Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

DVD-spelare med 1080p-uppskalning

Panasonic DVD-S700EG-K

  Art.nr: 1007945
 • Spelar DVD/CD-skivor
 • USB-uppspelning
 • Dammskyddad konstruktion
 • Power Resume-funktion
 • Multiformat-uppspelning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic DVD-S700 är en kompakt och hållbar DVD-spelare som ger dig möjligheten att spela dina favoritfilmer med bästa möjliga bildkvalitet. Dvd-spelaren har 1080p uppskalning och ger dig även möjlighet till att spela upp mediefiler via USB-porten på framsidan.

Avancerad konverteringsprocess

Med DVD-s700 får du en hög bildkvalitet tack vare uppskalningen till 1080p. Uppskalningen lyfter bildkvaliteten på bland annat DVD-filmer och inspelat material genom att korrigera ljussignalerna för varje pixel. Resultatet blir en klar och vacker bildåtergivning. En snabb och exakt videokrets konverterad DVD-signalen med hjälp av 4x översampling för uppspelning av en progressiv signal och 8x översampling vid uppspelning av en interlace-signal. Den avancerade konverteringsprocessen ger dig en hög upplösning och lågt brus. 

Multiformat-uppspelning

Vill du spela upp mediefiler från en extern hårddisk eller USB-minne ansluter du dessa enkelt via den praktiska USB-porten på framsidan av DVD-spelare. Panasonic DVD-S700 ger dig möjligheten till multiformat-uppspelning då den bland annat är Xvid-kompatibel. 

Tålig spelare med Power Resume-funktion

Panasonic DVD-S700 har en dammskyddad konstruktion som skyddar spelaren mot att släppa in damm. 

Panasonic DVD-S700 dvd-spelare visar Power Resume-funktion

Om det blir ett strömavbrott mitt i filmen kan du titta vidare på din DVD från samma ställe där strömmen bröts. Power Resume-funktionen kan skilja ungefär 10 sekunder mellan avbrottet i filmen och den verkliga tidpunkten för strömavbrottet .

Titta även på

(7 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

Titta även på

(7 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

1007945 Panasonic Panasonic DVD-S700EG-K DVD-S700EG-K Panasonic DVD-S700 är en kompakt och hållbar DVD-spelare som ger dig möjligheten att spela dina favoritfilmer med bästa möjliga bildkvalitet. Dvd-spelaren har 1080p uppskalning och ger dig även möjlighet till att spela upp mediefiler via USB-porten på framsidan. Avancerad konverteringsprocess Med DVD-s700 får du en hög bildkvalitet tack vare uppskalningen till 1080p. Uppskalningen lyfter bildkvaliteten på bland annat DVD-filmer och inspelat material genom att korrigera ljussignalerna för varje pixel. Resultatet blir en klar och vacker bildåtergivning. En snabb och exakt videokrets konverterad DVD-signalen med hjälp av 4x översampling för uppspelning av en progressiv signal och 8x översampling vid uppspelning av en interlace-signal. Den avancerade konverteringsprocessen ger dig en hög upplösning och lågt brus.  Multiformat-uppspelning Vill du spela upp mediefiler från en extern hårddisk eller USB-minne ansluter du dessa enkelt via den praktiska USB-porten på framsidan av DVD-spelare. Panasonic DVD-S700 ger dig möjligheten till multiformat-uppspelning då den bland annat är Xvid-kompatibel.  Tålig spelare med Power Resume-funktion Panasonic DVD-S700 har en dammskyddad konstruktion som skyddar spelaren mot att släppa in damm.  Om det blir ett strömavbrott mitt i filmen kan du titta vidare på din DVD från samma ställe där strömmen bröts. Power Resume-funktionen kan skilja ungefär 10 sekunder mellan avbrottet i filmen och den verkliga tidpunkten för strömavbrottet . Blu-ray- & DVD-spelare 4,5 2 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Blu-ray- & DVD-spelare