Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Boxer/Viaccess CA-modul för DVB-T2/HDTV

Boxer TV modul HD CI+ v1.3

  Art.nr: 1002662
  • Snabbare processor än tidigare modeller
  • Fungerar med HD
  • DVB-T eller DVB-T2
  • Viaccess-stöd
  • Slipp extern digitalbox

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med hjälp av denna MPEG2/4-godkända Dilog Viaccess CA-modul kan du få tillgång till Boxers kanaler via Boxers programkort i din digitalbox/TV eller inspelningsbara DVD med inbyggd digitalmottagare. CA-modulen har stöd CI+/DVB-T2-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler i en TV med inbyggd DVB-T2-mottagare.

Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad Common Interface-port (CI+-port för DVB-T2-mottagning) och att du har ett programkort från Boxer.

Tack vare stöd för MPEG4-avkodning* av både DVB-T och DVB-T2 kan du avkoda och se både dagens MPEG2 och MPEG4-sändningar samt HDTV-sändningar i DVB-T2/MPEG4**.

* För att kunna avkoda och se MPEG4-sändningar måste din TV vara utrustad med MPEG4-godkänd DVB-T-mottagare.

** För att se HDTV-sändningar krävs att din TV är utrusad med DVB-T2-mottagare samt CI+-port.

1002662 Boxer Boxer TV modul HD CI+ v1.3 348496 Med hjälp av denna MPEG2/4-godkända Dilog Viaccess CA-modul kan du få tillgång till Boxers kanaler via Boxers programkort i din digitalbox/TV eller inspelningsbara DVD med inbyggd digitalmottagare. CA-modulen har stöd CI+/DVB-T2-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler i en TV med inbyggd DVB-T2-mottagare. Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad Common Interface-port (CI+-port för DVB-T2-mottagning) och att du har ett programkort från Boxer. Tack vare stöd för MPEG4-avkodning* av både DVB-T och DVB-T2 kan du avkoda och se både dagens MPEG2 och MPEG4-sändningar samt HDTV-sändningar i DVB-T2/MPEG4**. * För att kunna avkoda och se MPEG4-sändningar måste din TV vara utrustad med MPEG4-godkänd DVB-T-mottagare. ** För att se HDTV-sändningar krävs att din TV är utrusad med DVB-T2-mottagare samt CI+-port. CA-modul 4,5 6 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Digitalbox & CA-modul
  3. CA-modul