Kompakt Blu-ray-spelare med stöd DVD- och CD-skivor

LG BP250

  Art.nr: 1006996
  • Uppskalning till Full HD-upplösning
  • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
  • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC
  • Kompatibel med Blu-ray-, DVD- och CD-skivor

Kombinera med

LG BP250
Kompakt Blu-ray-spelare med stöd DVD- och CD-skivor

799:-


  • Pris: 978:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

LG BP250
Kompakt Blu-ray-spelare med stöd DVD- och CD-skivor

799:-


  • Pris: 998:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG BP250 är en liten och smidig Blu-ray-spelare som spelar upp både film och musik i olika format. Du kan även spela upp DVD- och CD-skivor samt ansluta en extern hårddisk med dina media-filer för uppspelning av din favoritunderhållning som både video- och musikfiler.

Uppskalning av bildmaterial till Full HD för en mer detaljrik bild

Med hjälp av uppskalning till Full HD-upplösning från bildmaterial du har på din lagringsmedia och DVD-skivor förbättras det som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar. 

Stöd för ljud i okomprimerat format

När du vill lyssna på musik i ditt vardagsrum kan du utöver CD-skivor spela upp media-filer i olika format som exempelvis .mp3 och .wma. Du kan även spela upp FLAC-filer i dess okomprimerade format för att ta del av en klarare ljudåtergivning.

USB-port för anslutning av lagringsmedia

Har du material liggande på en extern hårddisk eller USB-minne har du möjlighet att enkelt visa upp dessa genom LG BP250 då det finns stöd för de flesta och vanligaste formaten som MKV, WMV, MP3 och FLAC med flera. Anslut källan och använd sedan den medföljande fjärrkontrollen för att enkelt navigera genom filerna på din skärm.

1006996 LG LG BP250 BP250.ESWELLM LG BP250 är en liten och smidig Blu-ray-spelare som spelar upp både film och musik i olika format. Du kan även spela upp DVD- och CD-skivor samt ansluta en extern hårddisk med dina media-filer för uppspelning av din favoritunderhållning som både video- och musikfiler. Uppskalning av bildmaterial till Full HD för en mer detaljrik bild Med hjälp av uppskalning till Full HD-upplösning från bildmaterial du har på din lagringsmedia och DVD-skivor förbättras det som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar.  Stöd för ljud i okomprimerat format När du vill lyssna på musik i ditt vardagsrum kan du utöver CD-skivor spela upp media-filer i olika format som exempelvis .mp3 och .wma. Du kan även spela upp FLAC-filer i dess okomprimerade format för att ta del av en klarare ljudåtergivning. USB-port för anslutning av lagringsmedia Har du material liggande på en extern hårddisk eller USB-minne har du möjlighet att enkelt visa upp dessa genom LG BP250 då det finns stöd för de flesta och vanligaste formaten som MKV, WMV, MP3 och FLAC med flera. Anslut källan och använd sedan den medföljande fjärrkontrollen för att enkelt navigera genom filerna på din skärm. Blu-ray- & DVD-spelare 4,5 21 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Blu-ray- & DVD-spelare