Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Multifunktionell bilstereo med Bluetooth & appstyrning

Pioneer SPH-10BT

  Art.nr: 1007657
  • Kontrollera bilstereon från din smartphone
  • Bluetooth med handsfree-funktion
  • Fäste för din mobiltelefon
  • MOSFET förstärkare ger 4 x 50 Watt
  • Få snabb åtkomst till dina favoritappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer SPH-10BT är en multifunktionell bilstereo som är speciellt utformad för en säker körning och för att ge dig enkel åtkomst till dina favoritappar. SPH-10BT använder sig av en modern smartphone-anslutning med förbättrad åtkomlighet för uppspelning och röststyrning samt en fantastisk ljudkvalitet. Dessutom har bilstereon en integrerad mobilhållare i slitstarkt material som ger dig och dina passagerare en perfekt överblick av musik, navigation och andra inställningar under bilfärden.

Bilstereon har en MOSFET-förstärkare som ger 4x 50 Watt samt en 13-bands equalizer som gör att du kan finjustera ljudet och få en musikupplevelse som är perfekt anpassad efter dina önskemål. SPH-10BT är även utrustad med röststyrning, Bluetooth och valbart färgutseende.

Bluetooth med handsfree-stöd

Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet.

Pioneer Smart Sync App

Anslut din smartphone till Pioneers kostnadsfria Smart Sync-app och ta del av en utökad bilupplevelse och ett fantastiskt ljud. Med appen kan styra samtal, meddelanden, ljudinställningar, navigation och mycket mer. Du kan parkoppla din smartphone antingen trådlöst eller med kabel. Pioneer Smart Sync App finns att ladda ner i App-Store och Google Play.

Kompatibel med iPhone och Android

SPH-10BT är fullt kompatibel med både iOS- och Androidenheter, vilket gör att du kan styra musik och samtal direkt från din enhet utan att behöva använda dig av en app.

Anslut din enhet via USB

Bilstereon är utöver Bluetooth även utrustad med en USB-ingång där du kan ansluta din enhet och njuta av ett härligt ljud ur bilstereon samtidigt som din mobiltelefon laddas.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007657 Pioneer Pioneer SPH-10BT SPH-10BT Pioneer SPH-10BT är en multifunktionell bilstereo som är speciellt utformad för en säker körning och för att ge dig enkel åtkomst till dina favoritappar. SPH-10BT använder sig av en modern smartphone-anslutning med förbättrad åtkomlighet för uppspelning och röststyrning samt en fantastisk ljudkvalitet. Dessutom har bilstereon en integrerad mobilhållare i slitstarkt material som ger dig och dina passagerare en perfekt överblick av musik, navigation och andra inställningar under bilfärden. Bilstereon har en MOSFET-förstärkare som ger 4x 50 Watt samt en 13-bands equalizer som gör att du kan finjustera ljudet och få en musikupplevelse som är perfekt anpassad efter dina önskemål. SPH-10BT är även utrustad med röststyrning, Bluetooth och valbart färgutseende. Bluetooth med handsfree-stöd Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet. Pioneer Smart Sync App Anslut din smartphone till Pioneers kostnadsfria Smart Sync-app och ta del av en utökad bilupplevelse och ett fantastiskt ljud. Med appen kan styra samtal, meddelanden, ljudinställningar, navigation och mycket mer. Du kan parkoppla din smartphone antingen trådlöst eller med kabel. Pioneer Smart Sync App finns att ladda ner i App-Store och Google Play. Kompatibel med iPhone och Android SPH-10BT är fullt kompatibel med både iOS- och Androidenheter, vilket gör att du kan styra musik och samtal direkt från din enhet utan att behöva använda dig av en app. Anslut din enhet via USB Bilstereon är utöver Bluetooth även utrustad med en USB-ingång där du kan ansluta din enhet och njuta av ett härligt ljud ur bilstereon samtidigt som din mobiltelefon laddas. Bilstereo 4 5 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo