Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högtalare med WiFi och multiroom-funktioner

Bose SoundTouch 20 Series III - White

  Art.nr: 219450
  • Klart och kraftfullt ljud
  • Strömma musik via Bluetooth eller WiFi
  • Kostnadsfri SoundTouch-app
  • Enkel installation
  • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bose SoundTouch® 20 serie III är ett trådlöst musiksystem som du ansluter till ditt WiFi-nätverk utan att du behöver bry dig om någon komplicerad utrustning. Du kan till och med spela upp din favoritmusik direkt. Tryck bara på ett av de sex förvalen på högtalaren eller fjärrkontrollen, så spelas musiken upp. Upplev klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras nästan var som helst i hemmet. 

Kraftfullt ljud som fyller hela rummet

SoundTouch 20 serie III-systemet ger ljud som är mycket större än själva systemet. Anpassade omvandlare ger förvånansvärt rena mellanfrekvenser och höga frekvenser så att du får ett verklighetstroget ljud för röster och instrument medan en avancerad portad låddesign ger ljudet tillräckligt med tryck så att det fyller ett rum. Samtidigt ser den patenterade digitala signalbehandlingen till att prestandan förblir jämnt balanserad, vare sig du drar upp volymen eller spelar musik sent på kvällen när du lagt dig.

Kraftfull SoundTouch-app

SoundTouch-appen gör det enkelt att upptäcka ny musik och hantera den du redan har. Använd den för att dra och släppa valfri musikkälla – t.ex. en Deezer-kanal, en spellista eller webbradio – till dina sex förval. Nu är de bara ett tryck bort, var i hemmet du än befinner dig. Men om du vill lyssna på något annat än dina förval kan du använda appen på din dator, smarttelefonen eller surfplattan för att upptäcka annan musik. Sök bland musik online eller filer i ditt musikbibliotek. Du kan också använda appen för att hantera flera system i olika rum.

Skapat för ljud i flera rum

Om du verkligen älskar musik vill du att den ska flöda i ditt hem. Det är därför det finns ett SoundTouch-system för alla slags rum – från små och bärbara högtalare till hemmabio. Börja med vilket SoundTouch-system som helst och lägg sedan till andra allt eftersom. Systemen fungerar tillsammans för att skapa en ljudupplevelse i flera rum så att du kan spela upp samma musik överallt, eller lyssna på olika sorters musik i olika rum – även utomhus.

Bluetooth och AUX-ingång

Streama musik helt trådlöst till din högtalare. Med Bluetooth ansluter du enkelt din smartphone eller surfplatta och spelar dina favoritlåtar med utmärkt ljudkvalitet. Trådlöst i alla ära. Men har du äldre enheter du vill spela upp med din nya högtalare går det också utmärkt. Koppla bara in en ljudkabel via AUX-ingången med en 3,5 mm ljudkabel och spela upp favoritmusiken från exempelvis MP3-spelaren.

Streama musik 

Med SoundTouch® upptäcker och lyssnar du på musik enklare än  någonsin. SoundTouch har stöd för att streama från Spotify, Deezer, olika webbradiokanaler och även ditt egna musikbibliotek. Med appen kontrollerar du musiken var som helst i hemmet via telefonen eller surfplattan.


FAQ

Vad behöver jag för att kunna installera mitt SoundTouch®-system?
Om du har en dator och ett Wi-Fi®-nätverk har du allt du behöver för installationen. Allt annat som behövs medföljer i förpackningen.

Behöver jag en smarttelefon eller en surfplatta för att kunna använda systemet?
Nej. Du kan använda en dator för att utforska musik och anpassa förinställningar med hjälp av SoundTouch®-appen. Och du kommer åt dina förval direkt via systemets knappar och fjärrkontroll, utan att du behöver använda någon surfplatta, smarttelefon eller dator.

Fungerar systemet med Bluetooth®?
Ja. Användarna kan streama musik trådlöst från en Bluetooth®-enhet för att lyssna på ännu fler källor, till exempel YouTube.

Vilken streamad musik från internet kan jag spela?

Med SoundTouch®-systemen kan du spela upp webbradiokanaler från hela världen. Där de finns tillgängliga kan du även spela internetmusiktjänster som Deezer och Spotify. Vi fortsätter att lägga till fler musiktjänster allt eftersom de blir tillgängliga.

Kan jag spela upp musik som är lagrad på min dator?

Ja. SoundTouch®-systemen kan spela upp musik som är lagrad på en dator som administreras av iTunes eller Windows Media Player.

Kan SoundTouch®-systemen användas på en offentlig Wi-Fi®-plats (t.ex. flygplatser och kaféer)?

Nej. Även om de flesta av dessa nätverk är kostnadsfria att använda skiljer sig deras registrerings-/inloggningsprocedurer från SoundTouch®-appens inställningsprocedur. SoundTouch®-produkterna är utformade för användning i hemmet, inte när du är på språng.

Hur många system kan jag ha i mitt nätverk samtidigt?
Det beror på bandbredden i ditt Wi-Fi®-hemnätverk. I de flesta hem räknar vi med att du kan ha upp till fyra system anslutna trådlöst. Om du har fler än fyra rum rekommenderar vi att du använder Ethernet-kabelanslutningar till några av dem.

Kan jag streama olika musik i olika rum?
Om du har flera SoundTouch®-produkter kan du streama olika musik i rummen, samma i alla rum eller anpassa olika zoner där du spelar upp vad du vill, var du vill.

Vilka operativsystem är kompatibla med SoundTouch®-appen?
Appen är kompatibel med Windows® XP, 7, 8, 10; 64-bitars Mac-datorer med OSX 10.6.8 och senare, iPhone, iPad eller iPod touch med iOS5 och senare, Android-enheter med Android 4.03 och senare.

Kan jag spela musik från en NAS-hårddisk (Network Attached Storage) på SoundTouch®-system?

Ja, SoundTouch®-systemen är kompatibla med utvalda NAS-enheter, däribland DiskStation från Synology och My Cloud™ från Western Digital, så att du kan streama ditt personliga musikbibliotek även när datorn är avstängd.

Kan SoundTouch®-systemen streama AM/FM-radio- eller TV-ljud från ett rum till ett annat?
Nej. SoundTouch®-systemen har utformats för att streama webbradio, musiktjänster som Spotify och musik som lagrats på datorn.

Kan jag streama musik från flera datorer med SoundTouch®-systemen?
Ja, förutsatt att varje dator har SoundTouch®-appen installerad. Varje dator visas som ett separat bibliotek i appens källista.

Fungerar systemet med AirPlay?
Nej. De nuvarande systemen fungerar inte med AirPlay. Men de tidigare SoundTouch® 20- och 30-systemen fungerar fortsatt med det.

Vilken akustisk teknik finns i SoundTouch® 20-musiksystemet?

SoundTouch® 20-systemet har en akustisk arkitektur med en portad låddesign och två skräddarsydda ljudelement framtill. Upplev ett klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras nästan var som helst hemma.

Vad är skillnaden mellan SoundTouch® 20 och 30 serie II och serie III?

Serie III använder en ny trådlös plattform med dubbla band som förbättrar Wi-Fi®-prestanda för ökad hastighet, större räckvidd och färre störningar från andra Wi-Fi®-produkter. Serie III-systemen kan också streama musik trådlöst frånBluetooth®-enheter. Dessutom har serie III fått nya färger. Serie III-systemen fungerar inte med AirPlay.

Har systemet något batteri?
Nej, det har inget batteri.

Klicka här för att läsa mer om produkten!

219450 219450 Bose Bose SoundTouch 20 Series III - White 738063-2200 Bose SoundTouch® 20 serie III är ett trådlöst musiksystem som du ansluter till ditt WiFi-nätverk utan att du behöver bry dig om någon komplicerad utrustning. Du kan till och med spela upp din favoritmusik direkt. Tryck bara på ett av de sex förvalen på högtalaren eller fjärrkontrollen, så spelas musiken upp. Upplev klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras nästan var som helst i hemmet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftfullt ljud som fyller hela rummet SoundTouch 20 serie III-systemet ger ljud som är mycket större än själva systemet. Anpassade omvandlare ger förvånansvärt rena mellanfrekvenser och höga frekvenser så att du får ett verklighetstroget ljud för röster och instrument medan en avancerad portad låddesign ger ljudet tillräckligt med tryck så att det fyller ett rum. Samtidigt ser den patenterade digitala signalbehandlingen till att prestandan förblir jämnt balanserad, vare sig du drar upp volymen eller spelar musik sent på kvällen när du lagt dig. Kraftfull SoundTouch-app SoundTouch-appen gör det enkelt att upptäcka ny musik och hantera den du redan har. Använd den för att dra och släppa valfri musikkälla – t.ex. en Deezer-kanal, en spellista eller webbradio – till dina sex förval. Nu är de bara ett tryck bort, var i hemmet du än befinner dig. Men om du vill lyssna på något annat än dina förval kan du använda appen på din dator, smarttelefonen eller surfplattan för att upptäcka annan musik. Sök bland musik online eller filer i ditt musikbibliotek. Du kan också använda appen för att hantera flera system i olika rum. Skapat för ljud i flera rum Om du verkligen älskar musik vill du att den ska flöda i ditt hem. Det är därför det finns ett SoundTouch-system för alla slags rum – från små och bärbara högtalare till hemmabio. Börja med vilket SoundTouch-system som helst och lägg sedan till andra allt eftersom. Systemen fungerar tillsammans för att skapa en ljudupplevelse i flera rum så att du kan spela upp samma musik överallt, eller lyssna på olika sorters musik i olika rum – även utomhus. Bluetooth och AUX-ingång Streama musik helt trådlöst till din högtalare. Med Bluetooth ansluter du enkelt din smartphone eller surfplatta och spelar dina favoritlåtar med utmärkt ljudkvalitet. Trådlöst i alla ära. Men har du äldre enheter du vill spela upp med din nya högtalare går det också utmärkt. Koppla bara in en ljudkabel via AUX-ingången med en 3,5 mm ljudkabel och spela upp favoritmusiken från exempelvis MP3-spelaren. Streama musik  Med SoundTouch® upptäcker och lyssnar du på musik enklare än  någonsin. SoundTouch har stöd för att streama från Spotify, Deezer, olika webbradiokanaler och även ditt egna musikbibliotek. Med appen kontrollerar du musiken var som helst i hemmet via telefonen eller surfplattan. FAQ Vad behöver jag för att kunna installera mitt SoundTouch®-system?Om du har en dator och ett Wi-Fi®-nätverk har du allt du behöver för installationen. Allt annat som behövs medföljer i förpackningen.Behöver jag en smarttelefon eller en surfplatta för att kunna använda systemet?Nej. Du kan använda en dator för att utforska musik och anpassa förinställningar med hjälp av SoundTouch®-appen. Och du kommer åt dina förval direkt via systemets knappar och fjärrkontroll, utan att du behöver använda någon surfplatta, smarttelefon eller dator.Fungerar systemet med Bluetooth®?Ja. Användarna kan streama musik trådlöst från en Bluetooth®-enhet för att lyssna på ännu fler källor, till exempel YouTube.Vilken streamad musik från internet kan jag spela?Med SoundTouch®-systemen kan du spela upp webbradiokanaler från hela världen. Där de finns tillgängliga kan du även spela internetmusiktjänster som Deezer och Spotify. Vi fortsätter att lägga till fler musiktjänster allt eftersom de blir tillgängliga.Kan jag spela upp musik som är lagrad på min dator?Ja. SoundTouch®-systemen kan spela upp musik som är lagrad på en dator som administreras av iTunes eller Windows Media Player.Kan SoundTouch®-systemen användas på en offentlig Wi-Fi®-plats (t.ex. flygplatser och kaféer)?Nej. Även om de flesta av dessa nätverk är kostnadsfria att använda skiljer sig deras registrerings-/inloggningsprocedurer från SoundTouch®-appens inställningsprocedur. SoundTouch®-produkterna är utformade för användning i hemmet, inte när du är på språng.Hur många system kan jag ha i mitt nätverk samtidigt?Det beror på bandbredden i ditt Wi-Fi®-hemnätverk. I de flesta hem räknar vi med att du kan ha upp till fyra system anslutna trådlöst. Om du har fler än fyra rum rekommenderar vi att du använder Ethernet-kabelanslutningar till några av dem.Kan jag streama olika musik i olika rum?Om du har flera SoundTouch®-produkter kan du streama olika musik i rummen, samma i alla rum eller anpassa olika zoner där du spelar upp vad du vill, var du vill.Vilka operativsystem är kompatibla med SoundTouch®-appen?Appen är kompatibel med Windows® XP, 7, 8, 10; 64-bitars Mac-datorer med OSX 10.6.8 och senare, iPhone, iPad eller iPod touch med iOS5 och senare, Android-enheter med Android 4.03 och senare.Kan jag spela musik från en NAS-hårddisk (Network Attached Storage) på SoundTouch®-system?Ja, SoundTouch®-systemen är kompatibla med utvalda NAS-enheter, däribland DiskStation från Synology och My Cloud™ från Western Digital, så att du kan streama ditt personliga musikbibliotek även när datorn är avstängd.Kan SoundTouch®-systemen streama AM/FM-radio- eller TV-ljud från ett rum till ett annat?Nej. SoundTouch®-systemen har utformats för att streama webbradio, musiktjänster som Spotify och musik som lagrats på datorn.Kan jag streama musik från flera datorer med SoundTouch®-systemen?Ja, förutsatt att varje dator har SoundTouch®-appen installerad. Varje dator visas som ett separat bibliotek i appens källista.Fungerar systemet med AirPlay?Nej. De nuvarande systemen fungerar inte med AirPlay. Men de tidigare SoundTouch® 20- och 30-systemen fungerar fortsatt med det.Vilken akustisk teknik finns i SoundTouch® 20-musiksystemet?SoundTouch® 20-systemet har en akustisk arkitektur med en portad låddesign och två skräddarsydda ljudelement framtill. Upplev ett klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras nästan var som helst hemma.Vad är skillnaden mellan SoundTouch® 20 och 30 serie II och serie III?Serie III använder en ny trådlös plattform med dubbla band som förbättrar Wi-Fi®-prestanda för ökad hastighet, större räckvidd och färre störningar från andra Wi-Fi®-produkter. Serie III-systemen kan också streama musik trådlöst frånBluetooth®-enheter. Dessutom har serie III fått nya färger. Serie III-systemen fungerar inte med AirPlay.Har systemet något batteri?Nej, det har inget batteri. Klicka här för att läsa mer om produkten! Bluetooth-högtalare 4 1 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bose
  3. Bluetooth-högtalare