Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Blu-ray-spelare med stöd för HDR och 3D

Panasonic DMP-BDT181EG

  Art.nr: 1003355
 • Effektiv uppskalning till 4K-upplösning
 • Bakåtkompatibel med CD- och DVD-skivor
 • Hi-Res Audio
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Strömma högupplöst material trådlöst

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic DMP-BDT181EG är en Blu-ray-spelare utrustad med utmärkt processor som levererar bild i toppklass. Du får uppleva uppskalad 4K-bild med stöd för flera format av HDR där även färgtons-kurvan aktivt förbättrar ljusstyrkan i innehållet och du får en dynamisk bild med utsökt realism samt precision i färg och detaljer.

Utmärkt ljud och bild

Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i upp till 32-bit och 192 kHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16-bit så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.

4K Direct Chroma Upscaling ger ökad precision i bildåtergivningen direkt från Full HD-signaler som skalar upp dessa till 4K med förbättrad återgivning till din Ultra HD-TV.

Integrerade appar och DLNA

Ansluten till din TV får du inte bara ett lättnavigerat gränssnitt där du enkelt justerar inställningar för enheten gällande ljud och bild, utan du får även en trivsam startmeny med tillgång till populära appar.
Med Netflix integrerat kan du komma åt ett stort utbud av både material i UHD-upplösning, men även HDR för att få ett brett utbud av högkvalitativt material att se på din 4K-TV om du har kompatibelt abonnemang.

Tack vare kompatibilitet med DLNA kan du även ansluta DMP-BDT181EG för delning av media i ditt hemnätverk. Ta på enkelt sätt del av film, musik och bilder som du annars bara har på din dator.

Full bakåtkompatibilitet

Din nya Blu-ray-spelare ger dig även möjlighet att spela upp dina CD- och DVD-skivor som du har sedan tidigare så du kan ha all underhållning tillgänglig ur en och samma enhet. Du kan även spela upp film med 3D-material både från skiva och USB.

Med hjälp av uppskalning till 4K UHD-upplösning från bildmaterial du har på dina Bluray och DVD-skivor förbättras det som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar. Du får bättre bild och gör dina gamla klassiker eller nya filmer extra sevärda.

USB-port för anslutning av lagringsmedia

Har du material liggande på en extern hårddisk eller USB-minne har du möjlighet att enkelt visa upp dessa genom DMP-BDT181EG då det finns stöd för de flesta och vanligaste formaten som MKV, DivX, MP3 och FLAC med flera. Anslut källan och använd sedan den medföljande fjärrkontrollen för att enkelt navigera genom filerna på din skärm.

Titta även på

(4 st)
 • HDR10+ och Dolby Vision-stöd
 • Högpresterande HCX-processor
 • Hi-Res Audio

4 990:-

Titta även på

(4 st)
 • HDR10+ och Dolby Vision-stöd
 • Högpresterande HCX-processor
 • Hi-Res Audio

4 990:-

1003355 Panasonic Panasonic DMP-BDT181EG DMP-BDT181EG Panasonic DMP-BDT181EG är en Blu-ray-spelare utrustad med utmärkt processor som levererar bild i toppklass. Du får uppleva uppskalad 4K-bild med stöd för flera format av HDR där även färgtons-kurvan aktivt förbättrar ljusstyrkan i innehållet och du får en dynamisk bild med utsökt realism samt precision i färg och detaljer. Utmärkt ljud och bild Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i upp till 32-bit och 192 kHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16-bit så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.4K Direct Chroma Upscaling ger ökad precision i bildåtergivningen direkt från Full HD-signaler som skalar upp dessa till 4K med förbättrad återgivning till din Ultra HD-TV. Integrerade appar och DLNA Ansluten till din TV får du inte bara ett lättnavigerat gränssnitt där du enkelt justerar inställningar för enheten gällande ljud och bild, utan du får även en trivsam startmeny med tillgång till populära appar. Med Netflix integrerat kan du komma åt ett stort utbud av både material i UHD-upplösning, men även HDR för att få ett brett utbud av högkvalitativt material att se på din 4K-TV om du har kompatibelt abonnemang. Tack vare kompatibilitet med DLNA kan du även ansluta DMP-BDT181EG för delning av media i ditt hemnätverk. Ta på enkelt sätt del av film, musik och bilder som du annars bara har på din dator. Full bakåtkompatibilitet Din nya Blu-ray-spelare ger dig även möjlighet att spela upp dina CD- och DVD-skivor som du har sedan tidigare så du kan ha all underhållning tillgänglig ur en och samma enhet. Du kan även spela upp film med 3D-material både från skiva och USB.Med hjälp av uppskalning till 4K UHD-upplösning från bildmaterial du har på dina Bluray och DVD-skivor förbättras det som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar. Du får bättre bild och gör dina gamla klassiker eller nya filmer extra sevärda. USB-port för anslutning av lagringsmedia Har du material liggande på en extern hårddisk eller USB-minne har du möjlighet att enkelt visa upp dessa genom DMP-BDT181EG då det finns stöd för de flesta och vanligaste formaten som MKV, DivX, MP3 och FLAC med flera. Anslut källan och använd sedan den medföljande fjärrkontrollen för att enkelt navigera genom filerna på din skärm. Blu-ray- & DVD-spelare 4,2 11 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Blu-ray- & DVD-spelare