Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mullrande bas. Trådlös anslutning.

Bose Bass Module 700

  Art.nr: 1005158
  • Mullrande låga toner
  • QuietPort-teknik som ger ren och djup bas
  • Trådlös anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gillar du din nya Bose Soundbar 700, samtidigt som du skulle vilja höja prestandan ett snäpp? Då kan du lägga till Bose Bass Module 700 – upplev skillnaden mellan att höra bas och riktigt känna den. Den här trådlösa basmodulen är särskilt utformad för Bose Soundbar 700, och den bästa någonsin till något av våra hemmabiosystem. Inte nog med det – den erbjuder bättre prestanda än någon annan subwoofer i det här formatet. Den ansluter trådlöst till din soundbar-högtalare och ger ännu mer djup och kraft till allt från explosiva filmeffekter till spellistor som får hela huset att gunga.

Produktegenskaper 

  • Låt dig omslutas av den mullrande basen i musik, film och TV.
  • QuietPort-teknik som ger ren och djup bas i ett kompakt format.
  • Trådlös anslutning för enkel placering.

Bose, QuietPort, SlideConnect och ADAPTiQ är varumärken som tillhör Bose Corporation.

1005158 1005158 Bose Bose Bass Module 700 809108-2200 Gillar du din nya Bose Soundbar 700, samtidigt som du skulle vilja höja prestandan ett snäpp? Då kan du lägga till Bose Bass Module 700 – upplev skillnaden mellan att höra bas och riktigt känna den. Den här trådlösa basmodulen är särskilt utformad för Bose Soundbar 700, och den bästa någonsin till något av våra hemmabiosystem. Inte nog med det – den erbjuder bättre prestanda än någon annan subwoofer i det här formatet. Den ansluter trådlöst till din soundbar-högtalare och ger ännu mer djup och kraft till allt från explosiva filmeffekter till spellistor som får hela huset att gunga. Produktegenskaper  Låt dig omslutas av den mullrande basen i musik, film och TV.QuietPort-teknik som ger ren och djup bas i ett kompakt format.Trådlös anslutning för enkel placering. Bose, QuietPort, SlideConnect och ADAPTiQ är varumärken som tillhör Bose Corporation. Soundbar 3,9 61 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Bose
  3. Soundbar