Vattentät Bluetooth-högtalare i smidig design

Andersson BHS 2.4 - Black

  Art.nr: 1011291
 • Upp till 15 timmars speltid
 • Effekt på 32 W
 • Vattentålig med IPX7-certifiering
 • Ta emot inkommande samtal med handsfree
 • Anslut via Bluetooth

Kombinera med

Andersson BHS 2.4 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare i smidig design

399:-


 • Pris: 598:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHS 2.4 - Black
Vattentät Bluetooth-högtalare i smidig design

399:-


 • Pris: 798:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BHS 2.4 är en kompakt högtalare som är byggd i slitstarka material.  Med sin vattentålig med IPX7-certifieringen kan du ta med dig festen överallt.  Högtalarens slimmade design gör att den passar perfekt som extra ljudkälla för alla tillfällen, såväl inomhus som utomhus. Med en batteritid på upp till 15 timmar och en effekt 32 W kan du lyssna på din musik med ett bra ljud hela dagen lång.

Andersson BHS 2.4 bluetooth-högtalare

Strömma musik trådlöst 

Andersson 2.4 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 18 meter. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din favoritunderhållning helt trådlöst. Med högtalarens handsfree-funktion och mikrofon behöver du inte oroa dig för att missa viktiga samtal, svara och hantera dina samtal direkt ur högtalaren. Högtalaren är även utrustad med en AUX-ingång där du kan ansluta din enhet med medföljande kabel.

Andersson BHS 2.4 bluetooth-högtalare

True Wireless Stereo (TWS)

Har du två BHS 2.4 högtalare? Anslut dina bluetooth-högtalare som ett par till varandra för att kunna ta del av en starkare och häftigare stereo- och surroundeffekt.

Lång batteritid

Högtalarens batteri har en kapacitet på 1800 mAh med en speltid på upp till 15 timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din underhållning även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen (alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning.)  Högtalaren laddas med den medföljande USB-kabeln och  blir fulladdat igen på ungefär tre timmar.

Vattentålig bluetooth-högtalare

Andersson portabla högtalare är byggd i slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX7-certifiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden.

Egenskaper Andersson 2.4:

 • Bluetooth 5.0
 • Handsfree-funktion
 • Effekt: 32 W
 • Batterikapacitet: 1800 mAh
 • Speltid:  15 timmar
 • Laddningstid: 3 timmar

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • USB-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
1011291 Andersson Andersson BHS 2.4 - Black Andersson BHS 2.4 är en kompakt högtalare som är byggd i slitstarka material.  Med sin vattentålig med IPX7-certifieringen kan du ta med dig festen överallt.  Högtalarens slimmade design gör att den passar perfekt som extra ljudkälla för alla tillfällen, såväl inomhus som utomhus. Med en batteritid på upp till 15 timmar och en effekt 32 W kan du lyssna på din musik med ett bra ljud hela dagen lång. Strömma musik trådlöst  Andersson 2.4 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och använder sig av Bluetooth 5.0 vilket ger en räckvidd på upp till 18 meter. Anslut din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din favoritunderhållning helt trådlöst. Med högtalarens handsfree-funktion och mikrofon behöver du inte oroa dig för att missa viktiga samtal, svara och hantera dina samtal direkt ur högtalaren. Högtalaren är även utrustad med en AUX-ingång där du kan ansluta din enhet med medföljande kabel. True Wireless Stereo (TWS) Har du två BHS 2.4 högtalare? Anslut dina bluetooth-högtalare som ett par till varandra för att kunna ta del av en starkare och häftigare stereo- och surroundeffekt. Lång batteritid Högtalarens batteri har en kapacitet på 1800 mAh med en speltid på upp till 15 timmar, vilket ger dig möjligheten att ta del av din underhållning även under längre aktiviteter. Om högtalaren är ansluten via Bluetooth kommer högtalarens batterinivå visas på mobilskärmen (alla mobiltelefoner har inte stöd för batterivisning.)  Högtalaren laddas med den medföljande USB-kabeln och  blir fulladdat igen på ungefär tre timmar. Vattentålig bluetooth-högtalare Andersson portabla högtalare är byggd i slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett väder och omgivning. Högtalaren har IPX7-certifiering och är vattentålig för användning i badrummet, vid poolkanten eller på stranden. Egenskaper Andersson 2.4: Bluetooth 5.0Handsfree-funktionEffekt: 32 WBatterikapacitet: 1800 mAhSpeltid:  15 timmarLaddningstid: 3 timmar Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalare3,5 mm AUX-kabelUSB-kabel för laddningBruksanvisning Med batteri 3 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri