Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentålig Bluetooth-högtalare i tuff design

Andersson BHS 3.2

  Art.nr: 1004617
 • Upp till 10 timmars speltid
 • Sammanlagd effekt på 40 W
 • Vattentålig med IPX7-certifiering
 • Strömma musik med Bluetooth
 • Ta emot samtal med handsfree

Kombinera med

Andersson BHS 3.2 - Black
Vattentålig Bluetooth-högtalare i tuff design

499:-


 • Pris: 898:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHS 3.2 - Black
Vattentålig Bluetooth-högtalare i tuff design

499:-


 • Pris: 648:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson BHS 3.2 får du en kompakt och portabel högtalare med snygga detaljer och ett imponerande ljud - perfekt för att ta med dig din underhållning till uteplatsen, stranden eller vid poolkanten under semestern. Bluetooth-högtalaren är IPX7-certifierad och tålig nog att klara både dåligt väder och våtrumsmiljöer. Med handsfree-funktionen kan du även ta emot samtal ur högtalaren. Koppla din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din underhållning.

Andersson BHS 3.2

Imponerande ljud med möjlighet till seriekoppling

Andersson BHS 3.2 har dubbla högtalare och en maximal styrka på 40 W vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning. Med funktionen True Wireless Stereo (TWS) finns möjligheten att seriekoppla ytterligare en BHS 3.2 för ännu starkare stereo- och surroundeffekt.

Lång batteritid

Med sammanlagd batteritid på upp till tio timmar kan du antagligen använda din högtalare för underhållning i flera dagar utan att behöva ansluta högtalaren för laddning.

Bluetooth-högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som du ansluter i vägguttaget via en USB-laddare. Laddningstiden för ett urladdat batteri är cirka fyra timmar.
(USB-laddare medföljer inte)

Andersson BHS 3.2 - Bluetooth Högtalare

Vattentålig med IPX7-certifiering

Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett omgivning. Högtalaren har IPX7-certifiering och är vattentålig för användning vid poolen, på stranden eller för att ta med dig musiken i duschen. Högtalaren klarar av ett vattendjup på en meter i upp till 30 minuter.

Praktisk bärrem ingår

Använd den praktiska bärremmen för att snabbt och lätt ta med dig högtalaren till nya omgivningar. Med en vikt på endast 575 gram får du en portabel högtalare som du kan ta med överallt.

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • Bärrem
 • MicroUSB-kabel för laddning
 • AUX-kabel
 • Användarmanual
Andersson BHS 3.2 bluetooth-högtalare

Titta även på

(11 st)
 • Vattenresistent med IPX4
 • Upp till 10 timmars speltid
 • Kan användas som powerbank

799:-

Titta även på

(11 st)
 • Vattenresistent med IPX4
 • Upp till 10 timmars speltid
 • Kan användas som powerbank

799:-

1004617 Andersson Andersson BHS 3.2 Med Andersson BHS 3.2 får du en kompakt och portabel högtalare med snygga detaljer och ett imponerande ljud - perfekt för att ta med dig din underhållning till uteplatsen, stranden eller vid poolkanten under semestern. Bluetooth-högtalaren är IPX7-certifierad och tålig nog att klara både dåligt väder och våtrumsmiljöer. Med handsfree-funktionen kan du även ta emot samtal ur högtalaren. Koppla din mobiltelefon eller surfplatta till högtalaren via Bluetooth och njut av din underhållning. Imponerande ljud med möjlighet till seriekoppling Andersson BHS 3.2 har dubbla högtalare och en maximal styrka på 40 W vilket ger ett imponerande ljud för dig och din omgivning. Med funktionen True Wireless Stereo (TWS) finns möjligheten att seriekoppla ytterligare en BHS 3.2 för ännu starkare stereo- och surroundeffekt. Lång batteritid Med sammanlagd batteritid på upp till tio timmar kan du antagligen använda din högtalare för underhållning i flera dagar utan att behöva ansluta högtalaren för laddning. Bluetooth-högtalaren laddas med medföljande USB-kabel som du ansluter i vägguttaget via en USB-laddare. Laddningstiden för ett urladdat batteri är cirka fyra timmar.(USB-laddare medföljer inte) Vattentålig med IPX7-certifiering Anderssons portabla Bluetooth-högtalare är byggd med slitstarka material för att du ska kunna njuta av din favoritmusik oavsett omgivning. Högtalaren har IPX7-certifiering och är vattentålig för användning vid poolen, på stranden eller för att ta med dig musiken i duschen. Högtalaren klarar av ett vattendjup på en meter i upp till 30 minuter. Praktisk bärrem ingår Använd den praktiska bärremmen för att snabbt och lätt ta med dig högtalaren till nya omgivningar. Med en vikt på endast 575 gram får du en portabel högtalare som du kan ta med överallt. Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareBärremMicroUSB-kabel för laddningAUX-kabelAnvändarmanual Med batteri 4 23 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri