Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Bluetooth-högtalare i smidig storlek

Andersson BHS 1.2 - Black

  Art.nr: 1004613
 • Upp till 5 timmars speltid
 • Ta emot inkommande samtal med handsfree
 • Vattentålig med IPX5-certifiering
 • Anslut via Bluetooth
 • Effekt på 10 W

Kombinera med

Andersson BHS 1.2 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare i smidig storlek

199:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson BHS 1.2 kan du njuta av din musik, ljudbok eller favoritpodd när som helt och var som helst. Högtalaren har ett utmärkt ljud på upp till 10 W och är byggd i en kompakt cylinderformad design med slitstarka och vattentäta material. Ta med högtalaren till uteplatsen, på semestern eller komplettera ljudet när du streamar film eller serier på din surfplatta. Med en batteritid på upp till fem timmar så kan du njuta av trådlös underhållning - hela dagen.

Andersson BHS 1.2

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson BHS 1.2 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter. Högtalaren är även utrustad med handsfree-funktion och mikrofon vilket gör att du kan svara på dina samtal direkt ur högtalaren.

Upp till fem timmars speltid

Högtalarens batteri har en kapacitet på 2000 mAh med en speltid på upp till fem timmar vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen.
(Alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning)

Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som ansluts i strömadaptern eller powerbanken. Batteriet blir fulladdat igen på ungefär tre timmar.

Andersson BHS 1.2

Vattentålig med IPX5-certifiering

Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX5-certifiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden.

Egenskaper Andersson BHS 1.2

 • Bluetooth 4.2
 • Handsfree-funktion
 • Effekt: 10 W
 • Batterikapacitet: 2000 mAh
 • Speltid: 4-5 timmar
 • Laddningstid: 2,5-3 timmar
 • Dimensioner: 86 x 86 x 95 mm
 • Vikt: 275 gram

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • USB-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
1004613 1004613 Andersson Andersson BHS 1.2 - Black Med Andersson BHS 1.2 kan du njuta av din musik, ljudbok eller favoritpodd när som helt och var som helst. Högtalaren har ett utmärkt ljud på upp till 10 W och är byggd i en kompakt cylinderformad design med slitstarka och vattentäta material. Ta med högtalaren till uteplatsen, på semestern eller komplettera ljudet när du streamar film eller serier på din surfplatta. Med en batteritid på upp till fem timmar så kan du njuta av trådlös underhållning - hela dagen. Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson BHS 1.2 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på upp till 10 meter. Högtalaren är även utrustad med handsfree-funktion och mikrofon vilket gör att du kan svara på dina samtal direkt ur högtalaren. Upp till fem timmars speltid Högtalarens batteri har en kapacitet på 2000 mAh med en speltid på upp till fem timmar vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen.(Alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning) Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som ansluts i strömadaptern eller powerbanken. Batteriet blir fulladdat igen på ungefär tre timmar. Vattentålig med IPX5-certifiering Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX5-certifiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden. Egenskaper Andersson BHS 1.2 Bluetooth 4.2Handsfree-funktionEffekt: 10 WBatterikapacitet: 2000 mAhSpeltid: 4-5 timmarLaddningstid: 2,5-3 timmarDimensioner: 86 x 86 x 95 mmVikt: 275 gram Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareUSB-kabel för laddningBruksanvisning Med batteri 4,4 16 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri