Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stereoförstärkare med Bluetooth och FM-radio

Pioneer SX-10AE

  Art.nr: 1008798
 • 2 x 100 Watt
 • Direct Energy-design
 • Utgång för subwoofer
 • Fjärrkontroll medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer SX-10AE med sin Direct Energy-design ger dig ett kraftfullt och livligt ljud men är även en mångsidig stereoförstärkare med inbyggd FM-radio och med möjlighet till att koppla in en CD-spelare. Den trådlösa anslutning via Bluetooth låter dig enkelt och smidigt att streama låtar från exempelvis din telefon eller surfplatta. 

Framsidan av Pioneer SX-10AE Stereoförstärkare

Direct Energy-konstruktion

Pioneer SX-10AE är en integrerad stereoförstärkare med en vidareutvecklad Direct Energy-design, där det strävas efter att nå ett högt signal/ brusförhållande i förstärkardelen för att åstadkomma en kraftfull och naturtrogen ljudåtergivning. Konstruktionen med Direct Energy ger även en lägre värmeutveckling som i sin tur ger en större livslängd på komponenterna för att du ska kunna njuta av din SX-10AE så länge som möjligt. 

FM/AM -Radio

I din integrerade stereoförstärkare SX-10AE finns en FM/AM-radio. Med den automatiska inställningsfunktionen hittar du enkelt stationer i ditt område och kan spara upp till 40 olika stationer för snabb åtkomst. Vill du inte använda den automatiska sökningen finns även en manuell inställning tillgänglig. 

Tonkontroller

Pioneer SX-10AE är en stereoförstärkare som levererar 2x100 Watt i 6 Ohm. Förstärkaren har utrustats med tonkontroller för att ge dig möjligheten att ta kontrollen att anpassa musiken efter din egen smak. Tonkontrollerna styr du enkelt via den medföljande fjärrkontrollen. Om du tycker att musiken är perfekt som den är, kan du koppla förbi tonkontrollerna och andra kretsar för att få den absolut kortaste signalvägen och den högsta ljudkvaliteten. 

Bakpanelen på Pioneer SX-10AE

Anslutningsmöjligheter

Den integrerade SX-10AE är mångsidig med sina anslutningsmöjligheter. Du hittar 4 x stereo RCA-ingångar, 1x subwoofer pre out och 1 x line out. Om du önskar att spela upp vinylskivor via din stereoreceiver behövs ett externt RIAA-steg som kopplas in på någon av förstärkarens linje-ingångar.

Titta även på

(0 st)
 • 2 x 100 watt
 • FM/ DAB+
 • Utgång för subwoofer

2 979:-

Titta även på

(0 st)
 • 2 x 100 watt
 • FM/ DAB+
 • Utgång för subwoofer

2 979:-

1008798 Pioneer Pioneer SX-10AE 156545 Pioneer SX-10AE med sin Direct Energy-design ger dig ett kraftfullt och livligt ljud men är även en mångsidig stereoförstärkare med inbyggd FM-radio och med möjlighet till att koppla in en CD-spelare. Den trådlösa anslutning via Bluetooth låter dig enkelt och smidigt att streama låtar från exempelvis din telefon eller surfplatta.  Direct Energy-konstruktion Pioneer SX-10AE är en integrerad stereoförstärkare med en vidareutvecklad Direct Energy-design, där det strävas efter att nå ett högt signal/ brusförhållande i förstärkardelen för att åstadkomma en kraftfull och naturtrogen ljudåtergivning. Konstruktionen med Direct Energy ger även en lägre värmeutveckling som i sin tur ger en större livslängd på komponenterna för att du ska kunna njuta av din SX-10AE så länge som möjligt.  FM/AM -Radio I din integrerade stereoförstärkare SX-10AE finns en FM/AM-radio. Med den automatiska inställningsfunktionen hittar du enkelt stationer i ditt område och kan spara upp till 40 olika stationer för snabb åtkomst. Vill du inte använda den automatiska sökningen finns även en manuell inställning tillgänglig.  Tonkontroller Pioneer SX-10AE är en stereoförstärkare som levererar 2x100 Watt i 6 Ohm. Förstärkaren har utrustats med tonkontroller för att ge dig möjligheten att ta kontrollen att anpassa musiken efter din egen smak. Tonkontrollerna styr du enkelt via den medföljande fjärrkontrollen. Om du tycker att musiken är perfekt som den är, kan du koppla förbi tonkontrollerna och andra kretsar för att få den absolut kortaste signalvägen och den högsta ljudkvaliteten.  Anslutningsmöjligheter Den integrerade SX-10AE är mångsidig med sina anslutningsmöjligheter. Du hittar 4 x stereo RCA-ingångar, 1x subwoofer pre out och 1 x line out. Om du önskar att spela upp vinylskivor via din stereoreceiver behövs ett externt RIAA-steg som kopplas in på någon av förstärkarens linje-ingångar. Förstärkare 2590 SEK 2590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Förstärkare