Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

En smart högtalare med bredast möjliga ljudspridning

Bose Home Speaker 500 - Silver

  Art.nr: 1004836
 • Heltäckande stereoljud från en enda högtalare
 • Styr ljudet med ett enda knapptryck eller i appen
 • Wi-Fi® och Bluetooth®

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bose Home Speaker 500 fyller rummet med imponerande stereoljud. I högtalaren sitter två specialkonstruerade drivelement som är riktade åt motsatt håll, vilket gör att ljudet studsar mot väggarna och skapar en ljudbild som är mer omfattande än hos någon annan smart-högtalare. Du kan dessutom styra musiken på flera olika sätt. Spela upp eller stoppa musiken med kontrollerna på högtalaren eller hantera allt i den intuitiva Bose Music-appen.

Bose HS500 white bluetooth-högtalare

Och du kan själv välja vad du vill lyssna på. Du får tillgång till integrerade musiktjänster som Spotify® och TuneIn med ett enda knapptryck. Ställ in upp till sex olika förvalda spellistor, webbradiokanaler och mycket mer. Eller anslut via Bluetooth® för att spela musik från din mobil eller surfplatta.

Underhållning hemma

Dansfest för vardagsrummet? Pusselfest med din rumskamrat? Skaparkväll med barnen? Oavsett vad (och var) du har planerat ger Bose Home Speaker 500 det ljud du vill ha med den bärbarhet du behöver.

Bose Home Speaker 500 ser lika bra ut som den låter, och den har ett snyggt skarvlöst hölje i anodiserat aluminium. Få tillgång till programvaruuppdateringar och en rad nya funktioner – som integrerad röststyrning och Apple AirPlay 2 så snart de finns tillgängliga. Bose Home Speaker 500 ingår i en ny Bose-familj med smart-högtalare och soundbar-högtalare som har utformats för att kunna växa tillsammans med dig, så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum.

Bose HS500 bluetooth-speaker i köket

Produktfunktioner

 • Heltäckande stereoljud från en enda högtalare
 • Styr ljudet med ett enda knapptryck eller i appen
 • Wi-Fi® och Bluetooth®
 • Sex förval som ger tillgång till musiken med ett enda knapptryck
 • Hölje i skarvlöst anodiserat aluminium
 • Kompatibel med andra smart-högtalare och soundbar-högtalare från Bose
 • Fler funktioner, som röststyrning och Apple AirPlay 2, så snart de är tillgängliga
 • Anpassningsbar Bose Music-app
 • LCD-färgdisplay som visar vad som spelas

Tillgängliga musik- och rösttjänster kan variera beroende på land. Wi-Fi®-nätverk och internetanslutning krävs. Bose och Bose Home Speaker är varumärken som tillhör Bose Corporation. Apple och AirPlay är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder. Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och all användning av Bose Corporation sker under licens. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. Spotify är ett registrerat varumärke som tillhör Spotify AB. TuneIn är ett registrerat varumärke som tillhör TuneIn, Inc.

1004836 1004836 Bose Bose Home Speaker 500 - Silver 795345-2300 Bose Home Speaker 500 fyller rummet med imponerande stereoljud. I högtalaren sitter två specialkonstruerade drivelement som är riktade åt motsatt håll, vilket gör att ljudet studsar mot väggarna och skapar en ljudbild som är mer omfattande än hos någon annan smart-högtalare. Du kan dessutom styra musiken på flera olika sätt. Spela upp eller stoppa musiken med kontrollerna på högtalaren eller hantera allt i den intuitiva Bose Music-appen. Och du kan själv välja vad du vill lyssna på. Du får tillgång till integrerade musiktjänster som Spotify® och TuneIn med ett enda knapptryck. Ställ in upp till sex olika förvalda spellistor, webbradiokanaler och mycket mer. Eller anslut via Bluetooth® för att spela musik från din mobil eller surfplatta. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Underhållning hemma Dansfest för vardagsrummet? Pusselfest med din rumskamrat? Skaparkväll med barnen? Oavsett vad (och var) du har planerat ger Bose Home Speaker 500 det ljud du vill ha med den bärbarhet du behöver. Bose Home Speaker 500 ser lika bra ut som den låter, och den har ett snyggt skarvlöst hölje i anodiserat aluminium. Få tillgång till programvaruuppdateringar och en rad nya funktioner – som integrerad röststyrning och Apple AirPlay 2 så snart de finns tillgängliga. Bose Home Speaker 500 ingår i en ny Bose-familj med smart-högtalare och soundbar-högtalare som har utformats för att kunna växa tillsammans med dig, så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Produktfunktioner Heltäckande stereoljud från en enda högtalareStyr ljudet med ett enda knapptryck eller i appenWi-Fi® och Bluetooth®Sex förval som ger tillgång till musiken med ett enda knapptryckHölje i skarvlöst anodiserat aluminiumKompatibel med andra smart-högtalare och soundbar-högtalare från BoseFler funktioner, som röststyrning och Apple AirPlay 2, så snart de är tillgängligaAnpassningsbar Bose Music-appLCD-färgdisplay som visar vad som spelas Tillgängliga musik- och rösttjänster kan variera beroende på land. Wi-Fi®-nätverk och internetanslutning krävs. Bose och Bose Home Speaker är varumärken som tillhör Bose Corporation. Apple och AirPlay är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder. Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och all användning av Bose Corporation sker under licens. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. Spotify är ett registrerat varumärke som tillhör Spotify AB. TuneIn är ett registrerat varumärke som tillhör TuneIn, Inc. Bluetooth-högtalare 3,7 191 4290 SEK 4290 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare