Elegant skivspelare med inbyggd Bluetooth

Sony PS-LX310BT

  Art.nr: 1007496
  • Automatisk uppspelning
  • Vinyl utan kablar med Bluetooth
  • Två drifthastigheter (33⅓ och 45 varv/min)
  • Tonarm och skivtallrik i robust aluminium
  • Tjock dammkåpa

Kombinera med

Sony PS-LX310BT
Elegant skivspelare med inbyggd Bluetooth

2 290:-


  • Pris: 5 080:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sony PS-LX310BT
Elegant skivspelare med inbyggd Bluetooth

2 290:-


  • Pris: 2 329:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony PS-LX310BT är en remdriven skivspelare med inbyggd Bluetooth för dig som vill njuta av gårdagens vinylljud i kombination med dagens trådlösa frihet. Skivspelaren har enkla kontroller och automatisk uppspelning och med en tonarm och skivtallrik tillverkade i robust aluminium samt en tjock dammkåpa kan du ta del av den klassiska vinylkänslan med ett klart och tydligt ljud med minimala distorsioner.

Vinyl utan kablar

Med PS-LX310BT kan du njuta av den tidlösa känslan av vinyl samtidigt som du får en trådlös frihet helt utan kablar. Anslut din trådlösa högtalare, soundbar eller dina Bluetooth-hörlurar med hjälp av Bluetooth-tekniken och låt din favoritmusik strömma ur den parkopplade Bluetooth-enheten.

Enkel användning med automatisk uppspelning

Med skivspelarens automatiska uppspelningsfunktion sänks tonarmen automatiskt och låter musiken flöda från den anslutna Bluetooth-enheten. När skivan är slut återgår tonarmen automatiskt till viloläge utan att du behöver lyfta ett finger. Genom att justera förstärkningsreglaget kan du få ut bästa möjliga vinylupplevelse efter skivans ljudnivå utan distorsioner.

Lyssna i äkta ljudkvalitet

Njut av allt från rivig jazz. medryckande hiphop till klassiska konserter och få ett varmt och mjukt vinylljud tack vare skivspelarens konstruktion och noggrant tillverkade delar. PS-LX310BT har fått en tonarm i ny design med robust aluminium som ger en förbättrad följsamhet och en stabil uppspelning med fylligt ljud och kraftfull bas. Detta kombinerat med en tjock dammkåpa och en stabil skivtallrik i aluminium får du en stabil skivspelare som ger en tydlig musik med minskad distorsion.

1007496 Sony Sony PS-LX310BT PSLX310BT.CEL Sony PS-LX310BT är en remdriven skivspelare med inbyggd Bluetooth för dig som vill njuta av gårdagens vinylljud i kombination med dagens trådlösa frihet. Skivspelaren har enkla kontroller och automatisk uppspelning och med en tonarm och skivtallrik tillverkade i robust aluminium samt en tjock dammkåpa kan du ta del av den klassiska vinylkänslan med ett klart och tydligt ljud med minimala distorsioner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vinyl utan kablar Med PS-LX310BT kan du njuta av den tidlösa känslan av vinyl samtidigt som du får en trådlös frihet helt utan kablar. Anslut din trådlösa högtalare, soundbar eller dina Bluetooth-hörlurar med hjälp av Bluetooth-tekniken och låt din favoritmusik strömma ur den parkopplade Bluetooth-enheten. Enkel användning med automatisk uppspelning Med skivspelarens automatiska uppspelningsfunktion sänks tonarmen automatiskt och låter musiken flöda från den anslutna Bluetooth-enheten. När skivan är slut återgår tonarmen automatiskt till viloläge utan att du behöver lyfta ett finger. Genom att justera förstärkningsreglaget kan du få ut bästa möjliga vinylupplevelse efter skivans ljudnivå utan distorsioner. Lyssna i äkta ljudkvalitet Njut av allt från rivig jazz. medryckande hiphop till klassiska konserter och få ett varmt och mjukt vinylljud tack vare skivspelarens konstruktion och noggrant tillverkade delar. PS-LX310BT har fått en tonarm i ny design med robust aluminium som ger en förbättrad följsamhet och en stabil uppspelning med fylligt ljud och kraftfull bas. Detta kombinerat med en tjock dammkåpa och en stabil skivtallrik i aluminium får du en stabil skivspelare som ger en tydlig musik med minskad distorsion. Skivspelare 4,8 9 2290 SEK 2290 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Skivspelare