Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten subwoofer. Stor bas

Bose Bass Module 500

  Art.nr: 1004838
  • Liten subwoofer med oöverträffad bas i denna storleksklass
  • Trådlös anslutning för enkel placering
  • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mäktig bas behöver inte ta stor plats. Komplettera Bose Soundbar 500 med en trådlös basmodul för en ännu bättre ljudupplevelse. Du får mullrande bastoner i ett kompakt format.

Bose Soundbar 500 är visserligen riktigt snygg, men den är först och främst till för att höras –inte synas. Högtalarens tunna design gör att den passar perfekt under TV:n, och dess kraftfulla akustik fyller hela rummet med ljud. Styr Bose Soundbar 500 med den medföljande fjärrkontrollen eller styr musiken med Bose Music-appen. Och med Bluetooth®- och Wi-Fi®-kompatibilitet streamar du vad du vill, hur du vill. 

Det spelar ingen roll om dina väggar är av murbruk, tegel eller glas – ADAPTiQ ljudkalibrering anpassar systemets akustiska prestanda till rummets unika egenskaper och ger dig bästa möjliga ljudupplevelse. Vill du ha ännu bättre prestanda? Det kan du göra, när du vill, genom att komplettera med Bose Bass Module 500. Mäktiga bastoner i ett kompakt format. Du kan också komplettera med Bose Surround Speakers och uppleva känslan av att vara ett med ljudet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på. HDMI™ ARC-anslutning som håller systemet kompatibelt med den senaste tekniken. Upplevelsen blir bara bättre och bättre.

Få tillgång till programvaruuppdateringar och en rad nya funktioner som integrerad röststyrning och Apple AirPlay 2 så snart de finns tillgängliga. Styr hela ditt underhållningssystem med universalfjärrkontrollen till Bose Surround Speakers (tillval). De knappar som lyser upp är sådana som är relevanta för den aktuella uppgiften. Bose Soundbar 500 ingår i en ny Bose-familj med smart-högtalare och soundbar-högtalare som har utformats för att vara kompatibla med varandra så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Finns i Bose Black.

Tillgängliga musik- och röststyrningstjänster kan variera beroende på land. Wi-Fi®-nätverk och internetanslutning krävs. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, Bose Soundbar Universal Remote, Bose Soundbar Wall Bracket, Bose Surround Speakers, SlideConnect och ADAPTiQ är varumärken som tillhör Bose Corporation. Apple och AirPlay är varumärken som tillhör Apple Inc, och är registrerade i USA och i andra länder. Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och all användning av Bose Corporation sker under licens. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. Begreppen HDMI och HDMI High-Definition Multimedia Interface och HDMI-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör HDMI Licensing Administrator, Inc.

1004838 1004838 Bose Bose Bass Module 500 796145-2100 Mäktig bas behöver inte ta stor plats. Komplettera Bose Soundbar 500 med en trådlös basmodul för en ännu bättre ljudupplevelse. Du får mullrande bastoner i ett kompakt format. Bose Soundbar 500 är visserligen riktigt snygg, men den är först och främst till för att höras –inte synas. Högtalarens tunna design gör att den passar perfekt under TV:n, och dess kraftfulla akustik fyller hela rummet med ljud. Styr Bose Soundbar 500 med den medföljande fjärrkontrollen eller styr musiken med Bose Music-appen. Och med Bluetooth®- och Wi-Fi®-kompatibilitet streamar du vad du vill, hur du vill.  Det spelar ingen roll om dina väggar är av murbruk, tegel eller glas – ADAPTiQ ljudkalibrering anpassar systemets akustiska prestanda till rummets unika egenskaper och ger dig bästa möjliga ljudupplevelse. Vill du ha ännu bättre prestanda? Det kan du göra, när du vill, genom att komplettera med Bose Bass Module 500. Mäktiga bastoner i ett kompakt format. Du kan också komplettera med Bose Surround Speakers och uppleva känslan av att vara ett med ljudet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på. HDMI™ ARC-anslutning som håller systemet kompatibelt med den senaste tekniken. Upplevelsen blir bara bättre och bättre. Få tillgång till programvaruuppdateringar och en rad nya funktioner som integrerad röststyrning och Apple AirPlay 2 så snart de finns tillgängliga. Styr hela ditt underhållningssystem med universalfjärrkontrollen till Bose Surround Speakers (tillval). De knappar som lyser upp är sådana som är relevanta för den aktuella uppgiften. Bose Soundbar 500 ingår i en ny Bose-familj med smart-högtalare och soundbar-högtalare som har utformats för att vara kompatibla med varandra så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Finns i Bose Black. Tillgängliga musik- och röststyrningstjänster kan variera beroende på land. Wi-Fi®-nätverk och internetanslutning krävs. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, Bose Soundbar Universal Remote, Bose Soundbar Wall Bracket, Bose Surround Speakers, SlideConnect och ADAPTiQ är varumärken som tillhör Bose Corporation. Apple och AirPlay är varumärken som tillhör Apple Inc, och är registrerade i USA och i andra länder. Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och all användning av Bose Corporation sker under licens. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. Begreppen HDMI och HDMI High-Definition Multimedia Interface och HDMI-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör HDMI Licensing Administrator, Inc. Soundbar 4,4 60 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Bose
  3. Soundbar