Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart HDTV-mottagare för Boxer

Sagem DTIW77

  Art.nr: 212680
  • DVB-T/T2
  • SD- och HDTV-stöd
  • Inbyggd WiFi
  • Kan monteras på vägg
  • Inbyggd kortläsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sagem DTIW77 Smartbox är en liten och smidig digital-TV-mottagare för mottagning av digital-TV via marknätet med Boxer programkort. Mottagaren har inbyggd WiFi och kan enkelt hängas på väggen för flexibel montering. För bästa möjliga bildåtergivning har mottagaren stöd för upp till 1080p (Full HD-upplösning).

Tack vare nyckelhålsupphängning på undersidan av digital-TV-mottagaren kan man med lätthet även väggmontera den för den som hellre önskar detta.

Inbyggd WiFi

Med inbyggd WiFi har du möjlighet att koppla upp din box mot internet utan att behöva ha tillhörande internetkabel utan du använder istället en befintlig trådlös router. Det ger dig inom kort ännu enklare tillgång till Boxers playbibliotek.

TV-guide för full kontroll

Med Sagems Smartbox har du full kontroll på dina favoriter. Boxen har en elektronisk programguide som gör att du kan se TV-programmen hela 14 dagar framåt. Nu behöver du aldrig missa något igen.

Enkel inkoppling till TV/projektor

Din nya digital-TV-mottagare är utrustad med HDMI-utgång för bästa möjliga bildåtergivning på en modern TV/projektor. På baksidan finns även en optisk digital ljudutgång.

212680 Sagem Sagem DTIW77 DTIW77 Sagem DTIW77 Smartbox är en liten och smidig digital-TV-mottagare för mottagning av digital-TV via marknätet med Boxer programkort. Mottagaren har inbyggd WiFi och kan enkelt hängas på väggen för flexibel montering. För bästa möjliga bildåtergivning har mottagaren stöd för upp till 1080p (Full HD-upplösning).Tack vare nyckelhålsupphängning på undersidan av digital-TV-mottagaren kan man med lätthet även väggmontera den för den som hellre önskar detta.Inbyggd WiFiMed inbyggd WiFi har du möjlighet att koppla upp din box mot internet utan att behöva ha tillhörande internetkabel utan du använder istället en befintlig trådlös router. Det ger dig inom kort ännu enklare tillgång till Boxers playbibliotek.TV-guide för full kontrollMed Sagems Smartbox har du full kontroll på dina favoriter. Boxen har en elektronisk programguide som gör att du kan se TV-programmen hela 14 dagar framåt. Nu behöver du aldrig missa något igen.Enkel inkoppling till TV/projektorDin nya digital-TV-mottagare är utrustad med HDMI-utgång för bästa möjliga bildåtergivning på en modern TV/projektor. På baksidan finns även en optisk digital ljudutgång. Digitalbox för marksänd TV 1,7 3 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Digitalbox & CA-modul
  3. Digitalbox för marksänd TV