Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stereoförstärkare med digitala ingångar och DAC

Pioneer A-40AE

  Art.nr: 1008797
  • 2 x 60 watt
  • Direct Energy-koncept
  • Prisbelönad av EISA
  • Ingång för skivspelare
  • Volymratt och frontpanel i aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer A-40AE är en EISA Award-vinnande integrerad stereoförstärkare med en gedigen aluminiumdesign och inbyggd DAC. Förstärkaren ger dig många anslutningsmöjligheter med både analoga och digitala ingångar. Med sin Direct Energy-konstruktion får du en lägre värmeutveckling vilket ger en större livlängd på komponenterna. 

Logotyp för EISA Award-vinnande Pioneer A-40AE

"EISA Award" för bästa köp

"Med fem analoga ingångar, ett MM-RIAA-steg och en inbyggd DAC, kommer A-40AE kunna utgöra hjärtat i ett fantastiskt budgetsystem. "

Läs mer här

Tonkontroller

Pioneer A-40AE är en stereoförstärkare som levererar 2x60 Watt i 4 Ohm. Förstärkaren har utrustats med tonkontroller och Loudness för att ge dig möjligheten att ta kontrollen att anpassa musiken efter din egen smak. Om du tycker att musiken är perfekt som den är, kan du koppla förbi tonkontrollerna och andra kretsar för att få den absolut kortaste signalvägen och den högsta ljudkvaliteten. 

Front på Pioneer A-40AE stereoförstärkare EISA Award vinnare

EISA Award-vinnande stereoförstärkare

Pioneer A-40AE är en integrerad stereoförstärkare med en vidareutvecklad Direct Energy-design, där det strävas efter att nå ett högt signal/ brusförhållande i förstärkardelen för att åstadkomma en kraftfull och naturtrogen ljudåtergivning. Konstruktionen med Direct Energy ger även en lägre värmeutveckling som i sin tur ger en större livslängd på komponenterna för att du ska kunna njuta av din A-40AE så länge som möjligt. 

A-40AE är en EISA Award-vinnande integrerad stereoförstärkare delvis på grund av sin Direct Energy-konstruktion. Direct Energy ger en förlustfri överföring av energi mellan förstärkaren och högtalarna vars fördel blir en renare signalöverföring med skyddade komponenter. Detta gör att du får en så klar ljudbild som möjligt, vilket branchorganisationen EISA lyft fram och utmärkt A-40AE som årets bästa förstärkarköp 2018/2019. 

Anslutningsmöjligheter

Den integrerade A-40AE är mångsidig med sina anslutningsmöjligheter. Du hittar exmpelvis en phono-ingång dedikerad för skivspelare (MM-pickuper) men även digitala och analoga ingångar som RCA, optisk och koaxial. Det finns ett 24/192 DAC-chip från skottska Wolfson hand om den digitala signalen för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. 

Bakpanelen på EISA Award-vinnande stereoförstärkaren Pioneer A-40AE

Vill du använda Pioneer A-40AE som ett rent slutsteg finns det en ingång för Power Amp Direct som gör att du kan koppla förbi volymregleringen. Perfekt för dig som vill sammanlänka din förstärkare med en biomodell som har pre out på frontkanalerna.

1008797 Pioneer Pioneer A-40AE 156325 Pioneer A-40AE är en EISA Award-vinnande integrerad stereoförstärkare med en gedigen aluminiumdesign och inbyggd DAC. Förstärkaren ger dig många anslutningsmöjligheter med både analoga och digitala ingångar. Med sin Direct Energy-konstruktion får du en lägre värmeutveckling vilket ger en större livlängd på komponenterna.  "EISA Award" för bästa köp "Med fem analoga ingångar, ett MM-RIAA-steg och en inbyggd DAC, kommer A-40AE kunna utgöra hjärtat i ett fantastiskt budgetsystem. "Läs mer här Tonkontroller Pioneer A-40AE är en stereoförstärkare som levererar 2x60 Watt i 4 Ohm. Förstärkaren har utrustats med tonkontroller och Loudness för att ge dig möjligheten att ta kontrollen att anpassa musiken efter din egen smak. Om du tycker att musiken är perfekt som den är, kan du koppla förbi tonkontrollerna och andra kretsar för att få den absolut kortaste signalvägen och den högsta ljudkvaliteten.  EISA Award-vinnande stereoförstärkare Pioneer A-40AE är en integrerad stereoförstärkare med en vidareutvecklad Direct Energy-design, där det strävas efter att nå ett högt signal/ brusförhållande i förstärkardelen för att åstadkomma en kraftfull och naturtrogen ljudåtergivning. Konstruktionen med Direct Energy ger även en lägre värmeutveckling som i sin tur ger en större livslängd på komponenterna för att du ska kunna njuta av din A-40AE så länge som möjligt.  A-40AE är en EISA Award-vinnande integrerad stereoförstärkare delvis på grund av sin Direct Energy-konstruktion. Direct Energy ger en förlustfri överföring av energi mellan förstärkaren och högtalarna vars fördel blir en renare signalöverföring med skyddade komponenter. Detta gör att du får en så klar ljudbild som möjligt, vilket branchorganisationen EISA lyft fram och utmärkt A-40AE som årets bästa förstärkarköp 2018/2019.  Anslutningsmöjligheter Den integrerade A-40AE är mångsidig med sina anslutningsmöjligheter. Du hittar exmpelvis en phono-ingång dedikerad för skivspelare (MM-pickuper) men även digitala och analoga ingångar som RCA, optisk och koaxial. Det finns ett 24/192 DAC-chip från skottska Wolfson hand om den digitala signalen för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse.  Vill du använda Pioneer A-40AE som ett rent slutsteg finns det en ingång för Power Amp Direct som gör att du kan koppla förbi volymregleringen. Perfekt för dig som vill sammanlänka din förstärkare med en biomodell som har pre out på frontkanalerna. Förstärkare 4 1 3390 SEK 3390 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Förstärkare