Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Com Hem/Conax CA-modul för CI+/HDTV-kanaler

Com Hem TV Modul HD CI+

  Art.nr: 145377
  • Fungerar med HD
  • Conax-stöd
  • DVB-C
  • Slipp extern digitalbox
  • För Com Hem TV-abonnemang

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med hjälp av denna Com Hem-godkända Conax CA-modul kan du få tillgång till Com Hems kanaler via programkort i din TV med inbyggd digitalmottagare för DVB-C. CA-modulen har stöd CI+/MPEG4-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler* i en TV godkänd av Com Hem.

Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad CI+-port* och att du har ett programkort från Com Hem. Skulle du sedan tidigare vara kund hos Com Hem och ha ett befintligt abonnemang behöver du kontakta deras kundtjänst för att registrera och aktivera modulens serienummer för att den skall kunna användas.

* Observera att modulen i dagsläget inte är bakåtkompatibel med TV-apparater utan CI+-port.

145377 Com Hem Com Hem TV Modul HD CI+ Conax CI Plus Com Hem Med hjälp av denna Com Hem-godkända Conax CA-modul kan du få tillgång till Com Hems kanaler via programkort i din TV med inbyggd digitalmottagare för DVB-C. CA-modulen har stöd CI+/MPEG4-avkodning och kan därför användas för att ta emot HD-kanaler* i en TV godkänd av Com Hem.Kravet är att din digitalbox eller TV har en så kallad CI+-port* och att du har ett programkort från Com Hem. Skulle du sedan tidigare vara kund hos Com Hem och ha ett befintligt abonnemang behöver du kontakta deras kundtjänst för att registrera och aktivera modulens serienummer för att den skall kunna användas.* Observera att modulen i dagsläget inte är bakåtkompatibel med TV-apparater utan CI+-port. CA-modul 4,7 13 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Digitalbox & CA-modul
  3. CA-modul