Portabel och kraftfull högtalare i aluminium

Andersson BHS 3.1

  Art.nr: 214032
 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Inbyggd powerbank
 • Tålig och snygg med aluminiumdetaljer
 • Bluetooth
 • Lång batteritid
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Andersson BHS 3.1
Portabel och kraftfull högtalare i aluminium

269:-


 • Pris: 318:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHS 3.1
Portabel och kraftfull högtalare i aluminium

269:-


 • Pris: 368:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BHS 3.1 är en trådlös bluetooth-högtalare med en snygg aluminium-design, som tillsammans med högtalarskydd i läder får ett exklusivt utseende. BHS 3.1 är kompakt och perfekt att ha med sig överallt, den passar till och med i en normalstor byxficka. Trots den kompakta designen så får du fortfarande tillgång till ett bra och fylligt ljud som kommer göra dina favoritlåtar rättvisa.

Anslut din telefon eller annan enhet via bluetooth/AUX och börja lyssna på bara några sekunder. Fortsätt sedan lyssna till långt in på småtimmarna, BHS 3.1 har nämligen en speltid på hela 12 timmar. Värt att nämna är även att du kan ladda din telefon eller surfplatta med hjälp av BHS 3.1, då den har en inbyggd powerbank.

Stilfull och portabel

Med Andersson BHS 3.1 kan du som ovannämnt ta med dig musiken vart du än planerat att resa, oavsett om det bara är ner till stranden eller på solsemestern till Thailand. Högtalaren är kompakt och väger endast 335 g, vilket gör att den lätt går ner i en väska eller i din byxficka. Högtalarens konstruktion är helt gjord i aluminium samt att den skyddas av en framsida i läder, detta för att hålla en hög kvalitet på både ljudet och den fysiska enheten.

Bluetooth

Med bluetooth kan du enkelt parkoppla din telefon, surfplatta eller annan enhet med den nya BHS 3.1. 

Högtalaren är utrustad med dioder som kommer blinka blått för att indikera att högtalaren är redo att parkopplas via Bluetooth. När du aktiverar bluetooth på t.ex. din telefon så väljer du helt enkelt "BHS 3.1" i listan. Sedan är det bara att njuta av dina spellistor. Men du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, BHS 3.1 kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel, vilket medföljer i kartongen.

Batteri och Powerbank

Denna portabla högtalaren har en lång batteritid på hela 12 timmar. Detta för att du alltid ska kunna ha med dig den, utan att vara orolig över att musiken kommer tystna. En annan väldigt bra funktion som BHS 3.1 har blivit utrustad med, är att du även kan ladda din telefon eller surfplatta via högtalaren. Så om du exempelvis är ute och reser och märker att din telefons batteri håller på att dö, koppla då bara din telefon till högtalaren så är din telefon snart redo att användas igen. Batteriet är 3000 mAh stort, samt att högtalaren är utrustad med batteri-indikator som visar hur mycket batteri du har kvar.

Högtalartelefon

BHS 3.1 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda mikrofonen. Gå enkelt från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen. Eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal.

Titta även på

(33 st)
 • Upp till 5 timmars speltid
 • Effekt på 20 W
 • Vattentålig med IPX5-certifiering

299:-

Titta även på

(33 st)
 • Upp till 5 timmars speltid
 • Effekt på 20 W
 • Vattentålig med IPX5-certifiering

299:-

214032 Andersson Andersson BHS 3.1 Andersson BHS 3.1 är en trådlös bluetooth-högtalare med en snygg aluminium-design, som tillsammans med högtalarskydd i läder får ett exklusivt utseende. BHS 3.1 är kompakt och perfekt att ha med sig överallt, den passar till och med i en normalstor byxficka. Trots den kompakta designen så får du fortfarande tillgång till ett bra och fylligt ljud som kommer göra dina favoritlåtar rättvisa.Anslut din telefon eller annan enhet via bluetooth/AUX och börja lyssna på bara några sekunder. Fortsätt sedan lyssna till långt in på småtimmarna, BHS 3.1 har nämligen en speltid på hela 12 timmar. Värt att nämna är även att du kan ladda din telefon eller surfplatta med hjälp av BHS 3.1, då den har en inbyggd powerbank. Stilfull och portabel Med Andersson BHS 3.1 kan du som ovannämnt ta med dig musiken vart du än planerat att resa, oavsett om det bara är ner till stranden eller på solsemestern till Thailand. Högtalaren är kompakt och väger endast 335 g, vilket gör att den lätt går ner i en väska eller i din byxficka. Högtalarens konstruktion är helt gjord i aluminium samt att den skyddas av en framsida i läder, detta för att hålla en hög kvalitet på både ljudet och den fysiska enheten. Bluetooth Med bluetooth kan du enkelt parkoppla din telefon, surfplatta eller annan enhet med den nya BHS 3.1.  Högtalaren är utrustad med dioder som kommer blinka blått för att indikera att högtalaren är redo att parkopplas via Bluetooth. När du aktiverar bluetooth på t.ex. din telefon så väljer du helt enkelt "BHS 3.1" i listan. Sedan är det bara att njuta av dina spellistor. Men du behöver inte oroa dig om din mobil inte använder sig av Bluetooth, BHS 3.1 kan anslutas med hjälp av en 3,5 mm stereokabel, vilket medföljer i kartongen. Batteri och Powerbank Denna portabla högtalaren har en lång batteritid på hela 12 timmar. Detta för att du alltid ska kunna ha med dig den, utan att vara orolig över att musiken kommer tystna. En annan väldigt bra funktion som BHS 3.1 har blivit utrustad med, är att du även kan ladda din telefon eller surfplatta via högtalaren. Så om du exempelvis är ute och reser och märker att din telefons batteri håller på att dö, koppla då bara din telefon till högtalaren så är din telefon snart redo att användas igen. Batteriet är 3000 mAh stort, samt att högtalaren är utrustad med batteri-indikator som visar hur mycket batteri du har kvar. Högtalartelefon BHS 3.1 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda mikrofonen. Gå enkelt från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen. Eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal. Med batteri 4,3 80 269 SEK 269 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri