Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten, smart högtalare. Stort Bose-ljud.

Bose Home Speaker 300 - Black

  Art.nr: 1007997
 • Kompakt högtalare med en kraftfull bas
 • Verklighetstroget ljud
 • Wi-Fi, Bluetooth och Apple AirPlay 2
 • Operera med ett tryck eller app
 • Kompatibel med andra högtalare från Bose

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bose Home Speaker 300 tar liten plats och har en bas som får rummet att gunga och ett verklighetstroget 360°-ljud. Upplev friheten att betjäna musik på ditt eget sätt - med ett tryck på översidan kan du spela, stoppa eller hoppa över låtar eller bara njuta av en personlig upplevelse från Bose Music-appen.

Bose Home Speaker 300 i köket

Med Wi-Fi®, Bluetooth® och Apple AirPlay 2 kan du streama trådlöst – vad du vill, hur du vill. Välj bland musiktjänster som Spotify®, Amazon Music och Apple Music eller spela vad du vill från din telefon eller surfplatta. Framtida mjukvaruuppdateringar öppnar nya möjligheter - som integrerad röststyrning när den stöds i landet.

Underhållning hemma

Dansfest för vardagsrummet? Pusselfest med din rumskamrat? Skaparkväll med barnen? Oavsett vad (och var) du har planerat ger Bose Home Speaker 300 det ljud du vill ha med den bärbarhet du behöver.

Bose Home Speaker 300 är perfekt för underhållning i hemmet

Bose Home Speaker 300 ingår i en familj med smarta högtalare och soundbarhögtalare som har utformats för att växa i takt med dig så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Den är liten men kraftfull. Höj volymen och känn skillnaden. Finns i färgerna svart och silver.

Produktegenskaper

 • En liten högtalare med en bas som får rummet att gunga och ett verklighetstroget 360°-ljud.
 • Med Wi-Fi®, Bluetooth® och Apple AirPlay 2 kan du använda musiktjänster som Spotify®, Amazon Music och Apple Music eller spela vad du vill från din telefon eller surfplatta.
 • Styr musiken på två olika sätt: de smidiga förvalen eller med Bose Music-appen. 
 • Ingår i en ny Bose-familj med smarta högtalare och soundbarhögtalare som har utformats för att kunna växa tillsammans med dig, så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum.
 • Med ett mjukt plasthölje, kapacitiva knappar och ett galler av anodiserat aluminium.
 • Kom åt spellistor, webbradiokanaler och mycket mer med sex anpassningsbara förval och ett enda knapptryck.
 • Med Bose Music-appen kan flera olika användare skräddarsy sin upplevelse och bestämma över sitt eget innehåll. 
 • Finns i färgerna svart och silver.
1007997 1007997 Bose Bose Home Speaker 300 - Black 808429-2100 Bose Home Speaker 300 tar liten plats och har en bas som får rummet att gunga och ett verklighetstroget 360°-ljud. Upplev friheten att betjäna musik på ditt eget sätt - med ett tryck på översidan kan du spela, stoppa eller hoppa över låtar eller bara njuta av en personlig upplevelse från Bose Music-appen. Med Wi-Fi®, Bluetooth® och Apple AirPlay 2 kan du streama trådlöst – vad du vill, hur du vill. Välj bland musiktjänster som Spotify®, Amazon Music och Apple Music eller spela vad du vill från din telefon eller surfplatta. Framtida mjukvaruuppdateringar öppnar nya möjligheter - som integrerad röststyrning när den stöds i landet. Underhållning hemma Dansfest för vardagsrummet? Pusselfest med din rumskamrat? Skaparkväll med barnen? Oavsett vad (och var) du har planerat ger Bose Home Speaker 300 det ljud du vill ha med den bärbarhet du behöver. Bose Home Speaker 300 ingår i en familj med smarta högtalare och soundbarhögtalare som har utformats för att växa i takt med dig så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Den är liten men kraftfull. Höj volymen och känn skillnaden. Finns i färgerna svart och silver. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Produktegenskaper En liten högtalare med en bas som får rummet att gunga och ett verklighetstroget 360°-ljud.Med Wi-Fi®, Bluetooth® och Apple AirPlay 2 kan du använda musiktjänster som Spotify®, Amazon Music och Apple Music eller spela vad du vill från din telefon eller surfplatta.Styr musiken på två olika sätt: de smidiga förvalen eller med Bose Music-appen. Ingår i en ny Bose-familj med smarta högtalare och soundbarhögtalare som har utformats för att kunna växa tillsammans med dig, så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum.Med ett mjukt plasthölje, kapacitiva knappar och ett galler av anodiserat aluminium.Kom åt spellistor, webbradiokanaler och mycket mer med sex anpassningsbara förval och ett enda knapptryck.Med Bose Music-appen kan flera olika användare skräddarsy sin upplevelse och bestämma över sitt eget innehåll. Finns i färgerna svart och silver. Bluetooth-högtalare 4 1 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Bose
 3. Bluetooth-högtalare