet. Lyssna på musik från Spotify Med Spotify kan du bara ansluta din smartphone och enkelt bläddra bland dina spellistor, album, spår eller favoritartister med hjälp av reglagen på bilstereon. USB och AUX-ingång Bilstereon är utrustad med USB- och AUX-ingång vilket gör att du kan ansluta din enhet och spela upp dina filer. Du kan även ladda din smartphone genom att använda USB-ingången och kliva ur bilen med ett fulladdat batteri. Bilstereo 5 3 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo