Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Världen tonar ut. Det är bara du och musiken.

Bose QuietComfort Earbuds - Black

  Art.nr: 1013976
  • Aktiv brusreducering.
  • Verklighetstroget ljud.
  • Stabil och bekväm passform.
  • Tydliga telefonsamtal.
  • Svett- och vädertåliga.
Färg/Variant: Svart

2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bättre ljud börjar med bättre tystnad. Därför är dessa eleganta, trådlösa öronsnäckorna designade med banbrytande akustiska innovationer och världens effektivaste brusreducering.

Världens effektivaste, brusreducerande öronsnäckor.

Genom att använda kombinationen av egenutvecklade aktiva och passiva brusreduceringsinnovationer ger Bose QuietComfort® Earbuds total brusreduceringsprestanda hos de bästa over ear-hörlurarna från Bose – i kompakta, äkta trådlösa öronsnäckor.

Prisbelönt, verklighetstroget ljud.

Den akustiska lösningen i dessa öronsnäckor kan producera djupa, låga toner och spännande, verklighetstroget ljud, oavsett hur du tycker om att lyssna. Bose Volume-Optimized Active EQ-tekniken boostar automatiskt de låga och höga tonerna, så att musiken, videorna och rösterna du lyssnar på förblir jämnt balanserade – även när du ändrar volymen

Anpassa ljudupplevelsen med 11 nivåer av brusreducering

Inga störande omgivningsljud gör otrolig skillnad när du lyssnar på musik, men det finns tillfällen när du även behöver höra omgivningen. Om du går på en livligt trafikerad gata. Eller lyssnar på utrop för ombordstigning. Olika situationer kräver olika typer av medvetenhet och därför kan Bose QuietComfort® Earbuds, på ett unikt sätt, låta dig helt stänga ute störande ljud, minimera brusreduceringen eller allt däremellan. 

Total transparens för snabba konversationer.

Med den här smidiga funktionen märks det knappt att du har på dig hörlurarna – perfekt när du beställer kaffe eller småpratar med dina kollegor.

Säker och bekväm passform.

Med den nya öronsnäcksdesignen StayHear™ Max är varje yta som rör dina öron gjord av mjukt silikon – inte hård plast – så öronsnäckorna är så bekväma att du kan ha dem på hela dagen. De trådlösa, brusreducerande öronsnäckorna har medelstora öronsnäckor men det finns även små och stora öronsnäckor. På så sätt hittar du den bästa passformen för dig.

Folk kommer att höra din röst – inte bruset runt dig

Det är inte alltid lätt att hitta en lugn plats för att ta ett samtal. Mikrofonsystemet som är inbyggt i dessa öronsnäckor är specialdesignat för att fokusera enbart på din röst – och dämpa störande omgivningsljud. Resultatet är att din röst är i fokus oavsett om du talar i telefon eller med din virtuella assistent.

Dina favoritfunktioner. Lättillgängliga.

Dessa trådlösa öronsnäckor styrs inte via knappar utan via intuitiva touch-funktioner. Med ett enkelt fingertryck kan du ta emot samtal, spela eller pausa musik, ändra nivå på brusreduceringen, kalla på din röstassistent och mer.

Svett- och vädertåliga.

Du kan helt klart använda dem när du tränar. Du kan ha dem på i regn, snö, snöslask eller hagel. Dessa IPX4-certifierade öronsnäckor kommer att fortsätta pumpa ut musik som låter fantastiskt.

Lång batteritid.

Bose QuietComfort® Earbuds ger dig upp till 6 timmars batteritid på en enda full laddning och ytterligare två fulla laddningar när du förvarar dina öronsnäckor i det trådlösa laddningsfodralet. Är batterierna helt slut? En snabb 15-minuters laddning ger dig upp till 2 timmars batteritid. Laddningsfodralet är kompatibelt med alla trådlösa Qi-laddare. 

Kraftfullt laddningsfodral.

Det här tåliga fodralet är utformat för att följa med dig hela dagen. Den magnetiska insidan håller de trådlösa hörlurarna säkert på plats när du inte använder dem. När du öppnar locket, paras hörlurarna ihop med enheten.

De yttre lysdioderna visar tydligt batteristatus för laddningsfodralet. Det trådlösa laddningsfodralet kan laddas med en medföljande USB-C-kabel eller en valfri trådlös Qi-laddare (ingår ej).

Anpassade styrningsfunktioner.

För full kontroll över dina QuietComfort® Earbuds, ladda ner Bose Music appen. Med hjälp av den kan du bland annat anpassa dina favoritbrusreduceringsnivåer, hantera dina Bluetooth®-anslutningar och konfigurera en genväg. Den håller också dina hörlurars programvara uppdaterad – och ger dig till och med tillgång till nya funktioner i framtiden.

Vad finns i förpackningen

  • 2 Bose QuietComfort® Earbuds (med öronsnäckor i storlek medium)
  • Laddningsfodral
  • Öronsnäckor i storlekarna small och large
  • USB-C-ljudkabel (A till C), 30 cm
  • Snabbstartsguide Säkerhetsdatablad