Regionsfri DVD-spelare med 1080p-uppskalning

Andersson DVP-160

  Art.nr: 213940
 • Kompakt design
 • USB-ingång för foto, musik och film
 • Multiformat inkl. MPEG4
 • Uppskalning till 1080p
 • Regionsfri

Kombinera med

Andersson DVP-160
Regionsfri DVD-spelare med 1080p-uppskalning

599:-


 • Pris: 648:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson DVP-160
Regionsfri DVD-spelare med 1080p-uppskalning

599:-


 • Pris: 698:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson DVP-160

Slimmad och kompakt designad regionsfri DVD-spelare med bl.a. HDMI-utgång med videouppskalning. USB-ingång ger möjlighet till flexibel användning för foto, musik och filmuppspelning från externa USB-minnen. Det slimmade formatet gör att spelaren inte bara tar lite plats utan även är perfekt för den som behöver flytta med sin DVD-spelare till sommarstugan/husbilen.

Flerformatsuppspelning

Andersson DVP-160 klarar uppspelning av de flesta format på marknaden så som DVD, VCD, SVCD, DivX, CD, CD-R, CD-RW, MP3 samt JPEG-filer. DVD-skivor brända i DVD-R/-RW samt DVD+R/+RW fungerar också utmärkt i denna spelare.

Anslutning av externa enheter

USB-port* på framsidan gör det möjligt att plugga in ett USB-minne/MP3-spelare och spela upp musik, foto och filmer direkt från dessa. Nu slipper man problemet med att först hitta filerna på datorn, bränna ner dem på en CD-skiva och sedan förvara denna. Med ett USB-minne/MP3-spelare är det bara att plugga i och köra.

* Spelaren klarar USB-minnen/MP3-spelare på upp till 8GB i storlek.

Videouppskalning

För perfekt bildåtergivning på en modern, högupplöst TV eller projektor har Andersson DVP-160 utrustats med HDMI-utgång och videouppskalning till Full HD-upplösning (1920x1080p). Tack vare detta kan du avnjuta dina gamla DVD-filmer med digital högupplöst kvalitet.

Dessutom har man tillgång till AV-anslutning samt koaxial digital ljudutgång för inkoppling till hemmabioreceiver.

Titta även på

(21 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

Titta även på

(21 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

213940 Andersson Andersson DVP-160 Andersson DVP-160 Slimmad och kompakt designad regionsfri DVD-spelare med bl.a. HDMI-utgång med videouppskalning. USB-ingång ger möjlighet till flexibel användning för foto, musik och filmuppspelning från externa USB-minnen. Det slimmade formatet gör att spelaren inte bara tar lite plats utan även är perfekt för den som behöver flytta med sin DVD-spelare till sommarstugan/husbilen. Flerformatsuppspelning Andersson DVP-160 klarar uppspelning av de flesta format på marknaden så som DVD, VCD, SVCD, DivX, CD, CD-R, CD-RW, MP3 samt JPEG-filer. DVD-skivor brända i DVD-R/-RW samt DVD+R/+RW fungerar också utmärkt i denna spelare. Anslutning av externa enheter USB-port* på framsidan gör det möjligt att plugga in ett USB-minne/MP3-spelare och spela upp musik, foto och filmer direkt från dessa. Nu slipper man problemet med att först hitta filerna på datorn, bränna ner dem på en CD-skiva och sedan förvara denna. Med ett USB-minne/MP3-spelare är det bara att plugga i och köra. * Spelaren klarar USB-minnen/MP3-spelare på upp till 8GB i storlek. Videouppskalning För perfekt bildåtergivning på en modern, högupplöst TV eller projektor har Andersson DVP-160 utrustats med HDMI-utgång och videouppskalning till Full HD-upplösning (1920x1080p). Tack vare detta kan du avnjuta dina gamla DVD-filmer med digital högupplöst kvalitet. Dessutom har man tillgång till AV-anslutning samt koaxial digital ljudutgång för inkoppling till hemmabioreceiver. Blu-ray- & DVD-spelare 4,1 105 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Blu-ray- & DVD-spelare