Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ljud som på bio. Hemma.

Bose Surround Speakers

  Art.nr: 1005159
  • Små högtalare som ger fylligt och omslutande ljud
  • Trådlös anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BOSE Surround Speakers tar fylligt ljud till nya nivåer. Använd dem med Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700 och upplev känslan av att vara ett med ljudet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på. De här små högtalarna har utformats för att smälta in i rummet. Och eftersom de är trådlösa ansluter du dem enkelt till soundbar-högtalaren.

Produktegenskaper

  • Små, diskreta högtalare med ett detaljrikt och omslutande ljud.
  • Ansluts trådlöst och är enkla att placera.

Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, Bose Surround Speakers, är varumärken som tillhör Bose Corporation.

1005159 1005159 Bose Bose Surround Speakers 809281-2200 BOSE Surround Speakers tar fylligt ljud till nya nivåer. Använd dem med Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700 och upplev känslan av att vara ett med ljudet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på. De här små högtalarna har utformats för att smälta in i rummet. Och eftersom de är trådlösa ansluter du dem enkelt till soundbar-högtalaren. Produktegenskaper Små, diskreta högtalare med ett detaljrikt och omslutande ljud.Ansluts trådlöst och är enkla att placera. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, Bose Surround Speakers, är varumärken som tillhör Bose Corporation. Soundbar 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bose
  3. Soundbar