Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten, kompakt DVD-spelare

Sony DVP-SR170

  Art.nr: 231993
 • Perfekt till mindre anläggning
 • Spela upp film och musik
 • Titta på bildspel direkt på TV:n

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony DVP-SR170B är endast 270 millimeter bred. Det är en perfekt liten enhet som passar utmärkt för stugan, husvagnen eller det mindre rummet. Du kan spela upp film och musik utan krångel och du har anslutningar till din befintliga högtalaranläggning.

Anpassa inspelningen efter innehållet

Nu kan du få snabb uppspelning med identifierbart ljud för en bättre tittarupplevelse. Du kan även spela upp långsamt med ljud för att se alla detaljer i idrottssändningar eller lyssna på språkutbildningsprogram.

Visa dina semesterbilder

Med en inbyggd funktion kan du enkelt skapa ett soundtrack till ditt bildspel. Du visar enkelt upp dina semesterbilder på en större skärm och med ett passande soundtrack blir det roligare för alla som tittar.

Titta även på

(8 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

Titta även på

(8 st)
 • Uppskalning till Full HD-upplösning
 • Spela upp innehåll genom USB-anslutning
 • Stöd för högupplösta ljudformatet .FLAC

799:-

231993 Sony Sony DVP-SR170 DVPSR170B.EC1 Sony DVP-SR170B är endast 270 millimeter bred. Det är en perfekt liten enhet som passar utmärkt för stugan, husvagnen eller det mindre rummet. Du kan spela upp film och musik utan krångel och du har anslutningar till din befintliga högtalaranläggning. Anpassa inspelningen efter innehållet Nu kan du få snabb uppspelning med identifierbart ljud för en bättre tittarupplevelse. Du kan även spela upp långsamt med ljud för att se alla detaljer i idrottssändningar eller lyssna på språkutbildningsprogram. Visa dina semesterbilder Med en inbyggd funktion kan du enkelt skapa ett soundtrack till ditt bildspel. Du visar enkelt upp dina semesterbilder på en större skärm och med ett passande soundtrack blir det roligare för alla som tittar. Blu-ray- & DVD-spelare 2,5 2 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Blu-ray- & DVD-spelare