Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

5,25" bilhögtalare med klassisk JBL-prestanda

JBL Stage 502

  Art.nr: 235262
  • Fyllig bas & balanserad diskant
  • Membran av polypropylen
  • 2 x högtalarelement & skruvar för montering medföljer
  • Ger dig omfångsrikt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Stage 502 är ett par koaxial- och komponenthögtalare som är enkla att installera och erbjuder riktigt bra ljud med ett brett frekvensomfång. Skruvar för montering medföljer i kartongen och ger dig riktigt bra ljud utan att krångla till det. Formgjutna element och utmärkt materialval ger dig klassisk JBL-prestanda du återkommande vill lyssna på.

Formgjutna baselement

Membranen av formgjuten polypropylen levererar utmärkt styvhet samt känslighet i basen. Den fylliga basen ger dig en robustare känsla i musiken.

Diskant i polyeterimid

Den välbalanserade PEI-domediskant-högtalaren ger både välljudande effekthantering och lägre distorsion. Du får allt från mjukt till fylligt ljud och en trivsam övergång från mellan- till höga frekvenser.

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • 15 meter
  • Ledardiameter: 2x 0.75 mm²
  • Oxygenfria (OFC)

99:-

235262 JBL JBL Stage 502 STAGE 502 JBL Stage 502 är ett par koaxial- och komponenthögtalare som är enkla att installera och erbjuder riktigt bra ljud med ett brett frekvensomfång. Skruvar för montering medföljer i kartongen och ger dig riktigt bra ljud utan att krångla till det. Formgjutna element och utmärkt materialval ger dig klassisk JBL-prestanda du återkommande vill lyssna på. Formgjutna baselement Membranen av formgjuten polypropylen levererar utmärkt styvhet samt känslighet i basen. Den fylliga basen ger dig en robustare känsla i musiken. Diskant i polyeterimid Den välbalanserade PEI-domediskant-högtalaren ger både välljudande effekthantering och lägre distorsion. Du får allt från mjukt till fylligt ljud och en trivsam övergång från mellan- till höga frekvenser. Bilhögtalare 4 5 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bilhögtalare