Manuell skivspelare med direktdrift och hög kvalitetskänsla

Audio Technica AT-LP120XUSB - Silver

  Art.nr: 1009615
 • Inbyggt RIAA-steg
 • Tre drifthastigheter (33,45,78)
 • USB-anslutning för PC/Mac
 • Rejäl aluminiumtallrik
 • S-formad tonarm med hydrauliskt dämpad lift

Kombinera med

Audio Technica AT-LP120XUSB - Silver
Manuell skivspelare med direktdrift och hög kvalitetskänsla

2 990:-


 • Pris: 4 380:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Audio Technica AT-LP120XUSB - Silver
Manuell skivspelare med direktdrift och hög kvalitetskänsla

2 990:-


 • Pris: 3 089:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Audio Technica AT-LP120XUSB är en lättskött skivspelare med manuell direktdrift, kraftig aluminiumtallrik och inbyggt RIAA-steg som passar lika bra i hemmet som i DJ-båset. Skivspelaren utstrålar en hög kvalitetskänsla med den elektroniska bromsen, de tydliga knapparna och den lättplacerade hastighetsjusteringen. Via USB-anslutningen har du möjligheten att överföra och bevara din fantastiska vinylsamling till din dator.

Skivspelare AT-LP120XUSB från Audio Technica

Kvalitativ konstruktion 

Skivspelaren AT-LP120XUSB från Audio Technica är en direktdriven spelare med en kraftfull motor som klarar av höga vridmoment. Den andas en hög kvalitetskänsla med sin stabila aluminiumtallrik, tydliga knappar och lättstyrda hastighetsjustering på 33, 45 och 78. På den nedre delen av plinten finner du en löstagbar pickup-lampa som håller koll på pickupen. Denna funktion är extra praktisk om du spelar i sämre belysning och vill byta skiva. 

S-formad tonarm

Den fabriksmonterade AT-VM95E-pickup har en bra allround-nål med en eliptisk slipning. Önskar du att uppgradera denna till en av de bättre pickuperna från VM-serien, exempelvis AT-VM95SP/H, drar du enkelt ut den för att sedan sätta dit den nya. Den S-formade tonarmen med en hydrauliskt dämpad tonarmslift ger din skivspelare en mycket bra precision och håller pickupen på plats på spåret. När inte tonarmsliften används kan du låsa den i sitt läge.

Bevara din musik digitalt

Vill du bevara musiken digitalt konverterar du enkelt dina vinylskivor till digital media genom att använda spelarens USB-port. Ladda ner en kostnadsfri mjukvara din till PC/ Mac och sedan är du redo att spara ner din vinylsamling.

I förpackningen:

 • AT-LP120XUSB
 • AT-VM95E pickup
 • 1,9 m USB-kabel
 • Dubbel RCA (hane) till dubbel RCA (hane) kabel med jordkabel
 • 45 RPM-adapter
 • AT-HS6 huvudhölje
 • Motvikt
 • Filtmatta
 • Dammskydd
 • Nålljus av pluggtyp
1009615 Audio Technica Audio Technica AT-LP120XUSB - Silver AT-LP120XUSBSV Audio Technica AT-LP120XUSB är en lättskött skivspelare med manuell direktdrift, kraftig aluminiumtallrik och inbyggt RIAA-steg som passar lika bra i hemmet som i DJ-båset. Skivspelaren utstrålar en hög kvalitetskänsla med den elektroniska bromsen, de tydliga knapparna och den lättplacerade hastighetsjusteringen. Via USB-anslutningen har du möjligheten att överföra och bevara din fantastiska vinylsamling till din dator. Kvalitativ konstruktion  Skivspelaren AT-LP120XUSB från Audio Technica är en direktdriven spelare med en kraftfull motor som klarar av höga vridmoment. Den andas en hög kvalitetskänsla med sin stabila aluminiumtallrik, tydliga knappar och lättstyrda hastighetsjustering på 33, 45 och 78. På den nedre delen av plinten finner du en löstagbar pickup-lampa som håller koll på pickupen. Denna funktion är extra praktisk om du spelar i sämre belysning och vill byta skiva.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> S-formad tonarm Den fabriksmonterade AT-VM95E-pickup har en bra allround-nål med en eliptisk slipning. Önskar du att uppgradera denna till en av de bättre pickuperna från VM-serien, exempelvis AT-VM95SP/H, drar du enkelt ut den för att sedan sätta dit den nya. Den S-formade tonarmen med en hydrauliskt dämpad tonarmslift ger din skivspelare en mycket bra precision och håller pickupen på plats på spåret. När inte tonarmsliften används kan du låsa den i sitt läge. Bevara din musik digitalt Vill du bevara musiken digitalt konverterar du enkelt dina vinylskivor till digital media genom att använda spelarens USB-port. Ladda ner en kostnadsfri mjukvara din till PC/ Mac och sedan är du redo att spara ner din vinylsamling. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I förpackningen: AT-LP120XUSBAT-VM95E pickup1,9 m USB-kabelDubbel RCA (hane) till dubbel RCA (hane) kabel med jordkabel45 RPM-adapterAT-HS6 huvudhöljeMotviktFiltmattaDammskyddNålljus av pluggtyp Skivspelare 4,8 4 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. HiFi
 3. Skivspelare