Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stereoreceiver med phono-ingång och Bluetooth

Onkyo TX-8220

  Art.nr: 1008794
  • 2 x 100 watt
  • FM/ DAB+
  • Utgång för subwoofer
  • Streama musik trådlöst

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Onkyo TX-8220 är en användarvänlig stereoreceiver som erbjuder många anslutningsmöjligheter tillsammans med en god prestanda. Streama din musik trådlöst via Bluetooth, koppla in din vinylspelare via ingången för phono eller lyssna på analog och digital radio. 

Kraftfull stereoreceiver

Med WRAT-teknologin i TX-8220 får du tillräckligt mycket analog kraft för att kunna driva de mindre högtalarna som du har i hemmet. Receivern ger dig 100 watt över två kanaler, vilket betyder att den klarar av att driva ett par högtalare mellan 4-16 ohm. 

Analog och digital radio

Onkyo TX-8220 ger dig möjligheten att lyssna på både analog och digital radio med sin AM/FM-radio och DAB+ digitalradio. Du kan spara upp till 40 olika stationer för att du enkelt och smidigt ska kunna hitta tillbaka till din favoritkanal. RDS-funktionen ger dig en detaljerad information op displayen kring vilken station och sång som spelas.

Bakpanelen på Onkyo TX-8220

Många anslutningmöjligheter

På bakpanelen av förstärkaren hittar du både analoga och digitala ingångar för att du smidigt ska kunna koppla in både TV, Blu-ray-spelare eller dator. Du hittar bland annat  en optisk-, en coaxial-, fyra stereo- och en phono-ingång på din Onkyo TX-8220. Önskar du hellre en trådlös anslutning kopplar du enkelt ihop dig med din enhet via Bluetooth 4.1. Auto Connect-funktionen för Bluetooth parar upp och spelar upp musiken snabbt och lätt med en ökad stabilitet som minskar förlusten i ljudkvaliteten.

1008794 Onkyo Onkyo TX-8220 156438 Onkyo TX-8220 är en användarvänlig stereoreceiver som erbjuder många anslutningsmöjligheter tillsammans med en god prestanda. Streama din musik trådlöst via Bluetooth, koppla in din vinylspelare via ingången för phono eller lyssna på analog och digital radio.  Kraftfull stereoreceiver Med WRAT-teknologin i TX-8220 får du tillräckligt mycket analog kraft för att kunna driva de mindre högtalarna som du har i hemmet. Receivern ger dig 100 watt över två kanaler, vilket betyder att den klarar av att driva ett par högtalare mellan 4-16 ohm.  Analog och digital radio Onkyo TX-8220 ger dig möjligheten att lyssna på både analog och digital radio med sin AM/FM-radio och DAB+ digitalradio. Du kan spara upp till 40 olika stationer för att du enkelt och smidigt ska kunna hitta tillbaka till din favoritkanal. RDS-funktionen ger dig en detaljerad information op displayen kring vilken station och sång som spelas. Många anslutningmöjligheter På bakpanelen av förstärkaren hittar du både analoga och digitala ingångar för att du smidigt ska kunna koppla in både TV, Blu-ray-spelare eller dator. Du hittar bland annat  en optisk-, en coaxial-, fyra stereo- och en phono-ingång på din Onkyo TX-8220. Önskar du hellre en trådlös anslutning kopplar du enkelt ihop dig med din enhet via Bluetooth 4.1. Auto Connect-funktionen för Bluetooth parar upp och spelar upp musiken snabbt och lätt med en ökad stabilitet som minskar förlusten i ljudkvaliteten. Förstärkare 5 1 2890 SEK 2890 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Förstärkare