Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5.1 hemmabiosystem med utmärkt ljudkvalitet

Panasonic SC-BTT405EGK

  Art.nr: 202058
 • 600 Watt total uteffekt
 • 5.1 3D hemmabio
 • Full HD
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Enkel anslutning med NFC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

5.1 hemmabiosystem med utmärkt ljudkvalitet

Komplett 5.1-kanals 3D Full HD-hemmabiosystem. Den höga ljudkvaliteten lyfter hela upplevelsen av dina filmer - inte minst i 3D. Surroundljudet kompletteras av en kraftfull subwoofer som fyller både mindre och större rum med en fysisk dimension som förstärker närvarokänslan när du tittar på film.

Imponerande surroundljud

Naturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fem stycken högtalare, alla med utmärkta ljudkvaliteter och högkvalitativa komponenter, ser till att alla tittare får ett mäktigt hemmabioljud som gör sig perfekt med alla genrer av film.

Utöver dem fem högkvalativa högtalarna finns också en riktigt kraftfull subwoofer med basreflex. Subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva.

Njut av musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SC-BTT405EG är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

Du parkopplar enkelt med hjälp av NFC-teknik. För bara din smartphone över hemmabiosystemets huvudenhet så slipper du krångel för lösenord, inställningar och annat. Att strömma musik trådlöst har aldrig varit enklare!

Ständigt uppkopplad

SC-BTT405EG är ständning uppkopplad. Det enda du behöver är en nätverkskabel så att hemmabiosystemet kan ta del av ditt hemnätverk. Tack vare internetanslutningen kan du utnytja funktioner som BD-live, flera olika internet applikationer (t.ex. YouTube och Facebook.) och behöver aldrig oroa dig över att du har den senaste Firmware-uppdateringen, det sköter sig självt när du har hemmabiosystmet anslutet till internet.

Titta även på

(0 st)
 • 5 x 155 watt
 • Stöd för 4K och HDR10
 • Uppspelning med Dolby Atmos och DTS:X

5 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 5 x 155 watt
 • Stöd för 4K och HDR10
 • Uppspelning med Dolby Atmos och DTS:X

5 990:-

202058 Panasonic Panasonic SC-BTT405EGK SC-BTT405EG9 5.1 hemmabiosystem med utmärkt ljudkvalitetKomplett 5.1-kanals 3D Full HD-hemmabiosystem. Den höga ljudkvaliteten lyfter hela upplevelsen av dina filmer - inte minst i 3D. Surroundljudet kompletteras av en kraftfull subwoofer som fyller både mindre och större rum med en fysisk dimension som förstärker närvarokänslan när du tittar på film.Imponerande surroundljudNaturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fem stycken högtalare, alla med utmärkta ljudkvaliteter och högkvalitativa komponenter, ser till att alla tittare får ett mäktigt hemmabioljud som gör sig perfekt med alla genrer av film.Utöver dem fem högkvalativa högtalarna finns också en riktigt kraftfull subwoofer med basreflex. Subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva.Njut av musik trådlöstFilmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SC-BTT405EG är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.Du parkopplar enkelt med hjälp av NFC-teknik. För bara din smartphone över hemmabiosystemets huvudenhet så slipper du krångel för lösenord, inställningar och annat. Att strömma musik trådlöst har aldrig varit enklare!Ständigt uppkoppladSC-BTT405EG är ständning uppkopplad. Det enda du behöver är en nätverkskabel så att hemmabiosystemet kan ta del av ditt hemnätverk. Tack vare internetanslutningen kan du utnytja funktioner som BD-live, flera olika internet applikationer (t.ex. YouTube och Facebook.) och behöver aldrig oroa dig över att du har den senaste Firmware-uppdateringen, det sköter sig självt när du har hemmabiosystmet anslutet till internet. Hemmabiosystem 1,8 6 2590 SEK 2590 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Hemmabiosystem