Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Storslaget ljud för musik, film och TV

Bose Surround Speakers 700

  Art.nr: 1008486
  • Vackert hantverk i liten design
  • Nervkittlande, filmiskt ljud där du är mitt i underhållningen.
  • Ansluts trådlöst och är enkla att placera.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bose Surround Speakers 700 är vackert utformade inte bara för att ge dig ett ljud utöver det vanliga men också för att passa ihop med designen hos Bose Soundbar 700. Du får en trådlös, filmisk upplevelse med det mest förstklassiga surroundljudet som Bose har att erbjuda. Du tittar inte bara på utan du känner dig verkligen som en del av underhållningen.

Bose bästa surroundljud

Underhållning handlar inte bara om att lyssna. Upplev den! Biltävlingar, T-Rex-steg, explosioner – var i händelsernas centrum och njut av varje ögonblick. Bose Surround Speakers 700 ger dig det bästa surroundljudet Bose kan erbjuda. De har ett elegant yttre som matchar utseendet på Bose Soundbar 700. Det innebär att de inte bara förhöjer ljudupplevelsen – de kompletterar även inredningen i rummet och ger dig ett snyggt och enhetligt system.

Enkel installation

Surroundhögtalarna levereras med två trådlösa mottagare som du kan använda till att ansluta dem trådlöst till soundbarhögtalaren. Allt du behöver göra är att ansluta adaptrarna till en strömkälla och trådlöst ansluta surroundhögtalarna till din soundbarhögtalare. Färre sladdar. Fler komplimanger. Så enkelt är det.

Bose Surroundspeakers 700 med soundbar och bass module 700

Komplettera din lösning

Vill du ha en ännu mer pulshöjande effekt? Lägg till Bose Bass Module 700 och upplev skillnaden mellan att höra bas och riktigt känna den. Dessutom matchar Bose Surround Speakers 700 och Bose Soundbar 700 vilket ger dig den snyggaste hemmabioupplevelsen med det bästa ljudet. 

Bose Surround Speakers 700 är kompatibla med:

  • Bose Soundbar 700
  • Bose Soundbar 500
  • SoundTouch 300 soundbarhögtalare
1008486 1008486 Bose Bose Surround Speakers 700 834402-2200 Bose Surround Speakers 700 är vackert utformade inte bara för att ge dig ett ljud utöver det vanliga men också för att passa ihop med designen hos Bose Soundbar 700. Du får en trådlös, filmisk upplevelse med det mest förstklassiga surroundljudet som Bose har att erbjuda. Du tittar inte bara på utan du känner dig verkligen som en del av underhållningen. Bose bästa surroundljud Underhållning handlar inte bara om att lyssna. Upplev den! Biltävlingar, T-Rex-steg, explosioner – var i händelsernas centrum och njut av varje ögonblick. Bose Surround Speakers 700 ger dig det bästa surroundljudet Bose kan erbjuda. De har ett elegant yttre som matchar utseendet på Bose Soundbar 700. Det innebär att de inte bara förhöjer ljudupplevelsen – de kompletterar även inredningen i rummet och ger dig ett snyggt och enhetligt system. Enkel installation Surroundhögtalarna levereras med två trådlösa mottagare som du kan använda till att ansluta dem trådlöst till soundbarhögtalaren. Allt du behöver göra är att ansluta adaptrarna till en strömkälla och trådlöst ansluta surroundhögtalarna till din soundbarhögtalare. Färre sladdar. Fler komplimanger. Så enkelt är det. Komplettera din lösning Vill du ha en ännu mer pulshöjande effekt? Lägg till Bose Bass Module 700 och upplev skillnaden mellan att höra bas och riktigt känna den. Dessutom matchar Bose Surround Speakers 700 och Bose Soundbar 700 vilket ger dig den snyggaste hemmabioupplevelsen med det bästa ljudet.  Bose Surround Speakers 700 är kompatibla med: Bose Soundbar 700Bose Soundbar 500SoundTouch 300 soundbarhögtalare Soundbar 6190 SEK 6190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bose
  3. Soundbar