Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Analog stereoförstärkare med Phono-ingång

Onkyo A-9110 - Silver

  Art.nr: 1008796
  • 2 x 50 watt
  • Wide Range Amplification Technology
  • Tonkontroller på fronten
  • Tydlig display
  • 4 x RCA

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Onkyo A-9110 är en analog stereoförstärkare med en Phono-ingång för anslutning av skivspelare och WRAT-teknologi för att du ska få mer kraft och lägre distortion. Med sin gedigna metallchassi, livliga dynamik och djupa bas blir resultatet en mångsidig receiver som förstärker ditt musikliv. 

Onkyo A-9110 stereoförstärkare framifrån

WRAT säkerställer ljudkvaliteten

Onkyo A-9110 använder sig av Onkyos WRAT-teknologi, Wide Range Amplifier Technology, för att leverera bästa möjliga ljudupplevelse till dig och ditt hem. Om strömmen inte kan levereras när det sker dynamiska förändringar i musiken som orsakar att impedansen sjunker blir ljudkvalitén lidande. Tekniken i WRAT justerar detta genom att behåller energin och dynamiken i inspelningarna samtidigt som den minskar distortion med hjälp av en loopad jord för att ge dig en korrekt återgivning av ljudet. WRAT säkerställer att du kan njuta av din favoritmusik i bästa ljudkvalitet.

Gedigen konstruktion

För att undvika de negativa effekterna av vibrationer som kan uppstå från en Hi-Fi-komponents elektromekaniska resonans har Onkyo A-9110 en rejäl konstruktion med ett styvt metallchassi som är betydligt tjockare än sin föregående modell. 

Anslutningsmöjligheter

Den analoga stereoförstärkaren A-9110 har fyra stereo RCA-ingångar och en Phono-ingång som är specifikt anpassad för att du ska kunna koppla in en skivspelare. Du byter enkelt och smidigt din ljudkälla med hjälp av fjärrkontrollen eller knapparna på fronten av förstärkaren. Ditt val av källa visas på en tydlig men diskret display till höger om volymreglaget. 

Bakpanel på stereoförstärkaren Onkyo A-9110

På fronten av förstärkaren finner du utöver volymratten även tonkontroller för bas, diskant och balans. Önskar du lite extra bas i ditt ljud kan du koppla in en aktiv subwoofer i den dedikerade utgången för Sub Pre Out. 

1008796 Onkyo Onkyo A-9110 - Silver 156271 Onkyo A-9110 är en analog stereoförstärkare med en Phono-ingång för anslutning av skivspelare och WRAT-teknologi för att du ska få mer kraft och lägre distortion. Med sin gedigna metallchassi, livliga dynamik och djupa bas blir resultatet en mångsidig receiver som förstärker ditt musikliv.  WRAT säkerställer ljudkvaliteten Onkyo A-9110 använder sig av Onkyos WRAT-teknologi, Wide Range Amplifier Technology, för att leverera bästa möjliga ljudupplevelse till dig och ditt hem. Om strömmen inte kan levereras när det sker dynamiska förändringar i musiken som orsakar att impedansen sjunker blir ljudkvalitén lidande. Tekniken i WRAT justerar detta genom att behåller energin och dynamiken i inspelningarna samtidigt som den minskar distortion med hjälp av en loopad jord för att ge dig en korrekt återgivning av ljudet. WRAT säkerställer att du kan njuta av din favoritmusik i bästa ljudkvalitet. Gedigen konstruktion För att undvika de negativa effekterna av vibrationer som kan uppstå från en Hi-Fi-komponents elektromekaniska resonans har Onkyo A-9110 en rejäl konstruktion med ett styvt metallchassi som är betydligt tjockare än sin föregående modell.  Anslutningsmöjligheter Den analoga stereoförstärkaren A-9110 har fyra stereo RCA-ingångar och en Phono-ingång som är specifikt anpassad för att du ska kunna koppla in en skivspelare. Du byter enkelt och smidigt din ljudkälla med hjälp av fjärrkontrollen eller knapparna på fronten av förstärkaren. Ditt val av källa visas på en tydlig men diskret display till höger om volymreglaget.  På fronten av förstärkaren finner du utöver volymratten även tonkontroller för bas, diskant och balans. Önskar du lite extra bas i ditt ljud kan du koppla in en aktiv subwoofer i den dedikerade utgången för Sub Pre Out.  Förstärkare 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Förstärkare