Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bilstereo med handsfree

Pioneer FH-X730BT

  Art.nr: 235557
  • Grymt ljud med MOSFET-förstärkare
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Anslutning för att ladda telefonen
  • Skapa spellistor med MIXTRAX
  • CD-spelare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer FH-X730BT är en bilstereo med dubbel-DIN. Med en stor och tydlig display, volymratt och sex snabbvalsknappar i kombination med modern och trådlös teknik får du allt du behöver i en bilstereo. Fullt kompatibel med både iOS- och Android-mobiler.  Den läser FLAC-filer och är utrustad med en 13-bands grafisk equalizer och en inbyggd 4 x 50 watts MOSFET-förstärkare. Tack vare Time Alignment-funktionen får du den absolut bästa ljudkvaliteten oavsett vilket fordon som enheten installeras i.

Trådlöst och säkert

Du kan ansluta din telefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att att du kan spela upp musik utan kablar och från alla applikationer. Du kan ringa och svara på handsfree-samtal och använda röststyrning för att starta till exempel navigation. Det blir enklare att hålla ögonen på vägen samtidigt som du har snabb åtkomst till underhållning och nödvändigheter i bilen. Anslutningen fungerar på både iOS- och Android-mobiler.

Matcha din stereo med interiören

Skapa en skärm- och knappbelysning som matchar din kupé med över 210 000 färger och ett oändligt antal färgkombinationer

Rätt musik till roadtrippen

MIXTRAX från Pioneer skapar kontinuerliga spellistor av din musik och lyser upp displayen med färgeffekter som baseras på varje låts särskilda beat och känsla. Ett roligare sätt att spela upp musik i bilen på den långa resan.

Damma av din CD-samling

FH-X730BT är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i hög kvalitet, tillsammans med ett par schyssta högtalare blir bilresan alltid trevlig.

Ladda din telefon under resan

Anslut valfri enhet via USB för att ladda batteriet eller lyssna på musik med ett klart och brusfritt ljud från till exempel en MP3-spelare.

235557 Pioneer Pioneer FH-X730BT FH-X730BT Pioneer FH-X730BT är en bilstereo med dubbel-DIN. Med en stor och tydlig display, volymratt och sex snabbvalsknappar i kombination med modern och trådlös teknik får du allt du behöver i en bilstereo. Fullt kompatibel med både iOS- och Android-mobiler.  Den läser FLAC-filer och är utrustad med en 13-bands grafisk equalizer och en inbyggd 4 x 50 watts MOSFET-förstärkare. Tack vare Time Alignment-funktionen får du den absolut bästa ljudkvaliteten oavsett vilket fordon som enheten installeras i. Trådlöst och säkert Du kan ansluta din telefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att att du kan spela upp musik utan kablar och från alla applikationer. Du kan ringa och svara på handsfree-samtal och använda röststyrning för att starta till exempel navigation. Det blir enklare att hålla ögonen på vägen samtidigt som du har snabb åtkomst till underhållning och nödvändigheter i bilen. Anslutningen fungerar på både iOS- och Android-mobiler. Matcha din stereo med interiören Skapa en skärm- och knappbelysning som matchar din kupé med över 210 000 färger och ett oändligt antal färgkombinationer Rätt musik till roadtrippen MIXTRAX från Pioneer skapar kontinuerliga spellistor av din musik och lyser upp displayen med färgeffekter som baseras på varje låts särskilda beat och känsla. Ett roligare sätt att spela upp musik i bilen på den långa resan. Damma av din CD-samling FH-X730BT är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i hög kvalitet, tillsammans med ett par schyssta högtalare blir bilresan alltid trevlig. Ladda din telefon under resan Anslut valfri enhet via USB för att ladda batteriet eller lyssna på musik med ett klart och brusfritt ljud från till exempel en MP3-spelare. Bilstereo 4,5 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo