Favorit

Vattentät Bluetooth-högtalare med imponerande ljud

Andersson BHS 2.2

  Art.nr: 1004616
 • Upp till 5 timmars speltid
 • Effekt på 20 W
 • Vattentålig med IPX5-certifiering
 • Ta emot inkommande samtal med handsfree
 • Anslut via Bluetooth

Kombinera med

Andersson BHS 2.2 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med imponerande ljud

299:-


 • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHS 2.2 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare med imponerande ljud

299:-


 • Pris: 478:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-högtalaren Andersson BHS 2.2 är en kompakt och portabel högtalare som är perfekt att ta med för att få underhållning under dina aktiviteter. Högtalaren är byggd i slitstarka och vattentäta material för att klara av både dåligt väder och våtrumsmiljöer. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut av din spellista, ljudbok eller favoritpodd vart du än är.

Andersson BHS 2.2

Smidig högtalare med imponerande ljud

Andersson 2.2 kommer i en slimmad cylinderformad design och väger endast 375 gram vilket gör att du enkelt kan ta med högtalaren överallt. Högtalaren har dessutom en effekt på 20 W vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning.

Spela musik trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson BHS 2.2 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på upp till tio meter.

Högtalaren är utrustad med handsfree-funktion och mikrofon vilket gör att du kan svara på dina samtal direkt ur högtalaren. Högtalaren har även en AUX-ingång där du kan ansluta din enhet med medföljande kabel.

Upp till fem timmars speltid

Högtalarens batteri har en kapacitet på 2000 mAh med en speltid på upp till fem timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen.
(Alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning) 

Andersson BHS 2.2

Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som ansluts i strömadaptern eller powerbanken. Batteriet blir fulladdat igen på ungefär tre timmar.

Andersson BHS 2.2

Vattentålig med IPX5-certifiering

Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning. 

Högtalaren har IPX5-certfiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden.

Praktisk bärrem ingår

Använd den snygga och praktiska bärremmen för att snabbt och lätt ta med dig högtalaren till nya omgivningar.

Egenskaper Andersson BHS 2.2:

 • Bluetooth 4.2
 • Handsfree-funktion
 • Effekt: 20 W
 • Batterikapacitet: 2000 mAh
 • Speltid: 4-5 timmar
 • Laddningstid: 2,5-3 timmar
 • Dimensioner: 73 x 73 x 172 mm
 • Vikt: 375 gram

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • USB-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
Andersson BHS 2.2
1004616 Andersson Andersson BHS 2.2 Bluetooth-högtalaren Andersson BHS 2.2 är en kompakt och portabel högtalare som är perfekt att ta med för att få underhållning under dina aktiviteter. Högtalaren är byggd i slitstarka och vattentäta material för att klara av både dåligt väder och våtrumsmiljöer. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och njut av din spellista, ljudbok eller favoritpodd vart du än är. Smidig högtalare med imponerande ljud Andersson 2.2 kommer i en slimmad cylinderformad design och väger endast 375 gram vilket gör att du enkelt kan ta med högtalaren överallt. Högtalaren har dessutom en effekt på 20 W vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning. Spela musik trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan kablar. Andersson BHS 2.2 är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter och använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på upp till tio meter. Högtalaren är utrustad med handsfree-funktion och mikrofon vilket gör att du kan svara på dina samtal direkt ur högtalaren. Högtalaren har även en AUX-ingång där du kan ansluta din enhet med medföljande kabel. Upp till fem timmars speltid Högtalarens batteri har en kapacitet på 2000 mAh med en speltid på upp till fem timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritmusik även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen.(Alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning)  Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som ansluts i strömadaptern eller powerbanken. Batteriet blir fulladdat igen på ungefär tre timmar. Vattentålig med IPX5-certifiering Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din underhållning oavsett väder och omgivning.  Högtalaren har IPX5-certfiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden. Praktisk bärrem ingår Använd den snygga och praktiska bärremmen för att snabbt och lätt ta med dig högtalaren till nya omgivningar. Egenskaper Andersson BHS 2.2: Bluetooth 4.2Handsfree-funktionEffekt: 20 WBatterikapacitet: 2000 mAhSpeltid: 4-5 timmarLaddningstid: 2,5-3 timmarDimensioner: 73 x 73 x 172 mmVikt: 375 gram Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalare3,5 mm AUX-kabelUSB-kabel för laddningBruksanvisning Med batteri 4,5 32 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri