Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bilstereo med USB-ingång och DAB+

Pioneer MVH-S210DAB

  Art.nr: 1007659
  • Kompatibel med Android & iOS
  • USB- och AUX-ingång
  • MOSFET-förstärkare ger 4 x 50 Watt
  • Avtagbar frontpanel
  • Förvandla din telefon till fjärrkontroll med ARC

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta del av massvis av digitalradiokanaler med kristallklar ljudkvalitet under bilresan med Pioneer MVH-S210DAB. Bilstereon levererar 4x 50 W, beprövad MOSFET-effekt och med hjälp av de två RCA-utgångarna kan du utöka effekten genom att ansluta en förstärkare, subwoofer eller en extra uppsättning högtalare. MVH-S210DAB är utrustad med DAB/DAB+-tuner för digitalradio med perfekt ljudkvalitet utan störningar samt kompatibilitet med iOS- och Android-enheter. Anslut din smartphone till USB-uttagen och njut av dina favoritlåtar samtidigt som du laddar mobilens batteri.

MVH-S210DAB har en stor LCD-display med gott om plats för visning av användbar information samt en stor Rotary Commander och lättåtkomliga knappar som du kan använda för att exempelvis växla mellan dina förinställda radiostationer. 

Bilstereo med USB-ingång och DAB+

DAB+-radio

Med DAB+-radio lyssnar du på dina favoritstationer i kristallklar digital ljudkvalitet utan störningar med en integrerad tuner för digitalradio och med stöd för RDS läser du enkelt av vilket radiostation som du lyssnar på.

Kompatibel med både iOS och Android

MVH-S210DAB är kompatibel med både iOS och Android vilket gör att du kan ansluta din smartphone och lyssna på musik utan att behöva använda någon app. Använder du dig av en iPhone eller iPod kan du med hjälp av iPod och iPhone Direct Control hantera din enhet direkt från instrumentpanelen och njuta av ett högklassigt ljud. 

USB- och AUX-ingång

Bilstereon är utrustad med USB- och AUX-ingång vilket gör att du kan ansluta din enhet och spela upp dina filer. Du kan även ladda din smartphone genom att använda USB-ingången och kliva ur bilen med ett fulladdat batteri.

Lyssna på musik från Spotify

Med Spotify kan du bara ansluta din smartphone och enkelt bläddra bland dina spellistor, album, spår eller favoritartister med hjälp av reglagen på bilstereon.

Förvandla din smartphone till fjärrkontroll

Med ARC, Advanced Remote Control, förvandlar MVH-S210DAB din kompatibla iPhone eller Android till en pekskärmsfjärrkontroll. Du kan hantera funktioner och ändra inställningar direkt från din telefon, perfekt om alla passagerare vill vara delaktiga.

1007659 Pioneer Pioneer MVH-S210DAB MVH-S210DAB Ta del av massvis av digitalradiokanaler med kristallklar ljudkvalitet under bilresan med Pioneer MVH-S210DAB. Bilstereon levererar 4x 50 W, beprövad MOSFET-effekt och med hjälp av de två RCA-utgångarna kan du utöka effekten genom att ansluta en förstärkare, subwoofer eller en extra uppsättning högtalare. MVH-S210DAB är utrustad med DAB/DAB+-tuner för digitalradio med perfekt ljudkvalitet utan störningar samt kompatibilitet med iOS- och Android-enheter. Anslut din smartphone till USB-uttagen och njut av dina favoritlåtar samtidigt som du laddar mobilens batteri. MVH-S210DAB har en stor LCD-display med gott om plats för visning av användbar information samt en stor Rotary Commander och lättåtkomliga knappar som du kan använda för att exempelvis växla mellan dina förinställda radiostationer.  DAB+-radio Med DAB+-radio lyssnar du på dina favoritstationer i kristallklar digital ljudkvalitet utan störningar med en integrerad tuner för digitalradio och med stöd för RDS läser du enkelt av vilket radiostation som du lyssnar på. Kompatibel med både iOS och Android MVH-S210DAB är kompatibel med både iOS och Android vilket gör att du kan ansluta din smartphone och lyssna på musik utan att behöva använda någon app. Använder du dig av en iPhone eller iPod kan du med hjälp av iPod och iPhone Direct Control hantera din enhet direkt från instrumentpanelen och njuta av ett högklassigt ljud.  USB- och AUX-ingång Bilstereon är utrustad med USB- och AUX-ingång vilket gör att du kan ansluta din enhet och spela upp dina filer. Du kan även ladda din smartphone genom att använda USB-ingången och kliva ur bilen med ett fulladdat batteri. Lyssna på musik från Spotify Med Spotify kan du bara ansluta din smartphone och enkelt bläddra bland dina spellistor, album, spår eller favoritartister med hjälp av reglagen på bilstereon. Förvandla din smartphone till fjärrkontroll Med ARC, Advanced Remote Control, förvandlar MVH-S210DAB din kompatibla iPhone eller Android till en pekskärmsfjärrkontroll. Du kan hantera funktioner och ändra inställningar direkt från din telefon, perfekt om alla passagerare vill vara delaktiga. Bilstereo 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo