Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bilstereo med 6,2" pekskärm och DAB+-radio

Pioneer SPH-DA130DAB

  Art.nr: 1007658
  • 6,2" kapacitiv pekskärm
  • DAB/DAB+-radio
  • Stöd för Apple CarPlay
  • MOSFET-förstärkare ger 4 x 50 Watt
  • Bluetooth & USB-anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SPH-DA130DAB är en komplett multimediastation med DAB+-radio från Pioneer. Utrustad med en stor 6,2-tums kapacitiv pekskärm, stöd för Apple CarPlay, Bluetooth med handsfree-funktion och USB-anslutning kan du ta del av musik, samtal och navigering direkt från instrumentpanelen. Bilstereon har högkvalitativa ljudfunktionen så som en 13-bands grafisk equalizer, MOSFET-förstärkare som ger 4x 50 W samt tidsförskjutning som gör att du kan njuta av ett härligt ljud för såväl musik, digitalradio som samtal under bilfärden. Den stora pekskärmen gör att du lätt och säkert kan navigera runt bland dina appar och radiostationer.

DAB+-radio

Med DAB+-radio (CA-AN-DAB.001-antenn krävs som tillval) lyssnar du på dina favoritstationer i kristallklar digital ljudkvalitet utan störningar med en integrerad tuner för digitalradio och med stöd för RDS läser du enkelt av vilket radiostation som du lyssnar på.

Bluetooth med handsfree-stöd

Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon, lyssna på Spotify eller andra musik-appar. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet.

Stöd för CarPlay

Med Apple CarPlay får du möjligheten att ringa samtal, lyssna på musik och skicka textmeddelanden med röststyrning eller genom att använda bilstereons pekskärm vilket ger dig en överlägsen iPhone-upplevelse i bilen.

Öppna upp en värld av appar med AppRadio-läge +

Med AppRadio Mode+ får du tillgång till en hel värld av appar för underhållning och navigering för iPhone och de flesta Android-enheter. Det enda du behöver göra är att ansluta enheten med en USB-kabel.

Behåll din koncentration på körningen med "Siri Eyes Free"

Om du har en iPhone och ansluter trådlöst till bilen kan du enkelt genom din bilstereo ta del av textmeddelanden, väderinformation och allt du brukar använda Siri till på din smartphone och få dialogen tydligt uppläst för dig i bilens högtalare genom smidig röststyrning. Du slipper hålla i din telefon och kan behålla koncentrationen på körningen.

Växla mellan mängder av färgkombinationer

Du kan skapa en skärm och knappbelysning som matchar din kupé med över 210 000 olika färger vilket ger ett oändligt antal färgkombinationer.

Skapa spellistor till bilresan

Med Mixtrax skapar SPH-DA130DAB kontinuerliga klubbmixar av ditt musikbibliotek med klubbinspirerande ljuseffekter som baseras på varje låts känsla - perfekt för den långa bilresan.

1007658 Pioneer Pioneer SPH-DA130DAB SPH-DA130DAB SPH-DA130DAB är en komplett multimediastation med DAB+-radio från Pioneer. Utrustad med en stor 6,2-tums kapacitiv pekskärm, stöd för Apple CarPlay, Bluetooth med handsfree-funktion och USB-anslutning kan du ta del av musik, samtal och navigering direkt från instrumentpanelen. Bilstereon har högkvalitativa ljudfunktionen så som en 13-bands grafisk equalizer, MOSFET-förstärkare som ger 4x 50 W samt tidsförskjutning som gör att du kan njuta av ett härligt ljud för såväl musik, digitalradio som samtal under bilfärden. Den stora pekskärmen gör att du lätt och säkert kan navigera runt bland dina appar och radiostationer. DAB+-radio Med DAB+-radio (CA-AN-DAB.001-antenn krävs som tillval) lyssnar du på dina favoritstationer i kristallklar digital ljudkvalitet utan störningar med en integrerad tuner för digitalradio och med stöd för RDS läser du enkelt av vilket radiostation som du lyssnar på. Bluetooth med handsfree-stöd Anslut din mobiltelefon till bilstereon helt trådlöst med Bluetooth. Anslutningen gör att du kan spela upp din favoritmusik, en bra podd eller en spännande ljudbok helt utan krångliga kablar. Med handsfree-stöd och inbyggd mikrofon så kan du tryggt och säkert ta emot samtal direkt ur bilstereon, lyssna på Spotify eller andra musik-appar. Du har möjlighet att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du även vill ansluta jobbmobilen eller för att ansluta medpassagerarens enhet. Stöd för CarPlay Med Apple CarPlay får du möjligheten att ringa samtal, lyssna på musik och skicka textmeddelanden med röststyrning eller genom att använda bilstereons pekskärm vilket ger dig en överlägsen iPhone-upplevelse i bilen. Öppna upp en värld av appar med AppRadio-läge + Med AppRadio Mode+ får du tillgång till en hel värld av appar för underhållning och navigering för iPhone och de flesta Android-enheter. Det enda du behöver göra är att ansluta enheten med en USB-kabel. Behåll din koncentration på körningen med "Siri Eyes Free" Om du har en iPhone och ansluter trådlöst till bilen kan du enkelt genom din bilstereo ta del av textmeddelanden, väderinformation och allt du brukar använda Siri till på din smartphone och få dialogen tydligt uppläst för dig i bilens högtalare genom smidig röststyrning. Du slipper hålla i din telefon och kan behålla koncentrationen på körningen. Växla mellan mängder av färgkombinationer Du kan skapa en skärm och knappbelysning som matchar din kupé med över 210 000 olika färger vilket ger ett oändligt antal färgkombinationer. Skapa spellistor till bilresan Med Mixtrax skapar SPH-DA130DAB kontinuerliga klubbmixar av ditt musikbibliotek med klubbinspirerande ljuseffekter som baseras på varje låts känsla - perfekt för den långa bilresan. Bilstereo 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo