Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5.2-kanals hembioreceiver med automatisk kalibrering

Pioneer VSX-534

  Art.nr: 1008785
 • 5 x 160 watt
 • 4x HDMI-ingångar med stöd för 4K och HDR10
 • Stöd för Dolby Atmos och DTS:X
 • Streama musik via Bluetooth
 • Utgång för Zon B

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer VSX-534 är en 5.2-kanals hembioreceiver som ger dig ett tredimensionellt surroundljud genom stöd för Dolby Atmos och DTS:X. Med receivern från Pioneer kan du exempelvis streama din favoritmusik via Bluetooth, ansluta ett par trådlösa hörlurar via utgången för Zon B och koppla in en Ultra HD Blu-Ray-spelare för att njuta av högupplöst film. 

Front på Pioneer VSX-534 med fjärrkontroll

Tredimensionellt objektbaserat ljud

För bästa möjliga surroundljud finner du stöd för Dolby Atmos, som är den senaste plattformen för bioljud, i din VSX-534. Du får ett objektbaserat ljud i mjuka och svängande rörelser eller den verklighetstrogna tredimensionella rörelsen högt uppe med de översta högtalarna. Dolby Atmos tillsammans med DTS:X ger dig ett otroligt  rikt och naturtroget tredimensionellt ljud.

Med sitt stöd för nästa generations ljudomkodare, DTS:X, används det objektbaserade ljudet maximalt för att du ska få nya uppslukande och interaktiva ljudupplevelser. DTS:X anpassar automatiskt ljudet till det befintliga kanal- och högtalarsystemet vilket betyder att du inte behöver någon särskild uppställning av dina högtalare. Om du inte har höjd- eller bakhögtalare kan du istället njuta av ett tredimensionellt ljud via DTS Virtual:X. 

Automatisk rumskalibrering

Pioneers MCACC-funktion är ett flerkanals akustiskt kalibreringssystem för att skapa en optimal ljudmiljö i ditt hem. Med den skräddarsydda mikrofonen kompenserar systemet automatiskt för skillnader som kan finnas i högtalarnas storlek, nivå och avstånd för att sedan utjämna genklangen. 

Bakpanelen visar anslutningsmöjligheter på Pioneer VSX-534

Anslutningsmöjligheter

VSX-534 har 4 x HDMI-ingångar på bakpanelen med stöd för Ultra HD 4K, HDR10, HLG och Doly Vision. Du kan med andra ord se en högupplöst film från en Ultra HD Blu-ray och njuta av både en fantastisk bild- och ljudupplevelse. Utöver anslutningar för HDMI finner du bland annat 1 x koaxial, 1 x optisk, 1 x USB och en utgång för Zon B. Ljudutgången för Zon 2 kan du exempelvis använda för att ansluta dina trådlösa hörlurar. 

Önskar du att streama din favoritmusik ansluter du enkelt och smidigt via Bluetooth.

Titta även på

(5 st)
 • 6x HDMI-ingångar med stöd för 4K och HDR10
 • MCACC kalibrering
 • Bluetooth 4.2

3 990:-

Titta även på

(5 st)
 • 6x HDMI-ingångar med stöd för 4K och HDR10
 • MCACC kalibrering
 • Bluetooth 4.2

3 990:-

1008785 Pioneer Pioneer VSX-534 243967 Pioneer VSX-534 är en 5.2-kanals hembioreceiver som ger dig ett tredimensionellt surroundljud genom stöd för Dolby Atmos och DTS:X. Med receivern från Pioneer kan du exempelvis streama din favoritmusik via Bluetooth, ansluta ett par trådlösa hörlurar via utgången för Zon B och koppla in en Ultra HD Blu-Ray-spelare för att njuta av högupplöst film.  Tredimensionellt objektbaserat ljud För bästa möjliga surroundljud finner du stöd för Dolby Atmos, som är den senaste plattformen för bioljud, i din VSX-534. Du får ett objektbaserat ljud i mjuka och svängande rörelser eller den verklighetstrogna tredimensionella rörelsen högt uppe med de översta högtalarna. Dolby Atmos tillsammans med DTS:X ger dig ett otroligt  rikt och naturtroget tredimensionellt ljud. Med sitt stöd för nästa generations ljudomkodare, DTS:X, används det objektbaserade ljudet maximalt för att du ska få nya uppslukande och interaktiva ljudupplevelser. DTS:X anpassar automatiskt ljudet till det befintliga kanal- och högtalarsystemet vilket betyder att du inte behöver någon särskild uppställning av dina högtalare. Om du inte har höjd- eller bakhögtalare kan du istället njuta av ett tredimensionellt ljud via DTS Virtual:X.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Automatisk rumskalibrering Pioneers MCACC-funktion är ett flerkanals akustiskt kalibreringssystem för att skapa en optimal ljudmiljö i ditt hem. Med den skräddarsydda mikrofonen kompenserar systemet automatiskt för skillnader som kan finnas i högtalarnas storlek, nivå och avstånd för att sedan utjämna genklangen.  Anslutningsmöjligheter VSX-534 har 4 x HDMI-ingångar på bakpanelen med stöd för Ultra HD 4K, HDR10, HLG och Doly Vision. Du kan med andra ord se en högupplöst film från en Ultra HD Blu-ray och njuta av både en fantastisk bild- och ljudupplevelse. Utöver anslutningar för HDMI finner du bland annat 1 x koaxial, 1 x optisk, 1 x USB och en utgång för Zon B. Ljudutgången för Zon 2 kan du exempelvis använda för att ansluta dina trådlösa hörlurar.  Önskar du att streama din favoritmusik ansluter du enkelt och smidigt via Bluetooth. Hemmabioreceiver 4 1 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Hemmabioreceiver