Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

5.1 hemmabioreceiver med stöd för 4K och ljudoptimering

Yamaha HTR-3072

  Art.nr: 1004780
  • 110 Watt per kanal
  • Streama trådlöst via Bluetooth
  • 4x HDMI-ingångar
  • UHD, HDR och HDCP2.2
  • FM-radio

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yamaha HTR-3072 är en modern 5.1 hemmabioreceiver som erbjuder fylligt, kristallklart ljud oavsett om du tittar på film eller lyssna på musik. Med stöd för både högupplöst bild och ljud blir receivern ett utmärkt val för dig som vill uppleva biokvalitet hemma i soffan.

Upplev ljudmiljön

Yamahas exklusiva CINEMA DSP-teknik kan kombineras med HD-ljud. Med CINEMA DSP förvandlas ditt rum till berömda lokaler så som Bottom Line, Roxy Theater eller europeiska katedraler. Du kan återskapa den dynamiken och akustisken som finns i dessa lokaler.

Yamaha HTR-3072 konstruerades med fokus på att återge detaljerat och klart ljud. Den har diskret förstärkarkonfiguration och en PLL-krets med lågt jitter, vilket bidrar till dess utmärkta ljudprestanda.

Enkel ljudoptimering

YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserar rummets akustik och ditt system. Olika ljudparametrar justeras exakt för att skapa det bästa ljudet för ditt rum. Placera den medföljande mikrofonen vid lyssningspositionen och starta YPAO, så ställer systemet automatiskt in det optimala ljudet för ditt hemmabiorum.

Snabb uppspelning med Music Enhancer

Med den inbyggda Bluetooth-funktion kan du använda  för spela upp musik trådlöst från smartphones eller andra enheter. Compressed Music Enhancer från Yamaha är nu optimerad för audioöverföring via Bluetooth. Musiken blir mer levande, dynamisk ljudkvalitet vid trådlös avspelning.

Ta del av full 4K UHD

HTR-3072 är helt kompatibel med de senaste HDMI-standarderna och har stöd för överföring av 4K video med pass-through 60 bilder per sekund. Den stöder också HDR-video (High Dynamic Range) med Dolby Vision™ och Hybrid Log-Gamma. Detta ger en otrolig kontrast, mjuka toner och klara färger. Så att du kan njuta av high-definition med enastående realistisk och naturlig bildkvalitet.

Lätt att installera med AV Setup Guide

Man kan använda en app för att få experthjälp med kabelanslutningarna mellan HTR-3072 och uppspelningsenheter. Den vägleder dig också genom andra inställningar, som högtalaranslutningar, anslutning av TV, andra uppspelningsenheter samt hur du vill konfigurera ditt system. Allt man behöver göra är att installera appen är att ladda ner den ifrån Appstore eller Google play.

1004780 1004780 Yamaha Yamaha HTR-3072 AHTR3072BL Yamaha HTR-3072 är en modern 5.1 hemmabioreceiver som erbjuder fylligt, kristallklart ljud oavsett om du tittar på film eller lyssna på musik. Med stöd för både högupplöst bild och ljud blir receivern ett utmärkt val för dig som vill uppleva biokvalitet hemma i soffan. Upplev ljudmiljön Yamahas exklusiva CINEMA DSP-teknik kan kombineras med HD-ljud. Med CINEMA DSP förvandlas ditt rum till berömda lokaler så som Bottom Line, Roxy Theater eller europeiska katedraler. Du kan återskapa den dynamiken och akustisken som finns i dessa lokaler. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Yamaha HTR-3072 konstruerades med fokus på att återge detaljerat och klart ljud. Den har diskret förstärkarkonfiguration och en PLL-krets med lågt jitter, vilket bidrar till dess utmärkta ljudprestanda. Enkel ljudoptimering YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserar rummets akustik och ditt system. Olika ljudparametrar justeras exakt för att skapa det bästa ljudet för ditt rum. Placera den medföljande mikrofonen vid lyssningspositionen och starta YPAO, så ställer systemet automatiskt in det optimala ljudet för ditt hemmabiorum. Snabb uppspelning med Music Enhancer Med den inbyggda Bluetooth-funktion kan du använda  för spela upp musik trådlöst från smartphones eller andra enheter. Compressed Music Enhancer från Yamaha är nu optimerad för audioöverföring via Bluetooth. Musiken blir mer levande, dynamisk ljudkvalitet vid trådlös avspelning. Ta del av full 4K UHD HTR-3072 är helt kompatibel med de senaste HDMI-standarderna och har stöd för överföring av 4K video med pass-through 60 bilder per sekund. Den stöder också HDR-video (High Dynamic Range) med Dolby Vision™ och Hybrid Log-Gamma. Detta ger en otrolig kontrast, mjuka toner och klara färger. Så att du kan njuta av high-definition med enastående realistisk och naturlig bildkvalitet. Lätt att installera med AV Setup Guide Man kan använda en app för att få experthjälp med kabelanslutningarna mellan HTR-3072 och uppspelningsenheter. Den vägleder dig också genom andra inställningar, som högtalaranslutningar, anslutning av TV, andra uppspelningsenheter samt hur du vill konfigurera ditt system. Allt man behöver göra är att installera appen är att ladda ner den ifrån Appstore eller Google play. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Hemmabioreceiver 4,6 9 3590 SEK 3590 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hemmabio
  3. Hemmabioreceiver