Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Regionsfri DVD-spelare med 1080p-uppskalning

Andersson DVP-160

  Art.nr: 213940
 • Kompakt design
 • USB-ingång för foto, musik och film
 • Multiformat inkl. MPEG4
 • Uppskalning till 1080p
 • Regionsfri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson DVP-160

Slimmad och kompakt designad regionsfri DVD-spelare med bl.a. HDMI-utgång med videouppskalning. USB-ingång ger möjlighet till flexibel användning för foto, musik och filmuppspelning från externa USB-minnen. Det slimmade formatet gör att spelaren inte bara tar lite plats utan även är perfekt för den som behöver flytta med sin DVD-spelare till sommarstugan/husbilen.

Flerformatsuppspelning

Andersson DVP-160 klarar uppspelning av de flesta format på marknaden så som DVD, VCD, SVCD, DivX, CD, CD-R, CD-RW, MP3 samt JPEG-filer. DVD-skivor brända i DVD-R/-RW samt DVD+R/+RW fungerar också utmärkt i denna spelare.

Anslutning av externa enheter

USB-port* på framsidan gör det möjligt att plugga in ett USB-minne/MP3-spelare och spela upp musik, foto och filmer direkt från dessa. Nu slipper man problemet med att först hitta filerna på datorn, bränna ner dem på en CD-skiva och sedan förvara denna. Med ett USB-minne/MP3-spelare är det bara att plugga i och köra.

* Spelaren klarar USB-minnen/MP3-spelare på upp till 8GB i storlek.

Videouppskalning

För perfekt bildåtergivning på en modern, högupplöst TV eller projektor har Andersson DVP-160 utrustats med HDMI-utgång och videouppskalning till Full HD-upplösning (1920x1080p). Tack vare detta kan du avnjuta dina gamla DVD-filmer med digital högupplöst kvalitet.

Dessutom har man tillgång till AV-anslutning samt koaxial digital ljudutgång för inkoppling till hemmabioreceiver.

Titta även på

(9 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

Titta även på

(9 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

213940 Andersson Andersson DVP-160 Andersson DVP-160 Slimmad och kompakt designad regionsfri DVD-spelare med bl.a. HDMI-utgång med videouppskalning. USB-ingång ger möjlighet till flexibel användning för foto, musik och filmuppspelning från externa USB-minnen. Det slimmade formatet gör att spelaren inte bara tar lite plats utan även är perfekt för den som behöver flytta med sin DVD-spelare till sommarstugan/husbilen. Flerformatsuppspelning Andersson DVP-160 klarar uppspelning av de flesta format på marknaden så som DVD, VCD, SVCD, DivX, CD, CD-R, CD-RW, MP3 samt JPEG-filer. DVD-skivor brända i DVD-R/-RW samt DVD+R/+RW fungerar också utmärkt i denna spelare. Anslutning av externa enheter USB-port* på framsidan gör det möjligt att plugga in ett USB-minne/MP3-spelare och spela upp musik, foto och filmer direkt från dessa. Nu slipper man problemet med att först hitta filerna på datorn, bränna ner dem på en CD-skiva och sedan förvara denna. Med ett USB-minne/MP3-spelare är det bara att plugga i och köra. * Spelaren klarar USB-minnen/MP3-spelare på upp till 8GB i storlek. Videouppskalning För perfekt bildåtergivning på en modern, högupplöst TV eller projektor har Andersson DVP-160 utrustats med HDMI-utgång och videouppskalning till Full HD-upplösning (1920x1080p). Tack vare detta kan du avnjuta dina gamla DVD-filmer med digital högupplöst kvalitet. Dessutom har man tillgång till AV-anslutning samt koaxial digital ljudutgång för inkoppling till hemmabioreceiver. Blu-ray- & DVD-spelare 4,1 90 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Blu-ray- & DVD-spelare