Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dubbelt kassettdäck med USB-utgång

Teac W-1200

  Art.nr: 1008800
  • Mic-ingång
  • Bullerreduceringssystem
  • Dubbla kassettdäck för REC/ PLAY
  • Parallell inspelning på två band samtidigt
  • Oberoende mekanismer på båda däck

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TEAC W-1200 är ett dubbelt kassettdäck anpassat för den moderna tiden med exempelvis ingång för mikrofon och utgång för USB. Kassettband ger dig en härlig retrokänsla, gör det lätt att spela in nytt material samtidigt som det bjuder på ett varmt och tydligt analogt ljud. Nu kan du äntligen återuppleva den gamla goda tiden och skapa nya "mix-tapes" med W-1200.

Leac W-1200 frontpanel

Moderniserat kasettdäck

TEAC W-1200 är ett dubbelt kassettdäck med två enkelsidiga kassettdäck som tillåter parallel inspelning till två olika band samtidigt. TEAC är historiskt kända för att skapa bandspelare i världsklass och nu har dem introducerat ett dubbel kassettdäck som är anpassat efter den digitala världen. W-1200 ger dig ett ljud som ligger väldigt nära originalet, perfekt för dig som uppskattar en renodlad ljudupplevelse. 

Digitalisera dina kassetter

Det dubbla kassettdäcket levererar digitalt ljud i CD-kvalitet  (upp till 48kHz / 16-bitars PCM) via en USB-kabel till datorn. Detta gör det möjligt för dig att skapa en digital arkivering av ditt kassettbibliotek och spara gamla minnen. Efter att du har digitaliserat dina kassetter kan du lyssna och njuta av dina gamla godingar i ett digitalt format via exempelvis din telefon. 

Digitala anpassningar

W-1200 har gjorts till ett modernt mångsidig kassettdäck som ger dig möjligheten att sjunga karaoke, spela in under konferenser men även digital inspelning av analoga kassetter via en dator. 

Kontrollera ljudet

TEACs decennier av erfarenhet vad gäller inspelningsutrustning märks i W-1200. Dess bullernedsättningssystem låter dig spela upp äldre kassettband som spelats in med Dolby B NR och höra ljudet korrekt. Pitchkontrollen (±12%) ger dig möjlighet att ändra uppspelningshastigheten medan nivåmätaren möjliggör finjustering av inspelningsnivåerna. Perfekt för dig som önskar att ta kontroll av ljudet och upplevelsen. 

1008800 Teac Teac W-1200 156318 TEAC W-1200 är ett dubbelt kassettdäck anpassat för den moderna tiden med exempelvis ingång för mikrofon och utgång för USB. Kassettband ger dig en härlig retrokänsla, gör det lätt att spela in nytt material samtidigt som det bjuder på ett varmt och tydligt analogt ljud. Nu kan du äntligen återuppleva den gamla goda tiden och skapa nya "mix-tapes" med W-1200. Moderniserat kasettdäck TEAC W-1200 är ett dubbelt kassettdäck med två enkelsidiga kassettdäck som tillåter parallel inspelning till två olika band samtidigt. TEAC är historiskt kända för att skapa bandspelare i världsklass och nu har dem introducerat ett dubbel kassettdäck som är anpassat efter den digitala världen. W-1200 ger dig ett ljud som ligger väldigt nära originalet, perfekt för dig som uppskattar en renodlad ljudupplevelse.  Digitalisera dina kassetter Det dubbla kassettdäcket levererar digitalt ljud i CD-kvalitet  (upp till 48kHz / 16-bitars PCM) via en USB-kabel till datorn. Detta gör det möjligt för dig att skapa en digital arkivering av ditt kassettbibliotek och spara gamla minnen. Efter att du har digitaliserat dina kassetter kan du lyssna och njuta av dina gamla godingar i ett digitalt format via exempelvis din telefon.  Digitala anpassningar W-1200 har gjorts till ett modernt mångsidig kassettdäck som ger dig möjligheten att sjunga karaoke, spela in under konferenser men även digital inspelning av analoga kassetter via en dator.  Kontrollera ljudet TEACs decennier av erfarenhet vad gäller inspelningsutrustning märks i W-1200. Dess bullernedsättningssystem låter dig spela upp äldre kassettband som spelats in med Dolby B NR och höra ljudet korrekt. Pitchkontrollen (±12%) ger dig möjlighet att ändra uppspelningshastigheten medan nivåmätaren möjliggör finjustering av inspelningsnivåerna. Perfekt för dig som önskar att ta kontroll av ljudet och upplevelsen.  Kassettdäck 2,2 4 4390 SEK 4390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Kassettdäck