Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

6 x 9" 3-vägs bilhögtalare med fylligt JBL-ljud

JBL Stage2 9634

  Art.nr: 1008073
 • Membran av polypropylen
 • Balanserad PEI-domediskant
 • Standardiserad ramutformning
 • Effekthantering: 70 Wrms, 420 W max

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Stage2 9634 är en 3-vägs bilhögtalare som ger dig konsertkänsla i ditt fordon med formsprutade baselement som levererar en hög prestanda med fantastiskt ljud och bas. Baselementet spelar ihop med en balanserad PEI-domediskant och tillsammans ger de dig en fyllig ljudkaraktär med spröda detaljer när du är ute och åker. 

JBL Stage2 9634 framifrån

Utvecklad ramutformning

JBL Stage2 9634 har en ramutformning som enkelt passar i de flesta standardöppningar utan att du behöver ändra något på vare sig bilen, högtalarplatserna eller själva högtalaren. Du placerar och installerar den enkelt för att sedan kunna njuta av ett fylligt ljud.

Formsprutade baselement

Stage2-högtalarnas bashögtalarmembran av polypropylenen har utvecklats för oöverträffad styvhet och känslighet. Baselement i polypropylen levererar en hög prestanda med en fantastisk djup bas samt ett rent och tight mellanregister. Resultatet av formsprutade baselement är högre lågfrekvent uteffekt och fylligare och stabilare musikåtergivning.

I förpackningen:

  • 2 st högtalare
  • 2 st grillar
  • 8 st skruvar
  • 8 st snabbclips
1008073 JBL JBL Stage2 9634 STAGE29634 JBL Stage2 9634 är en 3-vägs bilhögtalare som ger dig konsertkänsla i ditt fordon med formsprutade baselement som levererar en hög prestanda med fantastiskt ljud och bas. Baselementet spelar ihop med en balanserad PEI-domediskant och tillsammans ger de dig en fyllig ljudkaraktär med spröda detaljer när du är ute och åker.  Utvecklad ramutformning JBL Stage2 9634 har en ramutformning som enkelt passar i de flesta standardöppningar utan att du behöver ändra något på vare sig bilen, högtalarplatserna eller själva högtalaren. Du placerar och installerar den enkelt för att sedan kunna njuta av ett fylligt ljud. Formsprutade baselement Stage2-högtalarnas bashögtalarmembran av polypropylenen har utvecklats för oöverträffad styvhet och känslighet. Baselement i polypropylen levererar en hög prestanda med en fantastisk djup bas samt ett rent och tight mellanregister. Resultatet av formsprutade baselement är högre lågfrekvent uteffekt och fylligare och stabilare musikåtergivning. I förpackningen: 2 st högtalare2 st grillar8 st skruvar8 st snabbclips Bilhögtalare 5 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bilhögtalare